Cultura
digital

Tendències i cultura
digital a Catalunya

Convocatòries

DATA FINAL

SUBVENCIONS DE LA DGICD

15 juliol
(nova data!)

Reptes Museus de Catalunya. Termini per presentar una solució innovadora als reptes proposats en la nova edició d’#SmartCatalonia Challenge amb Cultura Digital

DATA FINAL

CONVOCATÒRIA

Concessió d’ajudes dirigides a impulsar a innovació a través de la iniciativa “Activa Startups”, en el marc del Plan de Recuperació, Transformació i Resiliència. Dirigides a startups dedicades blockchain, realitat virtual i augmentada.

7 maig

Convocatòria per a l’enviament de propostes d’articles d’investigació per al CIMED (II Congrés Internacional de Museus i Estratègies Digitals)

16 maig

BeFantastic Within. Per artistes del moviment, intèrprets, tecnòlegs creatius, cineastes o fotògrafs interessats a incorporar IA (Intel·ligència Artificial) a les seves pràctiques

30 maig

Beques per a projectes de recerca i experimentació artística en residència al Centre d’Arts Santa Mònica

6 juny

Convocatòria d’artistes i creatius de Catalunya per participar en una exposició col·lectiva sobre el Metavers i les NFT que se celebrarà la primera setmana de setembre de 2022 a l’espai ESPRONCEDA. NUBIA 2022.

10 juny

El Programa Embrió és un concurs-llançadora anual d’impuls i acompanyament a projectes digitals audiovisuals en català. L’objectiu del programa és impulsar tres projectes amb potencial perquè esdevinguin productes populars, autosuficients i professionalitzats.

7 juliol

Wallifornia MusicTech – Acceleradora de startups de l’àmbit de la musictech

7 juliol

DOK Leipzig, Festival internacional de cinema d’animació i documental. Pel·lícules i XR works

7 setembre

Convocatòria Europa Creativa Innovation Lab: solucions digitals innovadores amb un potencial impacte positiu a llarg termini en múltiples sectors culturals i creatius

7 setembre

Convocatòria per a l’enviament de presentació d’experiències en museus i entorns culturals per al CIMED (II Congrés Internacional de Museus i Estratègies Digitals)