Agenda de Cultura Digital

Organitzeu alguna activitat relacionada amb la cultura digital? Voleu que us ajudem a fer-ne difusió?
Envieu-nos un correu a digital.icec@gencat.cat

 

5 FEBRER Workshop pràctic per aprendre a pujar NFT. Planta Uno, L’Hospitalet de Llobregat.
5 FEBRER Exposició BANKSY. The Art of Protest. Disseny Hub, Barcelona
12 NOVEMBRE – 13 MARÇ Exposició BANKSY. The Art of Protest. Disseny Hub, Barcelona
30 NOVEMBRE – 27 FEBRER 2022 Frida Kahlo. La vida d’un mite. Exposició immersiva. Ideal, Barcelona
Fins 13 FEBRER 2022 Exposició Nikola Tesla. El geni de l’electricitat moderna. CosmoCaixa, Barcelona.
Fins 13 FEBRER 2022 Exposició BCN 1965-1975. Una mirada des de la intel•ligència artificial. Castell de Montjuïc. Barcelona
Fins 17 ABRIL 2022 Homo Ludens, Videojocs per entendre el present. CaixaForum. Barcelona

(la data és el termini màxim)

27 GENER 2022 2ª convocatòria del projecte MediaFutures, que ofereix a artistes, startups i pimes finançament, assessorament i suport pel desenvolupament de solucions innovadores que abordin la desinformació i fragmentació de la societat durant la pandèmia del coronavirus.
27 GENER 2022 #WeAreEquals Music Academy, programa que promou la igualtat de gènere i la diversitat en la música electrònica. 3 i 4 de febrer (Barcelona i online). Organitza Mutek, British Council i SAE Spain.
Convocatòria per a la concessió d’ajudes dirigides a impulsar a innovació a través de la iniciativa “Activa Startups”, en el marc del Plan de Recuperació, Transformació i Resiliència. Dirigides a startups dedicades blockchain, realitat virtual i augmentada.
III Convocatòria adreçada a joves creadors per desenvolupar un projecte d’art i tecnologia. Organitza FAB Casa del Mig – Punt Multimèdia.
18 FEBRER 2022 Presentacions Primavera Pro 2022. Convocatòria per a formar part del programa oficial de presentacions dirigides als professionals del sector musical de Primavera Sound.
2 MARÇ 2022 Premis S+T+ARTS de la Comissió Europea per a peces artístiques en col·laboració amb la tecnologia, la innovació i la ciència.
2 MARÇ 2022 Prix Arts Electronica 2022, permis d’art digital i multimèdia en diferents categories. Convoca Ars Electronica.