Cultura
digital

Tendències i cultura
digital a Catalunya

El Blog de Cultura Digital de la Direcció General d’Innovació i Cultura Digital del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya és un espai obert de reflexió i conversa al voltant de totes les formes que adopta, ha adoptat i adoptarà el món de la cultura digital, tant a l’escenari internacional com a les seves manifestacions al territori català.

Volem oferir una petita finestra cap a un paisatge dibuixat amb uns i zeros i que, ara per ara, és el sector més estimulant i sorprenent de l’àmbit cultural, un món que muta i evoluciona més de pressa del que nosaltres triguem a escriure aquestes línies i vosaltres a llegir-les.

Els nostres objectius són afavorir la força expressiva dels creadors, reflexionar sobre els reptes i les oportunitats professionals que comporta l’obertura de noves fronteres i difondre els resultats dels encreuaments (agressives i belles col·lisions, de vegades) entre els sectors culturals tradicionals i les noves formes, així com fer un seguiment a l’actualitat i a les activitats relacionades que es portin a terme a Catalunya.

Robots sensibles, mons de síntesi, avantguarda artística, drets d’autor, apps amb la capacitat de canviar la nostra visió de la realitat… podeu trobar tot això i més al Blog de Cultura Digital.

Cada mes enviem el BUMP! el butlletí de tendències i cultura digital a Catalunya que us informa dels nous articles publicats al blog.