Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

CURS: Cinema, Algoritmes i Intel·ligència Artificial

7 març - 6 juny

La Universitat Autònoma de Barcelona ha obert inscripcions de la primera edició del curs en línia: “Cinema, algoritmes i intel·ligència artificial”. Està dirigit a estudiants i professionals de tot el món, interessats/des a reflexionar des de la teoria i la pràctica, com la Intel·ligència Artificial (IA) està canviant radicalment els processos de creació al cinema, i quin és el seu impacte en els processos creatius.

El curs es consta de 25 sessions en línia sincròniques, els dimarts i dijous de 18h a 20h (GMT+1) entre el 7 de març i el 6 de juny de 2023, amb la possibilitat de veure els enregistraments en diferit.

La part teòrica estarà a càrrec de cineastes, artistes i teòrics de referència com Joan Fontcuberta, Josep Maria Català, Mònica Rikic, entre d’altres; que reflexionaran sobre conceptes clau com la creativitat computacional, l’art generatiu, la metacreativitat o l’impacte de la IA a la indústria audiovisual.

A la part pràctica l’alumnat podrà experimentar amb models algorítmics per generar textos, sons, imatges o vídeos. Eines de creació adequades per al curs que no requereixen coneixements previs de programació.

El curs té un preu de 490€ i les inscripcions estaran obertes fins al 27 de febrer del 2023, les places són limitades.

Per a més informació i inscripcions: https://uab-documentalcreativo.es/cine-algoritmos-e-inteligencia-artificial/

Contacte: cine.ia.uab@gmail.com

Mostra els detalls

Inici:
7 març
Finalització:
6 juny
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,
Lloc web:
La Universitat Autònoma de Barcelona ha obert inscripcions de la primera edició del curs en línia: “Cinema, algoritmes i intel·ligència artificial”. Està dirigit a estudiants i professionals de tot el món, interessats/des a reflexionar des de la teoria i la pràctica, com la Intel·ligència Artificial (IA) està canviant radicalment els processos de creació al cinema, i quin és el seu impacte en els processos creatius. El curs es consta de 25 sessions en línia sincròniques, els dimarts i dijous de 18h a 20h (GMT+1) entre el 7 de març i el 6 de juny de 2023, amb la possibilitat de veure els enregistraments en diferit. La part teòrica estarà a càrrec de cineastes, artistes i teòrics de referència com Joan Fontcuberta, Josep Maria Català, Mònica Rikic, entre d'altres; que reflexionaran sobre conceptes clau com la creativitat computacional, l'art generatiu, la metacreativitat o l'impacte de la IA a la indústria audiovisual. A la part pràctica l'alumnat podrà experimentar amb models algorítmics per generar textos, sons, imatges o vídeos. Eines de creació adequades per al curs que no requereixen coneixements previs de programació. El curs té un preu de 490€ i les inscripcions estaran obertes fins al 27 de febrer del 2023, les places són limitades. Per a més informació i inscripcions: https://uab-documentalcreativo.es/cine-algoritmos-e-inteligencia-artificial/ Contacte: cine.ia.uab@gmail.com

Organitzador

Universitat Autònoma de Barcelona – UAB

Recinte

Online