Cultura
digital

Tendències i cultura digital a Catalunya

Gener 2022

Com ha estat el 2021?
Ens ho diuen
les xarxes socials

Una bona manera de saber què ens ha motivat, preocupat, inquietat, interessat durant l’any que ha acabat és veure quines han estat les cerques que hem fet, els vídeos que hem vist, la música que hem escoltat, i com han evolucionat les xarxes socials.

Descobrim els Centres
de Cultura Digital
de referència d’arreu del món

“El món és un llibre i aquells que no viatgen només llegeixen una pàgina”, deia Sant Agustí. Us proposem un viatge pels centres de cultura digital més importnats del món, del més proper al més llunyà. Ens acompanyeu?

Videojocs hivernals

Estem a ple hivern, baixen les temperatures, arriba la neu i també els esports d’hivern. Però per practicar esports d’hivern no cal passar fred! Si sou dels que gaudiu de l’escalfor de la llar, o si voleu passar-ho bé a la neu sense haver de trepitjar paisatges gèlids, us proposem un pla ideal: un recull de videojocs de temàtica hivernal: esquí, snowboard i altres esports d’hivern, perquè us ho passeu d’allò més bé sense sortir de casa.

Recupera el MemeFest

El passat 27 de novembre, Filles d’internet(3 treballadores i 1 treballador del CCCB amb molta energia) van organitzar l’edició del 2021 del Memefest, la autoanomenada cita cultural desenfadada i catàrtica per pensar i riure al voltant de la creació humorística a les xarxes. Revisiteu el Memefest com si d’un tractament d’higiene mental es tractés! Recomanat!

Top 10:
openings d’animes icònics
en català

Disfrutem molt amb els nostres animes preferits i gaudim d’una manera especial els openings (i també els endings) que precedeixen els capítols d’animació nipona. En aquest article fem un petit homenatge a aquestes breus peces musicals.