Butlletins de Cultura Digital 2017

Cada dues setmanes creem un nou butlletí de cultura digital. No el voldries rebre al teu correu? Et renovarà el cervell!!!! Te’n pots subscriure clicant aquí.

Aquí tens els butlletins d’aquest 2016. També pots veure els butlletins de 20142015 i 2016.

 

DESEMBRE

Nadal ja és aquí! Per això omplim les vostres bústies d’emoció nadalenca, us portem els millors temes per evitar parlar de política durant els sopars i la carta dels reis!

NOVEMBRE

Molts videojocs, Blackmirror, art i música! Tot en mateix butlletí!

OCTUBRE

S’acosta la Castanyada i arriba un nou butlletí de cultura digital en què parlem de robots, el blockchain, videojocs catalans de terror i sobre com detectar notícies falses! I si us veu perdre el BGW, aquí us expliquem com va anar!

JULIOL

Abans de començar les vacances us volem desitjar un molt bon estiu. I, per fer-ho, us recomanem la millor tecnologia per capturar i editar els vostres records estiuencs. A més a més t’ajudem a organitzar les vacances, a lligar i a trobar un bon lloc per desconnectar (o no!).

JUNY

Aquest  juny digital ha estat un no parar. Tot i així ens hem posat les piles i et parlem del Midem, de l’E3, de la Llei de les Voluntats Digitals, de Filmin.cat i et portem el Llibre Blanc de la Indústria Catalana del Videojoc i el Catàleg de les Empreses de Videojocs a Catalunya!

ESPECIAL DIGITAL JUNY

Aquest és un Butlletí especial en què trobareu diversos itineraris plens d’activitats relacionats amb la Cultura Digital: màrqueting digital, videojocs, realitat virtual, audiovisual i + cultura digital.

MAIG

Sabeu les últimes novetats en RV i dels últims videojocs? Reflexionem sobre la privacitat a partir de la pel·lícula El Cercle, parlem sobre aplicacions socials per comentar sèries, sobre Watson i sobre influencers. Escalfem motors, que s’apropa el DigitalJuny!!

ABRIL

Sant Jordi està a punt d’arribar i tenim una cita imprescindible amb els llibres. Per això us parlem de les últimes novetats del llibre en el món digital i ens preguntem si la IA guanyarà el proper Premi Nobel de literatura. I, vosaltres, què creieu? Esperem que hàgiu aprofitat aquests dies de Setmana Santa per descansar. Si no sabeu qui són els exconnectats, correu a llegir el Butlletí d’Abril!

MARÇ

Arriba la primavera i no sabem si la sang altera, però el que sí que sabem és que ha arribat plena de notícies,  jocs, algoritmes amb ànima de pintors, de colònies tecnològiques, de youtubers i de curiositats sobre el MWC!

FEBRER

Recordeu que el mes passat us anunciàvem un Febrer d’allò més digital? Doncs tornem amb 10 notícies que no us podeu perdre i dues cites! Parlarem de màquines que creen música i de la televisió i la distribució online. I com sempre, tornen els nostres clàssics: redescobrim l’art amb classics reloaded, el GameSpot dels videojocs catalans de 2016 i què passarà amb la RV aquest 2017.

GENER

082f4926-a864-4a42-9842-08c6f95e6c6f

Aquest any els Reis ens han portat una nova incubadora: Starting Lab. Com que som molt previsores t’expliquem què t’has de descarregar en cas que t’hagin regalat unes ulleres de RV. I si algun regal no t’ha agradat prou, t’ensenyem com pots desfer-te’n. També parlem de la cultura digital al Poble-sec i de la intel·ligència artificial. Recarrega les piles, que el mes de febrer arriba més mòbil que mai!