Finançament per a les empreses de videojocs

Tens una empresa de videojocs? Al Departament de Cultura t’ajudem en el finançament del teu projecte!

[Check here the english version]

pexels-photo-682933

  PRÉSTECS PARTICIPATIUS DIGITALS

Línia de préstecs participatius per finançar  empreses menors de 4 anys dedicades a la creació de productes i/o serveis digitals interactius relacionats amb la cultura

Les sol·licituds es poden presentar tot l’any.

+ info

  APORTACIONS REINTEGRABLES PER A VIDEOJOCS I MULTIMÈDIA

Les aportacions reintegrables són uns ajuts que permeten a l’empresa disposar de finançament a priori per a un projecte cultural. Els destinataris són empreses privades que tinguin com a activitat el desenvolupament, producció, edició, distribució, comercialització o difusió de videojocs o productes multimèdia.

Es fa una o dues convocatòries l’any. La convocatòria de 2020 acaba el 17 de juliol.

+ info

  PROJECTES D’INTERNACIONALITZACIÓ

Subvencions per a projectes d’internacionalització que incloguin l’assistència a fires internacionals fora de Catalunya per a empreses i entitats del sector dels videojocs.

Es fa una convocatòria a l’any. La de 2020 és de l’1 al 20 de setembre.

+ info

  TRADUCCIÓ AL CATALÀ DE VIDEOJOCS

La Direcció General de Política Lingüística té una línia d’ajuts a la incorporació del català en productes i serveis tecnològics adreçats a usuaris finals (aplicacions per a dispositius mòbils, videojocs, programari, etc.).

Es convoca anualment.

+ info

  CONSULTORIA CULTURA

Ajuts per a la realització de consultories, destinat a empreses del videojoc i del multimèdia (entre d’altres).

Modalitats:

  1. Diagnosi
  2. Preferent:
    • internacionalització
    • digitalització
    • plans estratègics i/o redefinició de models de negoci
  3. Específica

Es convoca anualment.

+info

  PRÉSTECS ICF

Línia de préstecs, a través de l’Institut Català de Finances, per finançar projectes d’inversió en actiu fix i/o circulant, adreçada específicament al teixit cultural català.

Les sol·licituds es poden presentar tot l’any.

+ info

  EUROPA CREATIVA DESK – MEDIA CATALUNYA

L’objectiu és ajudar les empreses culturals a obtenir recursos del programa Europa Creativa, programa de la Unió Europea que vol promoure la internacionalització, enfortir la capacitat financera cultural, impulsar la innovació i estimular la creació de nous públics. Des de CED – MEDIA Catalunya us donaran un cop de mà si voleu demanar l’ajut al desenvolupament de videojocs d’Europa Creativa MEDIA.

+ info

  AJUT MEDIA: SUPORT AL DESENVOLUPAMENT DE VIDEOJOCS  EUROPEUS

Desenvolupament del concepte i projecte per a un videojoc dissenyat per a l’explotació comercial per a PCs, consoles, dispositius mòbils, tablets, smartphones i altres tecnologies. La història s’ha d’explicar o ensenyar a través de tot el joc (in-game storytelling) i no només com una introducció o un final del joc.

+ info

 ORGANITZACIÓ DE PREMIS I CONCURSOS QUE CONTRIBUEIXIN AL  DESENVOLUPAMENT DE PÚBLICS

Aquestes bases tenen per objecte la concessió de subvencions per al suport a l’organització de premis i concursos que fomentin tot un sector dels àmbits de les arts escèniques, les arts visuals, l’audiovisual, la música i els videojocs, que contribueixin al desenvolupament de públics per a la cultura.

+ info

 ORGANITZACIÓ D’ESDEVENIMENTS DE CONTINGUT CULTURAL  DIGITAL

L’objecte d’aquesta línia de subvencions és a l’organització a Catalunya de festivals, congressos, fires i altres esdeveniments per a la promoció i la difusió de projectes de contingut cultural digital que promoguin la innovació de les indústries culturals i creatives.

+ info