Finançament per a les empreses de cultura digital

Ets una empresa de cultura digital? Tens seu a Catalunya? Al Departament de Cultura t’ajudem en el finançament del teu projecte!

Aquí tens la informació i els terminis:

PRÉSTECS PARTICIPATIUS DIGITALS

Línia de préstecs participatius per finançar  empreses menors de 4 anys dedicades a la creació de productes i/o serveis digitals interactius relacionats amb la cultura

Les sol·licituds es poden presentar tot l’any

+ info

APORTACIONS REINTEGRABLES PER A VIDEOJOCS

Les aportacions reintegrables són uns ajuts que permeten a l’empresa disposar de finançament a priori per a un projecte cultural. Els destinataris són empreses privades que tinguin com a activitat el desenvolupament, producció, edició, distribució, comercialització o difusió de videojocs.

Es fan dues convocatòries l’any. Oberta la primera convocatòria fins el 18 d’abril.

+ info

PROJECTES D’INTERNACIONALITZACIÓ

Subvencions per a projectes d’internacionalització que incloguin l’assistència a fires internacionals fora de Catalunya per a empreses i entitats del sector dels videojocs.

Es convoca anualment.

+ info

TRADUCCIÓ AL CATALÀ DE PRODUCTES TECNOLÒGICS

La Direcció General de Política Lingüística te una línia d’ajuts a la incorporació del català en productes i serveis tecnològics adreçats a usuaris finals (aplicacions per a dispositius mòbils, videojocs, programari, etc.).

Es convoca anualment.

+ info

CONSULTORIA CULTURA

Ajuts per a la realització de consultories, destinat a empreses del videojoc i del multimèdia (entre d’altres).

Modalitats:

  1. Diagnosi
  2. Preferent:
    • internacionalització
    • digitalització
    • plans estratègics i/o redefinició de models de negoci
  3. Específica

Es convoca anualment.

+info

PRÉSTECS ICF

Línia de préstecs, a través de l’Institut Català de Finances, per finançar projectes d’inversió en actiu fix i/o circulant, adreçada específicament al teixit cultural català.

Es convoca anualment.

+ info

EUROPA CREATIVA DESK – MEDIA CATALUNYA

L’objectiu és ajudar les empreses culturals a obtenir recursos del programa Europa Creativa, programa de la Unió Europea que vol promoure la internacionalització, enfortir la capacitat financera cultural, impulsar la innovació i estimular la creació de nous públics. Des de CED – MEDIA Catalunya us donaran un cop de mà si voleu demanar l’ajut al desenvolupament de videojocs d’Europa Creativa MEDIA.
+ info

AJUT MEDIA: SUPORT AL DESENVOLUPAMENT DE VIDEOJOCS EUROPEUS

Desenvolupament del concepte i projecte per a un videojoc dissenyat per a l’explotació comercial per a PCs, consoles, dispositius mòbils, tablets, smartphones i altres tecnologies. La història s’ha d’explicar o ensenyar a través de tot el joc (in-game storytelling) i no només com una introducció o un final del joc.
Data límit: 2 de març de 2017