Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

FOR: Del 1r al 2n videojoc o com passar de 5 a 10 treballadors en una empresa de videojocs

29 setembre | 10:00 - 12:30

La Direcció General d’Innovació i Cultura Digital, en col·laboració amb el Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE), presenta un mòdul formatiu sobre videojocs. El mòdul constarà de tres sessions on es treballaran diversos processos i reptes a l’hora de desenvolupar, finançar i distribuir videojocs per a petites productores.

1. Del 1r al 2n videojoc o com passar de 5 a 10 treballadors en una empresa de videojocs (29/09/23)

2. Consells per a un bon posicionament del vostre videojoc a les plataformes de distribució (13/10/23)

3. Recomanacions a l’hora de desenvolupar campanyes de micromecenatge per als vostres videojocs (27/10/23)

Del 1r al 2n videojoc o com passar de 5 a 10 treballadors en una empresa de videojocs

Un dels reptes compartits pels estudis i les empreses de desenvolupament de videojocs petites és la dificultat per fer un salt en la dimensió del projecte un cop han assolit les primeres fites. Escalar al pas següent un cop s’han aconseguit clients i facturació no és fàcil: fer créixer la plantilla, com diversificar la feina per assumir o decidir entre acceptar més encàrrecs o desenvolupar projectes propis en paral·lel són alguns dels reptes per als projectes en creixement.

A la sessió repassarem les experiències pròpies dels ponents i algunes recomanacions sobre què fer (i què no fer) en aquests processos.

Sessió adreçada a professionals del sector i petites empreses de desenvolupament de videojocs.

INSCRIPCIÓ AQUÍ

PONENTS

                             David León, Lince Works. Co-fundador i director de joc a Lince Works, on durant gairebé 10 anys va desenvolupar jocs com Aragami, fent créixer un equip de tres estudiants fins a més de 20 professionals.

 

Jangmi Baek, Melbot Studios. Co-fundadora i Business Developer a Melbot Studios. Més de 16 anys d’experiència en negocis internacionals, havent dissenyat l’estratègia empresarial en desenes d’empreses de Forbes 500.
Daniel del Amor, Petoons. Director creatiu i co-fundador a Petoons Studio. Ha dirigit “Curse of the Sea Rats“, “My Friend Peppa Pig“, “PJ Masks: Heroes of the Night“, “Bratz: Flaunt Your Fashion” i altres jocs de PC i consola. També exerceix de professor a la universitat ENTI-UB.

 

MODERADOR

                             Óscar Sahun. El 2011 va reorientar la seva carrera d’enginyer industrial estudiant un màster en disseny i desenvolupament de videojocs on es va especialitzar en art 3D i game design. Cofundador de Blowing Minds, estudi indie especialitzat en jocs educatius on va exercir de game designer i productor.
Des del 2017 dirigeix el programa d’incubació GameBCN, on també fa de mentor de producció dels equips. També és cofundador i mentor de producció en el programa Indie Game Incubator (iGi) del Japó, així com coordinador i mentor al F2P Campus, a Vitoria-Gasteiz.

Organitzador

Servei de Desenvolupament Empresarial – SDE
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Online