Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

FIRA: Indie Dev Day

29 octubre | 10:00 - 30 octubre | 18:00

El projecte IndieDevDay pretén impulsar els videojocs independents, especialment els desenvolupats a Catalunya. Per a això els dotarem d’espais per a fer difusió i crear una xarxa entre ells per donar-se suport i compartir la seva experiència professional. Per una altra banda, també volem reivindicar la figura de la dona dins la indústria del videojoc i aconseguir participació de mínim el 50% de dones o persones de gènere no binari en totes les activitats organitzades.

A més també busquem acostar les noves tecnologies i els videojocs a les famílies de Barcelona amb activitats dedicades a aquest públic. Finalment, volem posar especial èmfasi en la difusió de creadors emergents d’origen català i que creen els seus videojocs en llengua catalana.

L’IndieDevDay, que se celebrarà el 28 i el 29 d’octubre a les Cotxeres de Sants (Barcelona) és una fira de videojocs independents amb expositors dels videojocs, tallers, taules rodones i classes gratuïtes. Aquesta fira tindrà un important component virtual per garantir que tots els continguts generats no es perden i es poden revisitar

Mostra els detalls

Inici:
29 octubre | 10:00
Finalització:
30 octubre | 18:00
Categories d'Esdeveniment:
,

Organitzador

Institut Català d’oci alternatiu i noves tecnologies

Recinte

Cotxeres de Sants
Carrer de Sants, 79
Barcelona, Espanya 08014
+ Mapa de Google
Telèfon:
https://ajuntament.barcelona.cat/centrescivics/es/centre-civic/centre-civic-cotxeres-de-sants