Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

FEST: VAG Experience 2022

29/09/2022 - 01/10/2022

Torna l’aposta per la cultura dels videojocs  VAG Experience tornarà a ser present a Amposta  del dijous 29 de setembre al dissabte 1 d’octubre de 2022.  Un esdeveniment que, com cada any, pretén apropar el món dels videojocs i l’oci digital per ensenyar que hi ha darrere d’aquesta indústria: programadors, dissenyadors, compositors de música

Com edició, l’esdeveniment té temàtiques principals. Aquestes són les que solen tenir més presència a les activitats programades. Aquest any apostem per conèixer més sobre:
els eSports i la ciberseguretat en el món dels videojocs.

El projecte VAG impulsa la cultura i la indústria del videojoc a les Terres de l’Ebre.

L’objectiu a llar termini és fomentar la creació de llocs de treball per tal de garantir la màxima retenció (atracció i augment) del talent, sempre amb la vessant cultural i del talent.
El motor generador de nous negocis serà una incubadora destinada a consolidar equips de treball enfocats a desenvolupar projectes disruptius. Aquest, serà un espai de recerca i innovació tolerant al fracàs capaç de gestionar i aprofitar correctament les errades.
A mitjà termini, el projecte crearà una xarxa d’estudiants i emprenedors amb habilitats vinculades amb el món de les noves tecnologies (TIC) i disciplines artístiques (audiovisuals) necessàries per a

la producció d’entreteniment digital. Aquest any, l’INS Montsià, amb col·laboració del VAG i de l’Ajuntament d’Amposta, s’ha aconseguit implantar, mitjançant el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, el Grau Superior d’Animació 3D, jocs i entorns virtuals que s’impartirà a Amposta el curs 2022/2023. També s’està portant a terme un curs de 300 hores d’iniciació a la creació de videojocs i emprenedoria en entorns rurals, per promocionar aquest talent en entorns rurals, mitjançant la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal del Montsià i l’Associació Cultural Video Art Game.

Per tal d’introduir el món dels videojocs a les Terres de l’Ebre i que el públic pugui veure i palpar les oportunitats que pot generar aquest sector en quan a estudis o llocs de treball, s’ha creat un esdeveniment anual: VAG Experience.

El VAG Experience, forma part del projecte VAG i és una trobada anual relacionada amb la cultura i el món dels videojocs, l’art audio-visual, l’entreteniment i la indústria de l’oci digital.
Aquesta trobada anual és l’impulsor cultural, que aglutina cada any, experts amb la matèria i que comparteixen els seus coneixements amb el públic assistent, fent-lo, al mateix temps, partícip de les experiències culturals.

És un cap de setmana on s’inclouen temes culturals, divulgatius i d’experiències on, les activitats que es desenvolupen, sempre se

Mostra els detalls

Inici:
29/09/2022
Finalització:
01/10/2022
Categories d'Esdeveniment:
, , , ,
Lloc web:
https://vag.cat/

Organitzador

Associació Cultural Video Art Game

Recinte

Amposta
Amposta, Espanya + Mapa de Google