Ara que venen les vacances de nadal, volem aprofitar per proposar-vos un taller per la canalla que tingueu aprop aquests dies que venen. Des de l’estiu, des de Cultura Digital hem començat a impulsar una campanya que, sota el lema “El videojoc és cultura” vol posar en valor tots els aspectes positius que representa l’ecosistema català del videojoc. Per fer-ho hem fet manifestar-se a uns quants personatges de videojocs que han sortir a reclamar que el videojoc és cultura però també oportunitat, comunitat, llengua, formació i moltes coses més.

Doncs bé, us proposem que només amb unes lámines de feltre (o goma eva o similar), tisores i una barra de cola, pugueu convertir en real un d’aquests personatges. Per fer-ho només haureu d’aconseguir el material i seguir les instruccions que apareixen en aquests dos documents on trobareu la plantilla de les parts que composen els personatges i el color de cadascuna d’aquestes peces.
Us animeu a fer-ho? Nosaltres ja ho hem fet i ens ha sortit prou bé!

 

Podeu descarregar-vos les plantilles de les peces en PDF:​

Dani Gimeno

A %d bloguers els agrada això: