Arriba Nadal i, un any més, tornarà la decoració, els àpats, les cançons i la bona companyia. I també, com ja és tradició, us hem fet una selecció dels regals més curiosos, tecnològics, geeks… en fi, dels que sabem que us agraden! Regals per fer a qui estimeu, i, perquè no, també per auto regalar-los!

També podeu fer una mirada a les recomanacions que us vam fer els anys anteriors. Segur que alguna encara us sorprèn.

I com sempre, acompanyeu els vostres regals d’un llibre, alguna pel·lícula, molta música, entrades de teatre o algun videojoc. Compartiu cultura al Nadal!

Per fans de la música 8 bits

Creat conjuntament amb Capcom, aquest petit sintetitzador de butxaca produeix sons de 8 bits com els que escoltaríeu en un videojoc de Mega Man. Mentre es fan les melodies, els personatges de Mega Man ballen al ritme en una petita pantalla LCD. També hi ha la versió Street Fighter, robot, arcade… +info

Per qui ha viatjat per la Comarca o per Hawkins

Per als possibles turistes de Mordor, hi ha aquest conjunt de tres pòsters de viatge del Senyor dels Anells que certifiquen que han visitat recentment el món fantàstic de Tolkien. Fetes a Escòcia, cada impressió està signada i datada. Es poden triar diferents mides i suport en paper o llenc.

També en trobareu d’Hyrule, de Hawkins, de Taooine…+info

Per a la nova generació de 007s

Ja són aquí les ulleres d’alta tecnologia amb càmeres, altaveus i micròfons. Us presentem les Ray-Ban Stories, unes ulleres intel·ligents que permeten fer fotos, escoltar música i gravar vídeos.

Són molt discretes, estan disponibles en tres dissenys i una àmplia gamma de colors, incorporen dues càmeres petites a banda i banda de les lents i altaveus integrats.+info

Per qui els agrada (o odien) Super Mario

Com els fans de la saga ja sabeu, Bowser és el gran arxienemic de Mario. Si adoreu o millor encara si odieu el famós lampista, podeu passar una bona estona construïnt el Might Bowser, un gran model de 2807 peces i més de 32 cm. sobrepassant altres models. A més, va equipat amb un llançador de boles de foc. +info

Per qui vol resoldre els problemes a les vídeoconferències

Les reunions on line cada dia són més habituals. Les dissenyadores Courtney Spritzer i Stephanie Cartin tenen una solució que fa que aquestes reunions virtuals siguin més fluides i atractives amb un joc de cartes que ajuda els participants a la reunió a donar un feedback immediat. Fins i tot la frase més temuda, “tens el micro tancat”! +info

 

Per qui vol enviar
missatges xifrats

El xifrat de Cèsar va aparèixer durant les guerres de la Gàl·lia l’any 58 aC. Una tècnica simple de canvi de lletres que permetia enviar missatges sense por que fossin interceptats. Aquest medalló del creador Seth Sterling permet codificar notes utilitzant la mateixa tècnica de fa 2.000 anys. Es comença marcant un número a la finestra quadrada i les lletres de l’anell exterior es mouran  aquest número de lletres cap endavant. El disc interior és el missatge real i l’exterior el secret. +info

 

Per qui vol parlar
amb el seu gos

Descobreix els secrets darrere dels lladrucs del teu millor amic, les seves expressions facials i el llenguatge corporal amb aquest joc de 100 cartes canines. Informació sobre races i comportaments habituals, consells il·lustrats que us ajudaran a entendre i comunicar-vos millor amb els membres de la vostra família peluda. +info

Per amants
dels colibrins

Si voleu fer un regal a algú que adora els colibrins, aquesta és la bona elecció. Si heu vist mai un colibrí ja sabreu que són ràpids. Tant que és difícil mirar-los bé una estona. Si voleu tenir-los a la vostra mà, aquest anell és per a vosaltres: te forma de flor i al centre s’hi posa un nèctar que els atreurà i els tindrà una estona menjant de la vostra mà. +info

 

Per qui vol relaxar-se a la marciana manera

Ja sabeu que els temes marcians ens agraden molt. Si també és el vostre cas i patiu un cert estrès, aquí teniu un jardí zen inspirat en el planeta vermell. A més de la sorra “marciana” i les pedres de lava, també podreu situar un astronauta i un rover! I podreu deixar misteriosos missatges marcians a la sorra… +info

 

Per a amants dels escacs que es porten com gat i gos

Discutiu si us agraden més els gats o els gossos? Us agraden els escacs? Aquí teniu un regal perfecte. En comptes dels clàssics alfils, peons i reines, les peces representen diverses races de felins i canins. A més és pot plegar amb les fitxes dins i dur-lo de viatge. Escac al retriever! +info

Per fans del final de Game of Thrones (si n’hi ha)

Viviu una nit especial veient com volen els dracs amb les flames de Campfire Flyers. Per sobre d’aquesta gran foguera d’acer, un parell de dracs reflecteixen la llum del foc i volen sense parar amb l’aire calent que emet el foc. L’efecte és màgic i preciós. No patiu: Drogon no acabarà amb el vostre Westeros particular! +info

Per amants del pixel art… i de la música!

Us presentem el Divoom Ditoo, el petit altaveu més bonic, més divertit i amb més funcions que podreu trobar I amb la forma d’un ordinador retro! La pantalla es pot personalitzar amb qualsevol imatge de píxel art que us agradi o que creeu per a aquest monitor de 16 x 16 píxels. Ah, també és despertador! +info

 

Per enciclopèdies humanes de la música

Per qui pensa que vivim en Màtrix (i qui no ho ha pensat en algun moment?), aquest llum de sobretaula els portarà l’estil adequat. A més, permet concentrar-se en si és millor prendre la pastilla vermella o la blava!+info

Per qui vol
beure la millor aigua

Per la gent que sempre porten a sobre una ampolla amb aigua, te, cafè o el que sigui, aquí teniu l’ampolla perfecta. Amb la seva tecnologia LED UVC neteja l’interior de l’ampolla, i elimina els bacteris que fan aquella horrible olor (sabeu de què parlem, oi?). A més, només tocant un botó desinfecta l’aigua i la seva doble paret fa que guardi el líquid calent o fred.  +info

Per qui vol el cafè
(o el te) calent

Arriben els dies freds, i res no fa més ràbia que veure com el cafè o el te del matí es va refredant mentre som a una reunió o responem mails o trucades. Aquest sistema us ajudarà: una tassa de ceràmica amb tapadora i una base que s’activa quan s’hi col·loca la tassa i mantè el líquid calent fins a 6 hores.  +info

Per qui necessita ajuda
per relaxar-se

Si teniu problemes per relaxar-vos, meditar o dormir, us presentem MUSE S, un aparell amb forma de diadema que permet fer meditacions guiades, ajuda a relaxar la ment amb paisatges sonors especialment dissenyats, monitoritza les ones cerebrals i la freqüència cardiaca, amb una app des d’on es por programar l’activitat, que guarda i motiva a la millora d’objectius i molt més, tot per tal d’entrenar-nos en la desconnexió i el mindfulness. +info

Per qui vol millorar els seus exercicis de fitness

Mirror no és només un mirall. És una classe de cardio, un estudi de ioga, un ring de boxa, el teu nou entrenador personal i molt més.Té una càmera per connectar-te amb amics i entrenadors personals. Té 10.000 classes de 60 categories de fitness amb 50 entrenadors i diversos nivells.+info

Per qui vol màgia
emmarcada

“Slow dance” és un marc que fa que objectes reals es moguin lentament, una preciosa escultura d’il·lusió òptica. Slow Dance combina tecnologia, ciència i art. El regal ve amb dues plomés però també funciona amb flors que es belluguen de manera hipnòtica. El creador, Jeff Liebermann, és enginyer i artista digital.  +info

Per qui vol mirar durant hores la llar de foc (però te un minipis)

Mirar el foc és relaxant i hipnòtic, però no tothom te la possibilitat de tenir una llar de foc a casa. Per aquella persona a qui li agradaria passar els diumenges a la tarda mirant com ballen les flames s’ha creat Flîkr Fire, que funciona amb alcohol isopropílic. Poseu-la al centre de la taula per sopars romàntics o aprofiteu per cuinar mini salsitxes, s’mores i torradetes amb amics. +info

Per qui se sap les primeres frases de les novel·les més famoses

Literature: les primeres frases més grans de la literatura, des d’Anna Karenina fins a Slaughterhouse Five. Una tassa de porcellana amb 24 frases, apta per al rentavaixelles i el microones, que proporcionarà lectura a l’hora del cafè. Per si teniu dubtes, a sota hi ha les fonts d’on surten les frases. També el teniu en format puzzle
+info

Per qui els agraden els avions de paper (i la tecnologia)

Si sempre us ha agradat fer volar avions de paper, ara aquest entreteniment arriba a un altre estadi. Aquest el controlareu amb el mòbil i el fareu anar on voldreu. I no patiu: el “paper” és fibra de carboni a prova d’impactes. Només cal que feu els plecs per donar la forma, connecteu amb l’app i ja tindreu un aparell que pot anar fins a 40 km/h. +info

Per qui vol estar en contacte amb persones estimades

Aquest bonic cor en pixel art no és només una decoració. També és un aparell que permet enviar missatges secrets d’amor. Només cal tocar el cor amb el mòbil i la persona estimada rebrà un missatge o una imatge. El cor és un bonic ornament per a l’arbre de nadal i està fet de fusta. +info

Per qui li agraden
les joies especials

A Little Rooms fa joies especials i diferents. L’anell que veieu a la imatge és un homenatge al corb d’E.A.Poe, però també tenen penjolls i collarets amb meteorits que cauen a terra, cohets, dents vampíriques (amb granats de sang), mini ampolles de perfum… La dissenyadora va estudiar efectes especials i animatrònica i es nota !+info

Per fans
de Pokémon

Si teniu fans de Pokémon a prop, aquest regal segur que farà diana. Una pokéball amb el seu personatge preferit a dins Hi ha quatre opcions de paisatge: tardor, flor de cirerer, bosc verd i hivern. A més, tenen llums perquè el bosc s’il·lumini en la foscor d’una forma màgica. I ve amb una tarja d’entrenador Pokémon! +info

Marisol López

A %d bloguers els agrada això: