Com diu la dita, “per Nadal a casa i prop de la brasa”. Acabem l’any tornant a casa, prop de les nostres persones estimades. Tornem amb més o menys equipatge, més o menys quantitat de regals, però segur que tornem amb el mòbil a la mà. Per això, us recomanem un conjunt d’aplicacions per passar l’estona de la manera més original i amb un toc nadalenc.

Shave Santa

Shave Santa o Afaita el Pare Noel. Incloem aquesta aplicació a la llista de les millors aplicacions de Nadal perquè la gaudiran tant els adults com els nens, un ‘perditempi’ sensacional on podràs fer-li un bigoti o una barbeta al Pare Noel. Ideal per passar l’estona mentre fem la cua per comprar turrons o, si no us agrada cuinar, per recollir els canelons! 

Caganers al Catvers

Tot i que no és estrictament una aplicació també hi podreu accedir des del mòbil, tot i que millor amb ulleres de realitat virtual. Des del CBCat – Centre Blockchain de Catalunya volen que els catalans i les catalanes gaudim de les tradicions de sempre, sense prescindir de la tecnologia i la digitalització.  És per això que han desenvolupat un entorn al CatVers on podràs fer cagar el tió, visitar un pessebre i fins i tot personalitzar el teu propi caganer! Tothom que ho vulgui podrà accedir a la sala del Tió i a la sala del Pessebre del CatVers, i a partir del dia 22, es podrà accedir també a la sala Museu dels Caganers.

Elf Yourself

Elf Yourself o Fes-te elf!. Sí, ho sabem, ja la coneixeu, cada any esdeveniu elfs amb els vostres companys de feina o amb la colla d’amigues de l’escola i feu coreografies impossibles. Però segueix sent una de les nostres aplicacions nadalenques preferides i no podíem deixar de recomanar-la. De fet, potser alguns dels nostres lectors de la generació Z encara no l’ha vist mai. 

Sing Along Christmas Carols

Les vacances nadalenques són llargues i, passat Nadal i Sant Esteve, les sobretaules s’allarguen i ja no sabem com entretenir la canalla. És el moment ideal per practicar una mica d’anglès amb aquesta aplicació.  Podreu cantar nadales en anglès en format karaoke. Hi trobareu Jingle Bells, Oh Christmas Tree i les nadales anglosaxones més populars.

Pico Christmas Tree AR 

El Nadal és l’època més màgica de l’any i una tradició fonamental és decorar l’arbre de Nadal. Però té un inconvenient: només ho pots fer un cop l’any. Per solucionar-ho, descarregueu-vos Pico Christmas Tree i decoreu el vostre avet amb realitat augmentada.  Adorneu tants arbres de Nadal com vulgueu, amb l’únic límit de la vostra imaginació. A més, amb la RA podreu decorar el mateix arbre entre diversos membres de la família!

Sled Race Shorty

Potser teniu la sort (o la desgràcia) de passar les festes en un lloc càlid i humit. En aquest cas, amb aquesta aplicació podreu fer una cursa de trineus lliscant per la neu amb amigues i família. Viure la velocitat de la cursa des del mòbil o la tauleta no és el mateix, però somiar amb paisatges nevats i muntanyosos és gratis. 

WEB

The Christmas List 

Aquesta és una aplicació molt útil per ajudar-vos a fer un seguiment econòmic de les vostres compres de Nadal i no passar-vos de pressupost. Llisteu tots els regals i les persones estimades i, a continuació, establiu-hi un pressupost màxim. Aneu actualitzant cada vegada que feu una compra i l’aplicació us dirà quants diners us en queden. Una manera fantàstica de fer menys feixuga la clatellada de gener.

How the Grinch stole Christmas?

‘Com el Grinch va robar el Nadal ?’ és un fantàstic un llibre interactiu per a nens i nenes. Si necessiteu mantenir-los ocupats mentre no arribin els Reis Mags o caguin el Tió, aquesta aplicació els permet seguir les històries del Grinch mentre aquest intenta evitar que arribi el Nadal. El llibre interactiu inclou fins a set minijocs com ara una partida de memòria, un puzle o un joc de cerca de paraules. Ens agraden els efectes de so i la interacció amb l’usuari d’aquesta aplicació nadalenca.

IOS

Christmas Sweeper

Ei, fans de Candy Crush, prepareu-vos! Ha arribat el Christmas Sweeper! És com el vostre joc preferit però amb un toc nadalenc. L’aplicació us permetrà eliminar blocs i anar descobrint una varietat d’articles amagats amb temàtica nadalenca. Podreu encendre espelmes, trobar regals a la neu, jugar amb ninots de neu, omplir boses regals o fins i tot deixar caure el Pare Noel per la xemeneia! A mida que aneu passant els nivells podreu decorar habitacions i guanyar premis. 

IOS

Yolanda Jiménez Arandia

%d bloggers like this: