No hi ha excuses. Ja ha començat l’escola, ja hem tornat a la feina, comença el curs i és temps de nous i bons propòsits. Com que setembre és per alguns l’inici de tot, aquest mes us proposem 5 aplicacions mòbils caminar o córrer més i millor. Com a bons freaks que som us presentem apps per gamificar els vostres entrenaments i passejos: podreu córrer amb zombis i convertir-vos en superherois i heroïnes. Poseu una mica de diversió i d’imaginació als vostres entrenaments amb aquestes aplicacions que gamifiquen la vostra rutina de fitnes.

Pikmin Bloom

Després de l’èxit de Pokemon Go, que va provocar que els seus jugadors sortissin a investigar prop de casa seva a la recerca de diferents criatures de Pokémon, els seus creadors han creat Pikmin Bloom, un joc que promou un hàbit tan saludable com caminar. Ajuda a créixer els  Pikmin, unes misterioses criatures amb aspecte de planta que no es troben a primera vista, cultiva-les, arrenca-les i omple el món de flors. Els Pikmin s’uniran al teu escamot i ‘acompanyaran allà on vagis! 

Zombies, Run!

Lliga’t els cordons, connecta els auriculars i escalfa caminant a bon ritme. No portes ni 100 metros i ja el sents. Son els morts vivents, tot just darrere teu. Escolta la seva respiració gutural, el seus grunyits i les seves passes maldestres però cada vegada més a prop. Només pots fer una cosa: Córrer! Zombies, Run! està disponible per Iphone i Android. 

Hops – Journey of Tree Spirit

Hops és una aplicació de salut i fitnes que combina un rastrejador d’activitats amb una experiència gamificada. L’app es sincronitza amb l’iPhone o l’Apple Watch per fer un seguiment dels teus moviments (passos, carreres, etc.). Cada moviment en el món real ajuda a créixer als Hops, els esperits dels arbres. Els Hops tenen forma de petits troncs que viuen al bosc i les teves activitats, com caminar, córrer, fer exercici o pujar escales s’utilitzaran com a energia donar-los energia per explorar noves zones i fer nous objectes. Amb un sistema de nivells podràs desbloquejar nous objectes o personatges animats. És una aplicació ideal per animar als nens i nenes a fer exercici. I els Hops no poden ser més adorables.  

Nerd Fitness Journey

Crea un personatge de superheroi i guanya recompenses per entrenar amb Nerd Fitness Journey. L’inici de l’aplicació inclou una guia de la filosofia Nerd Fitness on fins i tot parlen d’Els Jocs de la Fam, i guanyareu punts d’experiència (XP) per assolir diferents objectius de fitnes. 

Un cop iniciada l’aplicació, podreu personalitzar el vostre personatge: des de posar-vos un  cinturó de superheroi fins a fer-vos amb un martell gegant, podreu trobar entre un munt d’accessoris que s’amplia amb cada pujada de nivell. En lloc de tenir un programa d’entrenament setmanal, els vostres objectius de fitnes apareixeran com un viatge d’exercicis o taules o sèries… és a dir, reptes de superheroi. 

Fitness RPG

Entrena el teu equip d’herois mentre fas exercici amb aquesta app retro, quanta més activitat física facis, més forts es faran els teus herois! 

Han passat 12 anys des que la Força Fosca es va fer càrrec de Fitland (la terra de les persones en forma). Els vilatans esperen que vingui algú i els salvi. Seràs tu qui liderarà un equip d’herois, derrotarà els enemics i els salvarà a tots?

Els personatges conversen entre ells, lluiten, guanyen equipaments i s’uneixen per derrotar els enemics. Però com que els herois necessiten els vostres passos per competir, sortir a passejar per la vida real és crucial per al joc. 

Tot i que entrenar a partir de videojocs o apps és una bona idea, SEMPRE heu de fer exercici guiats pels consells d’un professional físic o mèdic.

Yolanda Jiménez Arandia

A %d bloguers els agrada això: