Bola de Drac forma part de la història de diverses generacions de catalanes i catalans, que hem gaudit amb la innocència de Goku, rigut amb les excentricitats del Follet Tortuga i patit amb les batalles amb uns enemics cada cop més poderosos.

Des de les lluites contra Satanàs Cor Petit o l’Exèrcit de la Cinta Vermella han passat moltíssimes coses. Per això, ara que s’estrena la darrera pel·lícula de la saga necessitem una immersió per saber qui és qui i quina relació hi ha entre els personatges al llarg del camí de Bola de Drac, Bola de Drac Z i Bola de Drac Super… fins arribar a Bola de Drac Super: Super Heroi. Tan desconnectats estàvem que hem necessitat la col·laboració activa de @boladedrac, a qui agraïm el seu temps per orientar-nos!

Dues setmanes enrere es va estrenar als cinemes “Dragon Ball Super: Super Hero” la darrera pel·lícula de la saga i que suposa el feliç retorn d’aquest univers a la llengua catalana atès que, amb el suport del Departament de Cultura, es projectarà en català a 49 sales de Catalunya, 5 del País Valencià, 2 de Mallorca i 1 d’Andorra (teniu la relació de cinemes al final d’aquest article). Per a molts de nosaltres és, doncs, el feliç retorn d’en Goku i els seus a la nostra llengua.

diagrama de bola de drac

Esperem que aquest material us sigui d’utilitat i el gaudiu!

Per fer-ho disposeu d’una versió pdf (11 Mb) per visualitzar el gràfic i l’enllaç a Google Drive per a la descarrega de la versió imprimible d’alta qualitat (256 Mb)

Aquest arxiu serà accessible durant 30 dies a partir de la publicació del BUMP! de setembre

Podeu consultar les sales de projecció en català
de la pel·lícula aquí.

Teniu la resta de cartellera de cinema
en llengua catalana aquí.

Dani Gimeno

%d bloggers like this: