Enguany proposem que nens, nenes, nois i noies del país vagin més enllà en el moment de cantar el verset de nadal per acabar de treure un bon sobresou durant les festes de nadal. Amb l’objectiu de portal els versets a un altre nivell (un nou nivell digital) us relacionem tres aplicacions per Android i tres més per iOS que us permetran modular la veu i així poder cantar a la família el verset dalt de la cadira però amb veu de Darth Vader. Sis aplicacions de veu i una aplicació extra perquè no només feu el verset de nadal sinó que el convertiu en un videoclip!

Voice changer with effects

Podeu canviar la vostra veu i enregistrar-la per poder-la compartir a través d’aplicacions de missatgeria instantània o via xarxes socials. A aquesta aplicació no li manquen els clàssics efectes de veu: heli, robot, monstre, extraterrestre o zombie. Fins i tot podeu enregistrar els talls que us serveixin pels to de veus per a trucades entrants o missatges.

  

Editor de veu: Canviador i gravador de veu

Fins a 30 milions de persones s’han descarregat aquesta aplicació que incorpora funcionalitats com la cancel·lació de soroll de manera graulita, proposa traduccions i incorpora efectes i veus. És de funcionament senzill i garanteix la diversió!

 

VoiceFX – Voice Changer with voice effects

Amb VoiceFX podeu enregistrar i transformar la vostra veu i la de les vostres pistes d’àudio. No només podeu transformar la vostra veu si no que podeu escoltar a la gent que us parla amb la veu transformada, quan la seva veu us entri en viu pel micròfon del mòbil o l’ordinador, amb tota l’oferta possible d’efectes.

  

 Voice Changer Plus

Permet crear, agregar filtres de veu o compartir enregistraments de manera gratuïta. L’aplicació permet escollir entre una gran varietat de filtres (inclòs un clàssic com la veu de Darth Vader). Potser ja s’ha superat amb les noves funcionalitats de Whatsapp però aquesta aplicació també us permet accelerar o minorar la vostra pròpia veu i fins i tot pots iniciar-te en arts satàniques fent enregistraments de veu en retrocés.

 

Snapchat

Segurament ja coneixeu Snapchat des d’on es poden aplicar filtres visuals per fer vídeos curts però… sabíeu que també us permet canviar la veu per buscar tonalitats divertides o inquietants?

 

 Call Voice Changer – IntCall

A diferència de la resta aquesta aplicació només deixa uns minuts de prova i heu de comprar temps per fer-la servir però… també a diferència de la resta deixa modificar la veu durant una trucada. Si mai heu somiat en convertir-vos en un dibuix animat, parlar en diferents idiomes i altres rareses mentre feu una trucada, aquesta és la vostra App.

 

Extra: fer videoclips amb Vidiyo de Lego

Vidiyo és un creador de vídeos musicals que permet, mitjançant la Realitat Augmentada (AR), combinar efectes amb imatges reals. Podeu endinsar-vos en l’inici de la vostra carrera com a productors de vídeo musicals aquí.

Podeu veure un exemple a continuació!

 

 

Dani Gimeno

A %d bloguers els agrada això: