Arriben els Nadals i, un any més, seran encara una mica especials, estranys i diferents. Però hi ha tradicions que no s’han de perdre. Així que, com cada any, hem buscat i remenat per la xarxa a la cerca de regals curiosos, sorprenents, tecnològics, geeks… en fi, dels que sabem que us agraden! N’hi ha per tots els tipus de freaks de la vostra vida, així que segur que algun el voldreu regalar… o voldreu que us el regalin!

També podeu fer una mirada a les recomanacions que us vam fer els anys anteriors. Segur que alguna encara us sorprèn.

I com sempre, acompanyeu els vostres regals d’un llibre, alguna pel·lícula, molta música, entrades de teatre o algun videojoc. Compartiu cultura al Nadal… i aquest any encara més!

 

Per fans del Joc del Calamar

Si heu de fer un regal a algú molt fan del Joc del Calamar i a qui li costa molt aixecar-se, aquí teniu aquest despertador fet a mà que reprodueix la inquietant nina de la sèrie coreana. Per deixar-nos tranquils, els venedors avisen que no dispara bales (gràcies!). +info

Per amants de la pasta

Per a qui li agrada la pasta al dente i la música, aquest aparell és el regal perfecte. Es posa a l’olla amb la pasta i quan arriba el temps perfecte comença a cantar cançons italianes per avisar que la pasta està en el punt òptim. Diferents cançons depenent del temps de cocció. +info

Per qui odia aguantar el paraigües

Si teniu al voltant algú que no es treu el refredat perquè prefereix mullar-se a portar paraigües, mireu aquesta opció. No cal aguantar-lo amb la mà i és lleuger, però avisen que millor no portar-lo si és un dia de vent. Gràcies per avisar! +info

Per qui no sap mai si està silenciat a les videoconferències

Physical Mute Button
Una cosa que hem après aquests darrers mesos és que hi ha gent que no hi ha forma que recordi si ha silenciat el micròfon durant les trucades de videoconferència. Un bon regal és aquest botó: es connecta a l’ordinador i es poden triar els colors que s’il·luminaran per fer-nos saber si estem silenciats o no. +info

Per qui vol riure del teletreball


Aquest kit de supervivència per treballar des de casa ens recorda les rialles i els moments incòmodes que hem compartit en el teletreball. Hi trobareu una tarja de bingo amb les frases típiques de les videotrucades (“no et sento”, “no et veig”, “us podeu mutejar?”), una guia per fer ioga a l’escriptori, un cara-o-creu per decidir si fer la reunió amb vestit o amb pijama i molt més gadgets per fer de les reunions una activitat una mica més divertida. +info

Per qui necessita desenganxar-se del mòbil


Diuen que de mitjana una persona passa unes 24 hores a la setmana mirant aparells. Si voleu ajudar algú a abandonar-los (i fer-vos més cas), regaleu el nou kit Digital Detox de Pinch Provisions, que inclou 8 elements imprescindibles com un despertador, un dau que proposa activitats, una funda per guardar el mòbil i no mirar-lo… +info

Per qui adora el seu gos

Un regal únic per a algú especial: un retrat personalitzat del seu gos. Aquestes petites escultures estan fetes per encàrrec en base a fotos del gos real, així que cada una és única, amb gran atenció als detalls. Fet amb llana, filferro… i molt d’amor. +info

Per qui vol veure la vostra veu

Soundwave Art Customized Gifts Any Personal Recording or imagen 5
Per aquella persona que adora la vostra veu per sobre de tot, o que te una cançó que significa alguna cosa molt especial, aquí teniu el regal definitiu. Feu arribar una gravació feta per vosaltres o la cançó preferida i crearan aquest regal personalitzat amb les ones sonores. +info

Per qui te un rei al cos

Personalized Noble Painting

A Nobilified creen retrats a l’oli pintats a mà personalitzats. Només heu de fer arribar una fotografia d’aquella persona que te un rei al cos i us en tornaran un retrat com si formés part d’una família noble. No són un pòster imprès sinó una pintura real. No sabem si serveix per abaixar els fums o tindrà l’efecte contrari! +info

Per a qui la imatge és important, i la real encara més

True Mirror - Non Reversing Mirror - Optical Illusion - Grand Illusions
Com sabeu, la imatge que ens torna el mirall no la que veu la resta de la gent. Els costats s’inverteixen. Per poder-nos veure com realment som aquí teniu el True Mirror, l’únic mirall del món que et reflecteix sense invertir els costats esquerre i dret. Per qui vol descobrir la seva veritable imatge! +info

Per qui vol regalar una cançó

Made-To-Order Personalized Song
Més regals personalitzats! Dediqueu una cançó especial a una persona especial. Envieu la vostra història i els vostres records comuns al músic David Morgan i ell ho transformarà en una cançó única i original (que us enviarà perquè aproveu abans de gravar-la). Emocionant! +info

Per qui viu a la Lluna


És cert que encara no podem viure a la lluna, però podeu començar a preparar-vos per quan arribi el moment comprant o regalant un terreny al satèl·lit! Compreu un Acre of the Moon i rebreu un certificat de propietat lunar personalitzat emès i signat per l’Ambaixada Lunar. +info

Per enciclopèdies humanes de la música

Imatge del producte 0

Music IQ és el joc definitiu per als amants de la música. Des dels Beatles a Stromae, des de vinil fins a l’streaming, des de l’edat daurada del hip-hop fins al trap, històries i fets fascinants sobre concerts, festivals di discos icònics de tots els gèneres musicals. Un trivial amb 400 preguntes d’opció múltiple que, a més, servirà per determinar el vostre coeficient intel·lectual a partir de les respostes correctes. Un joc divertit per a fans de la música! +info

Per fans de la natació (i freaks del control)

Les Google Glass no van triomfar però vosaltres ho fareu amb aquest regal. Ulleres de natació amb realitat augmentada! No cal controlar la respiració i alhora anar comptant quantes piscines porteu. Ara podeu nedar amb mètriques en temps real i seguir diverses rutines d’entrenament. Les ulleres us informaran del vostre progrés per ajudar-vos a mantenir la motivació! +info

Per futurs professionals de l’electrònica

Product Image 0

CircuitMess és una empresa formada per equip de joves que treballen en el desenvolupament de dispositius electrònics educatius i divertits. Amb l’objectiu d’apropar l’electrònica i la programació a tothom d’una manera divertida i interessant han creat els Wacky Robots. Aquests peculiars robots ensenyen cadascú una tecnologia diferent: diodes, condensadors, motors… Una bona manera d’ajudar els petits a començar amb l’electrònica. +info

Per qui vol crear les seves pròpies joguines

Product Image 0
Us avorreixen les joguines de sempre? Us sembla poc interessant comprar ninos? Preferiu crear-los? La impressora 3D Toybox és fàcil de fer anar i permet tant a nens com a adults dissenyar i imprimir les seves pròpies joguines. Amb l’aplicació complementària, podeu triar entre un catàleg de joguines, que es va actualitzant, o crear dissenys propis. Hi ha joquines basades en DC Comics, Cartoon Network, Looney Tunes, Hanna-Barbera, Friends, Seinfeld i pel·lícules clàssiques com Polar Express i Elf. +info

Per qui en el futur correrà a la Fòrmula1

Trailblazer Fog Car és un cotxe teledirigit. Fins aquí, normal. El que el fa diferent és el fet que es pot moure d’un costat a l’altre a gran velocitat. A més, quan el cotxe és en marxa, les rodes s’il·luminen amb LEDs. Ara, l’atracció principal el fum. Si aboqueu aigua al Trailblazer Fog Car el sistema intern la converteix en vapor que surt pel “tub d’escapament” posterior. Així que mentre competeixes amb un altre cotxe aquest només veurà el fum que deixes mentre t’allunyes! +info

Per futures estrelles del rock (silencioses)

Imatge del producte 0Conviviu amb algú que somnia ser una estrella de rock i seguir les passes del seu bateria preferit però no voleu trencar la pau de la llar? Aquí teniu la solució: regaleu només les baquetes. Com??? Sí, les baquetes intel·ligents PocketDrum són portàtils i tenen un kit complet de sons sense necessitat de tenir tota una bateria instal·lada al menjador. Simplement connecteu PocketDrum al telèfon, tauleta o altre dispositiu mitjançant l’aplicació AeroBand, poseu-vos els cascos i comenceu a tocar la bateria. Ah, i també tenen uns sensors per tocar amb els peus i tenen una baixíssima latència! +info

Per qui troba a faltar la màquina d’escriure (1)

Màquina d'escriure LEGO® Ideas 21327

Per aquella persona que tot el dia es queixa dels teclats dels ordinadors i dels telèfons, aquí teniu una rèplica detallada de LEGO d’una màquina d’escriure clàssica. Aquest bonic model retro funciona i sona com si fos real. Introduïu paper al rodet i premeu una tecla per fer que la barra de tipus central pugi i el carro es mogui. Podran explica als més joves què era una màquina d’escriure! +info

Per qui troba a faltar la màquina d’escriure (i 2)

I com a complement de l’anterior, si la nostàlgia de les tecles de les màquines d’escriure manuals us aclapara i no us deixa treballar de gust, si penseu que no escriviu pro acuradament perquè enyoreu el soroll de les tecles mecàniques heu de demanar als Reis l’Azio Retro. Aquest és un teclat mecànic real que es pot connectar a l’ordinador i que està inspirat en les màquines d’escriure vintage. Un clàssic que torna amb innovacions modernes: les lletres no s’enganxen (si us ha passat alguna vegada ja sabeu de què parlem). +info

Per qui li agraden molt els jocs de taula

Per la gent que li agraden els jocs de taula clàssics per sobre de totes les coses, aquí teniu la taula de jocs Infinity. Aquesta taula interactiva ve carregada amb versions digitals de jocs de taula clàssics i icònics com Monopoly, Scrabble, Trivial Pursuit, trencaclosques, jocs de cartes, llibres per pintar, minijocs i molt més. Te una pantalla tàctil HD i connectivitat Wi-Fi, joc en línia i contingut interactiu. +info

Per fans de Super Mario

Si teniu al vostre voltant fans del retrogaming, amb una habitació plena de consoles i caixes de videojocs, el regal que acabarà de fer-hi l’ambient perfecte és aquest llum amb forma de la famosa planta piranya de l’univers Super Mario. Adorable! +info

Per qui vol canviar de cara

Amb aquesta màscara podreu canviar de cara quan vulgueu. Està feta de panells LED i es controla a través d’una aplicació on podreu pujar imatges personalitzades, text o efectes que responen al so i la música. La màscara té un sensor per canviar la imatge segons els gestos de la mà. Està feta amb més de 2.000 LED que tenen una velocitat de resposta ràpida per ser més realista. Ah, i (fonamental!) permet veure mentre es porta posada! +info

Per qui realment li molesta molt (molt!) el sol

Aquestes ulleres protegeixen no només els ulls sinó tota la cara dels nocius raigs UV. Són còmodes i lleugeres, i es poden portar amb ulleres graduades. També són vàlides, és clar, per a gent molt tímida o que vol passar desapercebuda tot i que ningú pot passar desapercebut amb aquestes ulleres de sol. +info

 

 

 

 

Marisol López

A %d bloguers els agrada això: