T’agraden les sèries i a més ets fan del Nadal? Et portem un recull dels millors capítols de temàtica nadalenca de les nostres sèries preferides. 

Capítols divertits, esbojarrats i originals per posar un toc d’humor al Nadal. Si encara no les has vist, aprofita aquestes festes per veure els especials de Nadal de les nostre sèries techies favorites!

White Christmas (Black Mirror. Temporada 2, episodi 4. Disponible a Netflix)

Una de les millors sèries dels últims anys, Black Mirror, dedicava un capítol al Nadal. White Christmas té lloc en una base remota aïllada per la neu, on hi ha dos homes. Mentre un cuina el sopar de Nadal li pregunta a l’altre pels motius de trobar-se en aquell lloc. Tot i ser-ne reacis, finalment els dos homes s’expliquen les seves històries. Un especial de Nadal alhora inquietant i provocador.

All Through The House (Love, Death+Robots. Temporada 2, episodi 6. Disponible a Netflix)

Love Death+Robots, una de les sèries més sorprenents del panorama audiovisual, ens brinda una retorçada història nadalenca: en una petita casa als suburbis, la vigília de Nadal, dos germans es desperten amb els soroll de la planta baixa. Creient que és el Pare Noel, baixen sigil·losament per veure’l. A la sala d’estar, veuen l’ombra d’una figura que sembla el Pare Noel, però que de seguida pren una forma més monstruosa… Un capítol només apte per adults.

404 Not Found (Mr. Robot, Temporada 4, episodi 4. Disponible a Prime Video)

La sèrie protagonitzada per Elliot Alderson, el hacker antisocial que lluita contra una malvada corporació contractat per l’enigmàtic Mr. Robot, ens brinda un capítol profund i nostàlgic sobre el Nadal que s’oblida per un moment de les conspiracions.  Això sí, si el veieu, passareu una de les vigílies de Nadal més tristes, grises i solitàries de la ficció. Quedeu avisats.

 

The Bath Item Gift Hypothesis (Big Bang Theory. Temporada 2, episodi 11. Disponible a Prime Video, HBOmax, AtresPlayer )

La sitcom geek per excel·lència, The Big Bang Theory, té diversos capítols dedicats al Nadal, però el nostre favorit és sense dubte “The Bath Item Gift Hypotesis”, perquè sempre aconsegueix entendrir-nos. En aquest capítol, Penny s’assabenta que Sheldon i Leonard no celebren el Nadal, sinó una antiga festa romana de Saturnalia. Però com que ella ja ha comprat regals per als dos, Sheldon accepta, a contractor, participar en l’intercanvi de presents de Nadal. Amb el seu característc perfeccionisme, s’embarca així en la missió de trobar el regal perfecte per a Penny. El dia de l’intercanvi, Penny el sorprendrà amb un regal que no s’espera…

Un altre dels capítols nadalencs que ens agrada és The Maternal Congruence (Temporada 3, episodi 11). En aquest divertit episodi, Beverly Hofstadter, la mare de Leonard, visita el seu fill per Nadal. Com de costum, treu a tots de polleguera amb les seves agudes observacions, i a més Leonard està inquiet perquè no li ha dit que surt amb la Penny. Sheldon contribueix a les decoracions de l’arbre un bust d’Isaac Newton, i Penny i Beverly es fan confessions una nit de borratxera.

How the Ghosts Stole Christmas (The X Files. Temporada 6, episodi 6. Disponible a Disney+)

The X Files, una de les sèries més mítiques del segle XX, no podia quedar fora de la llista. Els agents Mulder i Scully també tenen esperit nadalenc! I ho descobriran la nit de Nadal, quan visitin una mansió encantada, habitada per lànguids espectres.

 

Xmas Story (Futurama. Temporada 2, episodi 8. Disponible a Disney+) 

Futurama, la sèrie futurista d’animació creada per Matt Groening, també té algun capítol amb el Nadal com a protagonista. A Xmas Story, els protagonistes intenten animar a Fry, que està una mica nostàlgic perquè troba a faltar el Nadal del segle XX, preparant un Nadal com els d’abans. Però res ja no és com era abans, ni tan sols el nom del Nadal… La trama es complica amb l’aparició del Pare Noel Robot, una màquina més aviat cruel que no té gaire esperit nadalenc.

 

Adriana Todó

A %d bloguers els agrada això: