Si seguiu habitualment aquest blog, sabreu que cada any, quan arriba l’estiu, us oferim una relació dels centres que ofereixen propostes adreçades a infants i joves relacionades amb la tecnologia. Enguany, per primera vegada, hem mirat de fer un llistat de les propostes per les vacances de nadal endreçades per poblacions per fer-vos més fàcil trobar aquelles que us poden interessarn.

Si sou una d’aquestes entitats i no trobeu la vostra proposta, envieu-nos un correu electrònic a innovacio.cultura@gencat.cat.

El detall de les informacions són extretes de les respectives webs.

Badalona

BDNLAB

Pendent d’actualitzar la informació. Informació de l’any passat: Aquest Nadal, els nens i nenes gaudiran i aprendran a construir un joc utilitzant la fabricació digital. Al Campus Tecnològic Nadalenc del BDN Lab aprendran a crear-lo amb la tecnologia del fablab: impressió 3D, màquina de cort i gravat làser, màquina de tall de vinil i més!

D’una forma lúdica, aprendran a fabricar creant un disseny digital previ i utilitzant la tecnologia del fab lab.

Al final de la jornada els nens i nenes hauran creat la seva pròpia joguina.

Informació Pràctica:
Pendent informació

Lloc: Carrer del General Weyler, 128, 08912 Badalona

Contacte: info@bdnlab.org

CODELEARN

Ha estat un any ben diferent, però hi ha coses que no volem que canviïn. Aprendre i divertir-se són dues coses imprescindibles per als infants i adolescents. Per això, com cada any, tornen els Campus Tecnològics de Nadal!

Els casals tecnològics de Codelearn es duran a terme durant les vacances escolars, tindran una durada d’uns dies o una setmana sencera i cadascun d’ells tractarà una temàtica concreta, com ara la programació de videojocs, el disseny web, la robòtica, l’electrònica, la impressió 3D…

D’altra banda, també podeu fer un cop d’ull a l’oferta de cursos d’altres centres perquè és possible que ofereixin campus online, que es poden fer des de qualsevol lloc amb accés a Internet.

No esperis més i vine a gaudir del Nadal a Codelearn!

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: de 7 a 18 anys
Lloc: C/ Sant Pere 16, 08911, Badalona

Contacte: badalona@codelearn.cat

 

Banyoles

CODELEARN

Ha estat un any ben diferent, però hi ha coses que no volem que canviïn. Aprendre i divertir-se són dues coses imprescindibles per als infants i adolescents. Per això, com cada any, tornen els Campus Tecnològics de Nadal!

Els casals tecnològics de Codelearn es duran a terme durant les vacances escolars, tindran una durada d’uns dies o una setmana sencera i cadascun d’ells tractarà una temàtica concreta, com ara la programació de videojocs, el disseny web, la robòtica, l’electrònica, la impressió 3D…

D’altra banda, també podeu fer un cop d’ull a l’oferta de cursos d’altres centres perquè és possible que ofereixin campus online, que es poden fer des de qualsevol lloc amb accés a Internet.

No esperis més i vine a gaudir del Nadal a Codelearn!

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: de 7 a 18 anys
Lloc: Carrer Josep Maria Bohigas, 32 (17820 Banyoles)

Contacte: banyoles@codelearn.cat

 

Barcelona

CENTRE KEPLER

Durant les vacances d’estiu i de Nadal, segueixen les aventures científiques al Centre Kepler!

Activitats de física, matemàtiques, robòtica, astronomia, enginyeria, ciències naturals o química, tallers en petit i gran grup, activitats d’interior i exterior, sortida setmanal… un espai de trobada i diversió per a petits aficionats a la ciència i la tecnologia!

Informació Pràctica:
Pendent informació

Contacte: info@centrekepler.com

SCRATCH BARCELONA

A Scratch Barcelona, com experts en les tecnologies STEM estem especialitzats en la creació de casals purament tecnològics i creatius en que tractem diferents tecnologies: Programació de videojocs, disseny i impressió 3D i robòtica educativa. Si estàs interessat en apuntar-te en un casalet, dur-lo a la teva escola o empresa, posa’t en contacte amb nosaltres.

Informació Pràctica:
Pendent informació

Contacte: https://scratch.barcelona/contacte/

EIXOS CREATIVA

Esteu llestos? Doncs obriu l’ordinador que comencem!

Jugarem a ser artistes digitals, farem de directors creant les nostres pròpies pel·lícules d’animació, crearem videojocs fent servir materials reciclats i Makey Makey i amb mBot ens guanyarem el títol de mini-enginyers aprenent a programar els diferents elements d’un robot.

Hi ha activitats dirigides, d’altres en que els mateixos nens poden avançar al seu ritme seguint una guia didàctica, jocs en grup per a tot el grup o moments per provar i avaluar constructivament el que han fet els altres.

Cada dia començarem amb dinàmiques de grup per fomentar la integració i la cooperació entre companys durant tota la setmana. També farem jocs tradicionals, jocs de taula, tallers creatius  i activitats a l’aire lliure.

Informació Pràctica:
Dates: del 23 de desembre al 7 de gener

Edat: a partir de 8 anys

Lloc: Niu. Espai artístic contemporani: C/Almogàvers, 208 . 08018 Barcelona

Contacte: casals@eixoscreativa.com

TECHLAB KIDS

Aquest Nadal et portem una experiència super divertida!

Aquest any ens hem preparat per fer robots que ens ajudin amb les decoracions de Nadal i Reis! Construint i programant diferents robots crearàs divertides decoracions per col·locar a casa, també farem models inspirats en el Pare Noel i  del Tió de Nadal. Sense oblidar la nostra representació robòtica de la Cavalcada dels Reis.

Si els teus nens es queden tot el dia podreu gaudir de fer diferents activitats de disseny i creació de personatges i ambients nadalencs, acompanyats per alguns experiments i/o models que ens ajudaran a ambientar les seves creacions robòtiques.

Informació Pràctica:
Dates: del 27 de desembre al 5 de gener
Edat: entre 4 i 14 anys
Lloc: Via Augusta, 318, 08017 Barcelona

Contacte: info@techlabkids.com

CODELEARN

Ha estat un any ben diferent, però hi ha coses que no volem que canviïn. Aprendre i divertir-se són dues coses imprescindibles per als infants i adolescents. Per això, com cada any, tornen els Campus Tecnològics de Nadal!

Els casals tecnològics de Codelearn es duran a terme durant les vacances escolars, tindran una durada d’uns dies o una setmana sencera i cadascun d’ells tractarà una temàtica concreta, com ara la programació de videojocs, el disseny web, la robòtica, l’electrònica, la impressió 3D…

D’altra banda, també podeu fer un cop d’ull a l’oferta de cursos d’altres centres perquè és possible que ofereixin campus online, que es poden fer des de qualsevol lloc amb accés a Internet.

No esperis més i vine a gaudir del Nadal a Codelearn!

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: de 7 a 18 anys
Lloc: diferents centres

Contacte: diferents centres

CAMP TECNOLÓGICO

Camp Tecnològic oferirà aquest Nadal tallers de programació, electrònica i robòtica en els seus campaments per al període de vacances, per a nens/as i adolescents de 4 a 17 anys, amb una nova oferta de tallers adaptats a cada franja d’edat.

Hi ha diferents propostes de contingut.

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: de 7 a 17 anys
Lloc: Learn Life Barcelona, Carrer d’Enric Granados, 7, 08007 Barcelona

Contacte: info@camptecnologico.com

 

Begues

TECHNOXMAS DE TBKIDS

Desembre:

Us esperem a TbKids per construir el Nadal més tecnològic i conèixer, a través de la robòtica, peculiaritats d’aquestes festes a altres indrets del món. Cada dia rebrem un missatge on persones de diferents països ens explicaran perquè necessiten el nostre enginy i ajuda per resoldre reptes tecnològics.

L’aventura està garantida, només necessitem la vostra creativitat.

Gener:

Gaudirem de la tecnologia creativa en uns tallers de Pel·lícula. Construirem prototips robòtics i ens introduirem dins del món del cinema de manera dinàmica, imaginativa i tecnològica.

“Descobreix els robots a Acció”.

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 23 al 31 de desembre i del 3 al 7 de gener
Edat: de 5 a 12 anys
Lloc: c/ Sant Domènec, 16, 08859 Begues

Contacte: https://www.tbkids.es/contacto/#1627571353980-0cfa12ab-ee21

 

Castellar del Vallès

CODELEARN

Ha estat un any ben diferent, però hi ha coses que no volem que canviïn. Aprendre i divertir-se són dues coses imprescindibles per als infants i adolescents. Per això, com cada any, tornen els Campus Tecnològics de Nadal!

Els casals tecnològics de Codelearn es duran a terme durant les vacances escolars, tindran una durada d’uns dies o una setmana sencera i cadascun d’ells tractarà una temàtica concreta, com ara la programació de videojocs, el disseny web, la robòtica, l’electrònica, la impressió 3D…

D’altra banda, també podeu fer un cop d’ull a l’oferta de cursos d’altres centres perquè és possible que ofereixin campus online, que es poden fer des de qualsevol lloc amb accés a Internet.

No esperis més i vine a gaudir del Nadal a Codelearn!

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: de 7 a 18 anys
Lloc: C/ Passeig núm. 22, local 4 (08211 Castellar del Vallès)

Contacte: castellar@codelearn.cat

 

Castelldefels

CODELEARN

Ha estat un any ben diferent, però hi ha coses que no volem que canviïn. Aprendre i divertir-se són dues coses imprescindibles per als infants i adolescents. Per això, com cada any, tornen els Campus Tecnològics de Nadal!

Els casals tecnològics de Codelearn es duran a terme durant les vacances escolars, tindran una durada d’uns dies o una setmana sencera i cadascun d’ells tractarà una temàtica concreta, com ara la programació de videojocs, el disseny web, la robòtica, l’electrònica, la impressió 3D…

D’altra banda, també podeu fer un cop d’ull a l’oferta de cursos d’altres centres perquè és possible que ofereixin campus online, que es poden fer des de qualsevol lloc amb accés a Internet.

No esperis més i vine a gaudir del Nadal a Codelearn!

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: de 7 a 18 anys
Lloc: C/ Dr. Fleming núm. 26 (08860 Castelldefels)

Contacte: castelldefels@codelearn.cat

 

El Prat de Llobregat

CODELEARN

Ha estat un any ben diferent, però hi ha coses que no volem que canviïn. Aprendre i divertir-se són dues coses imprescindibles per als infants i adolescents. Per això, com cada any, tornen els Campus Tecnològics de Nadal!

Els casals tecnològics de Codelearn es duran a terme durant les vacances escolars, tindran una durada d’uns dies o una setmana sencera i cadascun d’ells tractarà una temàtica concreta, com ara la programació de videojocs, el disseny web, la robòtica, l’electrònica, la impressió 3D…

D’altra banda, també podeu fer un cop d’ull a l’oferta de cursos d’altres centres perquè és possible que ofereixin campus online, que es poden fer des de qualsevol lloc amb accés a Internet.

No esperis més i vine a gaudir del Nadal a Codelearn!

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: de 7 a 18 anys
Lloc: C/ Ciutat de Consuegra 16 (08820 El Prat de Llobregat)

Contacte: elprat@codelearn.cat

 

Gavà

CODELEARN

Ha estat un any ben diferent, però hi ha coses que no volem que canviïn. Aprendre i divertir-se són dues coses imprescindibles per als infants i adolescents. Per això, com cada any, tornen els Campus Tecnològics de Nadal!

Els casals tecnològics de Codelearn es duran a terme durant les vacances escolars, tindran una durada d’uns dies o una setmana sencera i cadascun d’ells tractarà una temàtica concreta, com ara la programació de videojocs, el disseny web, la robòtica, l’electrònica, la impressió 3D…

D’altra banda, també podeu fer un cop d’ull a l’oferta de cursos d’altres centres perquè és possible que ofereixin campus online, que es poden fer des de qualsevol lloc amb accés a Internet.

No esperis més i vine a gaudir del Nadal a Codelearn!

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: de 7 a 18 anys
Lloc: C/ Sant Joan núm 24 (08850 Gavà)

Contacte: gava@codelearn.cat

 

Girona

INNOVA’T

En tots els períodes de vacances: Nadal, Setmana Santa i Estiu, oferim tallers tecnològics setmanals, per totes les edats, des dels 3 als 17 anys, en horari matinal, a les nostres noves instal·lacions de Girona.

També oferim l’opció de contractar els nostres tallers per realitzar-los in situ a diferents centres escolars, centres cívics…

Informació Pràctica:
Dates: Pendent
Edat: de 3 a 17 anys
Lloc: Carrer Maluquer Salvador, núm. 19, 17002 Girona

Contacte: mailto:info@innovateducacio.cat

CODELEARN

Ha estat un any ben diferent, però hi ha coses que no volem que canviïn. Aprendre i divertir-se són dues coses imprescindibles per als infants i adolescents. Per això, com cada any, tornen els Campus Tecnològics de Nadal!

Els casals tecnològics de Codelearn es duran a terme durant les vacances escolars, tindran una durada d’uns dies o una setmana sencera i cadascun d’ells tractarà una temàtica concreta, com ara la programació de videojocs, el disseny web, la robòtica, l’electrònica, la impressió 3D…

D’altra banda, també podeu fer un cop d’ull a l’oferta de cursos d’altres centres perquè és possible que ofereixin campus online, que es poden fer des de qualsevol lloc amb accés a Internet.

No esperis més i vine a gaudir del Nadal a Codelearn!

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: de 7 a 18 anys
Lloc: Carrer Maluquer Salvador 20, 17002 Girona

Contacte: girona@codelearn.cat

 

Granollers

MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS DE GRANOLLERS

ANIMALS AMAGATS Joc de realitat augmentada per a tota la família

Vine al Museu de Ciències Naturals de Granollers amb la família i explora l’exposició permanent «Tu investigues!» de manera diferent i interactiva.

L’Estela, la petita investigadora del museu està buscant els animals que s’hi troben amagats per poder estudiar-los més a fons i descobrir-ne tots els secrets. Vols ajudar-la i participar de l’aventura?

Informació Pràctica:
Dates: divendres, dissabtes i diumenges
Lloc: Palaudàries, 102. Jardins Antoni Jonch Cuspinera – 08402 Granollers

Contacte: info@mcng.cat

APRENTIK

Durant les vacances de Nadal us oferim la possibilitat de divertir-vos i aprendre amb diverses temàtiques i amb laboratoris tecnològics. Construirem, programarem, aprendrem conceptes bàsics de mecanismes i d’electrònica i, de ben segur, ens ho passarem molt bé!!

Informació Pràctica:
Dates: del 23 de desembre al 5 de gener

Edat: de 6 a 15 anys

Contacte: info@aprentik.cat

 

Igualada

INQUIET

Durant les vacances de Nadal podreu gaudir d’activitats per a ments inquietes, al nostres espai c/ de la Torre a Igualada.

MiniLab

Pels petits a partir de 4 anys hem preparat el MINILAB, un espai d’experimentació, ciència i construcció de projectes pensats per què els infants puguin desenvolupar la seves habilitats i capacitat de mirar el món amb ulls curiosos.

InventorLab

Pels inventors més inquiets, a partir de 7 anys, hem preparat el InventorLab, un espai on abans de inventar, experimentarem, analitzarem i aprendrem sobre la física i la tècnica del món que ens envolta.

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: a partir dels 4 anys
Lloc: Carrer de la Torre, 36 – 08700 Igualada

Contacte: http://www.inquiet.cat/contact

CODELEARN

Ha estat un any ben diferent, però hi ha coses que no volem que canviïn. Aprendre i divertir-se són dues coses imprescindibles per als infants i adolescents. Per això, com cada any, tornen els Campus Tecnològics de Nadal!

Els casals tecnològics de Codelearn es duran a terme durant les vacances escolars, tindran una durada d’uns dies o una setmana sencera i cadascun d’ells tractarà una temàtica concreta, com ara la programació de videojocs, el disseny web, la robòtica, l’electrònica, la impressió 3D…

D’altra banda, també podeu fer un cop d’ull a l’oferta de cursos d’altres centres perquè és possible que ofereixin campus online, que es poden fer des de qualsevol lloc amb accés a Internet.

No esperis més i vine a gaudir del Nadal a Codelearn!

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: de 7 a 18 anys
Lloc: Carrer Doctor Fleming 8, 08700 Igualada                                                             Contacte: igualada@codelearn.cat

 

Lleida

FABRA FORMACIÓ

Casal de Nadal

Per Nadal organitzem tallers d’activitats i jocs per a què els nens/es gaudeixin de les vacances, es diverteixin, passin una estona amb els seus amics, aprenguin noves coses, facin experiments, practiquin l’anglès, juguin, etc…

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Lloc: Complex de La Caparrella; Edifici CEEI Lleida, 2.8 i 2.9

Contacte: https://www.fabraformacio.com/contacte/

CODELEARN

Ha estat un any ben diferent, però hi ha coses que no volem que canviïn. Aprendre i divertir-se són dues coses imprescindibles per als infants i adolescents. Per això, com cada any, tornen els Campus Tecnològics de Nadal!

Els casals tecnològics de Codelearn es duran a terme durant les vacances escolars, tindran una durada d’uns dies o una setmana sencera i cadascun d’ells tractarà una temàtica concreta, com ara la programació de videojocs, el disseny web, la robòtica, l’electrònica, la impressió 3D…

D’altra banda, també podeu fer un cop d’ull a l’oferta de cursos d’altres centres perquè és possible que ofereixin campus online, que es poden fer des de qualsevol lloc amb accés a Internet.

No esperis més i vine a gaudir del Nadal a Codelearn!

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: de 7 a 18 anys
Lloc: Carrer Nadal Meroles, núm. 15 (25008 Lleida)

Contacte: lleida@codelearn.cat

 

Manresa

CODELEARN

Ha estat un any ben diferent, però hi ha coses que no volem que canviïn. Aprendre i divertir-se són dues coses imprescindibles per als infants i adolescents. Per això, com cada any, tornen els Campus Tecnològics de Nadal!

Els casals tecnològics de Codelearn es duran a terme durant les vacances escolars, tindran una durada d’uns dies o una setmana sencera i cadascun d’ells tractarà una temàtica concreta, com ara la programació de videojocs, el disseny web, la robòtica, l’electrònica, la impressió 3D…

D’altra banda, també podeu fer un cop d’ull a l’oferta de cursos d’altres centres perquè és possible que ofereixin campus online, que es poden fer des de qualsevol lloc amb accés a Internet.

No esperis més i vine a gaudir del Nadal a Codelearn!

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: de 7 a 18 anys
Lloc: C\ Sant Fruitós, núm. 34 (08242 Manresa)

Contacte: manresa@codelearn.cat

 

Mataró

XNERGIC

S’apropa el Nadal i amb aquest un altre edició del campus de Nadal Xnergic. Si tens entre 12 i 18 anys i t’interessa la tecnologia vine a treballar amb tecnologia a Tecnocampus i a gaudir d’una experiència única!

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: de 12 a 18 anys
Lloc: Carrer d’Ernest Lluch, 08302 Mataró

Contacte: https://xnergic.org/contactar/

 

Moià

EXPLORIUM

Si t’agrada fer experiments i projectes de matematiques, ciències i tecnologia, aquestes colonies són per a tu! L’eix d’animació de les colònies és un secret que ens guardem! Us assegurem que serà una història d’alta temperatura.

Informació Pràctica:
Dates: del 2 al 4 de gener
Edat: alumnes de primària, secundària i batxillerat
Lloc: A la casa de colònia Can Vilalta, a Moià

Contacte: https://explorium.cat/contacte

 

Molins de Rei

CODELEARN

Ha estat un any ben diferent, però hi ha coses que no volem que canviïn. Aprendre i divertir-se són dues coses imprescindibles per als infants i adolescents. Per això, com cada any, tornen els Campus Tecnològics de Nadal!

Els casals tecnològics de Codelearn es duran a terme durant les vacances escolars, tindran una durada d’uns dies o una setmana sencera i cadascun d’ells tractarà una temàtica concreta, com ara la programació de videojocs, el disseny web, la robòtica, l’electrònica, la impressió 3D…

D’altra banda, també podeu fer un cop d’ull a l’oferta de cursos d’altres centres perquè és possible que ofereixin campus online, que es poden fer des de qualsevol lloc amb accés a Internet.

No esperis més i vine a gaudir del Nadal a Codelearn!

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: de 7 a 18 anys
Lloc: Plaça Catalunya, núm. 20 (08750 Molins de Rei)

Contacte: molins@codelearn.cat

 

Olot

INNOVADIDACTIC

Aquest any hem preparat un magnífic Casal de Nadal perquè el teu fill i filla jugui i experimenti amb robots i s’ho passi pipa amb altres nens i nenes.

El Casal de Nadal de Robòtica està pensat pels nens i les nenes de 4 a 14 anys.

No importa si el teu fill encara no sap sobre robòtica com si ja en sap! Tenim tot el necessari perquè gaudeixi amb la robòtica.

I t’avisem que tenim un nombre de places limitades.

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 23 i 24 de desembre, del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: de 4 a 14 anys
Lloc: Carrer de Macedònia, 1, 17800 Olot, Girona

Contacte: extraescolars@innovadidactic.com

 

Pineda de Mar

CLAUTIC

Tres dies molt especials on s’ho passaran bé, aprendran, i coneixeran altres nois i noies amb les mateixes inquietuds! Aquest Nadal vine als nostres campus!

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 29 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: de 8 a 13 anys
Lloc: Rambla de Catalunya, 2, Local 1 i 5, 08397 Pineda de Mar

Contacte: https://clautic.com/contacte/

 

Premià de Mar

CODELEARN

Ha estat un any ben diferent, però hi ha coses que no volem que canviïn. Aprendre i divertir-se són dues coses imprescindibles per als infants i adolescents. Per això, com cada any, tornen els Campus Tecnològics de Nadal!

Els casals tecnològics de Codelearn es duran a terme durant les vacances escolars, tindran una durada d’uns dies o una setmana sencera i cadascun d’ells tractarà una temàtica concreta, com ara la programació de videojocs, el disseny web, la robòtica, l’electrònica, la impressió 3D…

D’altra banda, també podeu fer un cop d’ull a l’oferta de cursos d’altres centres perquè és possible que ofereixin campus online, que es poden fer des de qualsevol lloc amb accés a Internet.

No esperis més i vine a gaudir del Nadal a Codelearn!

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: de 7 a 18 anys
Lloc: C/ Milà i Fontanals, 10 (08330 Premià de Mar)

Contacte: premia@codelearn.cat

 

Ripollet

CODELEARN

Ha estat un any ben diferent, però hi ha coses que no volem que canviïn. Aprendre i divertir-se són dues coses imprescindibles per als infants i adolescents. Per això, com cada any, tornen els Campus Tecnològics de Nadal!

Els casals tecnològics de Codelearn es duran a terme durant les vacances escolars, tindran una durada d’uns dies o una setmana sencera i cadascun d’ells tractarà una temàtica concreta, com ara la programació de videojocs, el disseny web, la robòtica, l’electrònica, la impressió 3D…

D’altra banda, també podeu fer un cop d’ull a l’oferta de cursos d’altres centres perquè és possible que ofereixin campus online, que es poden fer des de qualsevol lloc amb accés a Internet.

No esperis més i vine a gaudir del Nadal a Codelearn!

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: de 7 a 18 anys
Lloc: Plaça Palau Ausit, 1, 08291 Ripollet

Contacte: ripollet@codelearn.cat

 

Rubí

CODELEARN

Ha estat un any ben diferent, però hi ha coses que no volem que canviïn. Aprendre i divertir-se són dues coses imprescindibles per als infants i adolescents. Per això, com cada any, tornen els Campus Tecnològics de Nadal!

Els casals tecnològics de Codelearn es duran a terme durant les vacances escolars, tindran una durada d’uns dies o una setmana sencera i cadascun d’ells tractarà una temàtica concreta, com ara la programació de videojocs, el disseny web, la robòtica, l’electrònica, la impressió 3D…

D’altra banda, també podeu fer un cop d’ull a l’oferta de cursos d’altres centres perquè és possible que ofereixin campus online, que es poden fer des de qualsevol lloc amb accés a Internet.

No esperis més i vine a gaudir del Nadal a Codelearn!

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: de 7 a 18 anys
Lloc: C. Llobateras, 68, local. 08191 Rubí

Contacte: rubi@codelearn.cat

 

Sabadell

CODELEARN

Ha estat un any ben diferent, però hi ha coses que no volem que canviïn. Aprendre i divertir-se són dues coses imprescindibles per als infants i adolescents. Per això, com cada any, tornen els Campus Tecnològics de Nadal!

Els casals tecnològics de Codelearn es duran a terme durant les vacances escolars, tindran una durada d’uns dies o una setmana sencera i cadascun d’ells tractarà una temàtica concreta, com ara la programació de videojocs, el disseny web, la robòtica, l’electrònica, la impressió 3D…

D’altra banda, també podeu fer un cop d’ull a l’oferta de cursos d’altres centres perquè és possible que ofereixin campus online, que es poden fer des de qualsevol lloc amb accés a Internet.

No esperis més i vine a gaudir del Nadal a Codelearn!

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: de 7 a 18 anys
Lloc: Carrer Gràcia, 106 (08201 Sabadell)

Contacte: sabadell@codelearn.cat

 

Sant Cugat del Vallès

CODELEARN

Ha estat un any ben diferent, però hi ha coses que no volem que canviïn. Aprendre i divertir-se són dues coses imprescindibles per als infants i adolescents. Per això, com cada any, tornen els Campus Tecnològics de Nadal!

Els casals tecnològics de Codelearn es duran a terme durant les vacances escolars, tindran una durada d’uns dies o una setmana sencera i cadascun d’ells tractarà una temàtica concreta, com ara la programació de videojocs, el disseny web, la robòtica, l’electrònica, la impressió 3D…

D’altra banda, també podeu fer un cop d’ull a l’oferta de cursos d’altres centres perquè és possible que ofereixin campus online, que es poden fer des de qualsevol lloc amb accés a Internet.

No esperis més i vine a gaudir del Nadal a Codelearn!

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: de 7 a 18 anys
Lloc: C/ Àngel Guimerà núm 3 (08172 Sant Cugat del Vallès)

Contacte: santcugat@codelearn.cat

TECHNOXMAS DE TBKIDS

Desembre:

Us esperem a TbKids per construir el Nadal més tecnològic i conèixer, a través de la robòtica, peculiaritats d’aquestes festes a altres indrets del món. Cada dia rebrem un missatge on persones de diferents països ens explicaran perquè necessiten el nostre enginy i ajuda per resoldre reptes tecnològics.

L’aventura està garantida, només necessitem la vostra creativitat.

Gener:

Gaudirem de la tecnologia creativa en uns tallers de Pel·lícula. Construirem prototips robòtics i ens introduirem dins del món del cinema de manera dinàmica, imaginativa i tecnològica.

“Descobreix els robots a Acció”.

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 23 al 31 de desembre i del 3 al 7 de gener
Edat: de 5 a +12 anys
Lloc: c/ Sant Antoni 08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte: https://www.tbkids.es/contacto/#1627571353980-0cfa12ab-ee21

 

Sant Feliu de Llobregat

CODELEARN

Ha estat un any ben diferent, però hi ha coses que no volem que canviïn. Aprendre i divertir-se són dues coses imprescindibles per als infants i adolescents. Per això, com cada any, tornen els Campus Tecnològics de Nadal!

Els casals tecnològics de Codelearn es duran a terme durant les vacances escolars, tindran una durada d’uns dies o una setmana sencera i cadascun d’ells tractarà una temàtica concreta, com ara la programació de videojocs, el disseny web, la robòtica, l’electrònica, la impressió 3D…

D’altra banda, també podeu fer un cop d’ull a l’oferta de cursos d’altres centres perquè és possible que ofereixin campus online, que es poden fer des de qualsevol lloc amb accés a Internet.

No esperis més i vine a gaudir del Nadal a Codelearn!

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: de 7 a 18 anys
Lloc: Passeig Bertrand, 2 (08980 Sant Feliu de Llobregat)      Contacte:santfeliu@codelearn.cat

 

Tarragona

DYNAMIND

Aquest nadal els teus fills i/o filles podran descobrir la tecnologia que els envolta a través de diferents activitats STEAM i de robòtica educativa. Però, no només això!

Es convertiran en investigadors/es i programadors/es i podran viure experiències inoblidables desxifrant els codis misteriosos per tal de trobar el trineu de Santa Claus, que s’ha perdut misteriosament just abans del dia de Nadal. Hauran de recòrrer un conjunt de proves i desenvolupar diferents reptes per trobar el trineu perdut. I podran compartir les seves troballes amb tots els seus companys i companyes.

Afegiu-vos a l’experiència de descobrir on és!

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre
Lloc: Via de l’Imperi Romà 11, 43003 Tarragona

Contacte: http://dynamind.es/contacte/

 

Terrassa

MUSEU NACIONAL DE LA CIÈNCIA I LA TECNICA DE CATALUNYA

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) proposa tallers infantils per aprofitar les vacances de Nadal descobrint el món de la ciència i de la tècnica.

S’ofereixen una sèrie d’activitats al voltant de la ciència i la tècnica per aprendre, de manera lúdica i entretinguda, aspectes relacionats amb la música, la figura de Leonardo da Vinci, l’estació espacial Mir, la química i el Nadal, entre d’altres.

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 23 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener

Edat: de 5 a 12 anys
Lloc: Rambla d’Ègara, 270, 08221 Terrassa

Contacte: 93 789 22 44

CODELEARN

Ha estat un any ben diferent, però hi ha coses que no volem que canviïn. Aprendre i divertir-se són dues coses imprescindibles per als infants i adolescents. Per això, com cada any, tornen els Campus Tecnològics de Nadal!

Els casals tecnològics de Codelearn es duran a terme durant les vacances escolars, tindran una durada d’uns dies o una setmana sencera i cadascun d’ells tractarà una temàtica concreta, com ara la programació de videojocs, el disseny web, la robòtica, l’electrònica, la impressió 3D…

D’altra banda, també podeu fer un cop d’ull a l’oferta de cursos d’altres centres perquè és possible que ofereixin campus online, que es poden fer des de qualsevol lloc amb accés a Internet.

No esperis més i vine a gaudir del Nadal a Codelearn!

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: de 7 a 18 anys
Lloc: Passeig del Vapor Gran, núm 24 (08221 Terrassa)

Contacte: terrassa@codelearn.cat

TECHLAB KIDS

Aquest Nadal et portem una experiència super divertida!

Aquest any ens hem preparat per fer robots que ens ajudin amb les decoracions de Nadal i Reis! Construint i programant diferents robots crearàs divertides decoracions per col·locar a casa, també farem models inspirats en el Pare Noel i  del Tió de Nadal. Sense oblidar la nostra representació robòtica de la Cavalcada dels Reis.

Si els teus nens es queden tot el dia podreu gaudir de fer diferents activitats de disseny i creació de personatges i ambients nadalencs, acompanyats per alguns experiments i/o models que ens ajudaran a ambientar les seves creacions robòtiques.

Informació Pràctica:
Dates: del 27 de desembre al 5 de gener

Edat: entre 4 i 14 anys

Lloc: Carrer de Jaume Cantarer, 14, 08221 Terrassa

Contacte: info@techlabkids.com

 

Vic

APRENTIK

Durant les vacances de Nadal us oferim la possibilitat de divertir-vos i aprendre amb diverses temàtiques i amb laboratoris tecnològics. Construirem, programarem, aprendrem conceptes bàsics de mecanismes i d’electrònica i, de ben segur, ens ho passarem molt bé!!

Informació Pràctica:
Dates: del 23 de desembre al 5 de gener

Edat: de 6 a 15 anys

Contacte: info@aprentik.cat

CODELEARN

Ha estat un any ben diferent, però hi ha coses que no volem que canviïn. Aprendre i divertir-se són dues coses imprescindibles per als infants i adolescents. Per això, com cada any, tornen els Campus Tecnològics de Nadal!

Els casals tecnològics de Codelearn es duran a terme durant les vacances escolars, tindran una durada d’uns dies o una setmana sencera i cadascun d’ells tractarà una temàtica concreta, com ara la programació de videojocs, el disseny web, la robòtica, l’electrònica, la impressió 3D…

D’altra banda, també podeu fer un cop d’ull a l’oferta de cursos d’altres centres perquè és possible que ofereixin campus online, que es poden fer des de qualsevol lloc amb accés a Internet.

No esperis més i vine a gaudir del Nadal a Codelearn!

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: de 7 a 18 anys
Lloc: Ronda Francesc Camprodon, núm.45                                                                       Contacte: vic@codelearn.cat

 

Vilassar de Mar

EDUKEM-NOS

Des d’Edukem-nos oferim extraescolars de robòtica i programació educativa, diferents i divertides. Dissenyades per desenvolupar les competències i habilitats per afrontar els reptes del segle XXI. Potenciem el treball en equip, la creativitat i les relacions interpersonals, així com els coneixements envers la robòtica, la programació i el currículum educatiu.

També portem a terme tallers dins i fora de l’horari lectiu escolar i casals de robòtica i programació, de diferents temàtiques, adaptant-nos a la demanda.

A part, realitzem formacions i assessorament per escoles en l’àmbit de la robòtica I programació, així com d’alfabetització digital i competències digitals.

CASAL I TALLERS DE ROBÒTICA, PROGRAMACIÓ, DISSENY 3D I MOLT MÉS…!

Durant les vacances de Nadal realitzarem un casal del 27 al 31 de Desembre, de 9:00 a 13h. I els dies 23 i 24 de desembre, i els dies 3, 4 i 5 de gener farem tallers. Mira’t bé la nostra proposta i apunta’t a allà on més s’adapti pel teu fill/a!!

 

Informació Pràctica:
Dates: Propostes del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener
Edat: de 6 a 16 anys
Lloc: Carrer Santa Maria, 44, 08340 Vilassar de Mar

Contacte: info@edukem-nos.cat

 

 

A %d bloguers els agrada això: