#VideojocsCatalans és una secció mensual del Blog de Cultura Digital que vol posar-vos al corrent de les notícies del sector dels videojocs a Catalunya.

Aquest mes de març hem vist el llançament de tres videojocs:

Mail Mole

Undercoders i Talpa Games han desenvolupat aquest joc per PC, Nintendo Switch, Xbox i PS. Mail Mole és un joc 3D de plataformes que presenta un heroi inusual, el talp més ràpid,  en la seva missió per fer les seves entregues més importants fins ara. Molty, el talp carter, assumirà els desafiament més exigents (pedres gegants, plataformes, pendents pronunciades o punxes) per arribar a les bústies de correu més antigues de Carrotland i salvar-lo així del desastre!

Evil Inside

Joc per PC, Nintendo Switch, PlayStation i Xbox, desenvolupat per JanduSoft. És un joc de terror psicològic en primera persona: el protagonista és Mark, que després de la mort de la seva mare i la detenció del seu pare per això, decideix contactar-la mitjançant el tauler espiritual. Però s’esvaeix, i és on tot comença. Mark s’enfrontarà als seus majors temors per descobrir la veritat.

Narita Boy

Videojoc pr a PC creat per Studio Koba amb estètica retrofuturista i un toc modern, on el protagonista és un heroi pixelat, atrapat al Regne Digital, que ha de lluitar contra els enemics que va torbant pel camí. Descobreix els misteris que hi ha darrere la Tecnoespasa per salvar el món!

 

Us presentem també un videojoc que es va publicar el mes de gener de 2021:

Sword of the Necromancer

Grimorio of Games ha desenvolupat aquest videojoc, un roguelike amb pinzellades RPG inspirat en jocs com Enter the Gungeon o Zelda. Utilitzant els poders secrets de l’Espasa podràs reviure els enemics que vagis derrotant per convertir-los en aliats i així ajudar Tama, el protagonista, a reunir suficient poder per reviure Koko. Disponible per  PC, Nintendo Switch, Xbox i PlayStation.

Adriana Todó

A %d bloguers els agrada això: