Aquests nadals seran de ben segur estranys i diferents. Però hi ha tradicions que no s’han de perdre. Així que, com cada any, hem buscat i remenat per la xarxa a la cerca de regals diferents, sorprenents, tecnològics, geeks… en fi, dels que us agraden! N’hi ha per tots els tipus de freaks de la vostra vida, així que segur que algun el voldreu regalar… o voldreu que us el regalin!

També podeu fer una mirada a les recomanacions que us vam fer els anys anteriors. Segur que alguna encara us sorprèn.

I com sempre, acompanyeu els vostres regals d’un llibre, alguna pel·lícula, molta música, entrades de teatre o algun videojoc. Compartiu cultura al Nadal… i aquest any encara més!

Per qui vol il·luminar els Nadals

Light Up Face Mask
No podeu il·luminar el món amb el vostre somriure amb la mascareta posada, però la mascareta sí que ho pot fer. Aquestes festes no deixem de banda la seguretat però no perdem la il·lusió de lluir d’una manera especial amb aquesta mascareta que feta amb fibra òptica que te set opcions de color i 11 configuracions diferents. Molt còmode gràcies a un folre de setí suau i sedós. Es carrega amb el cable que ve inclòs. +info

Per qui vol fer-se les seves mascaretes

Face Mask Tie Dye Kit

Ja que les mascaretes són imprescindibles, per què no fer-les divertides? Regaleu un kit de per fer-les amb tot inclòs, amb dues màscares de tela suaus, cinc colors de tinta i un fulletó d’instruccions que us ensenya tres tècniques per fer unes mascarets que no portarà ningú més. També podeu fer-les vosaltres i regalar mascaretes personalitzades. +info

Per qui volen parlar amb seguretat

PhoneSoap Smartphone Sanitizer
Els vostres telèfons mòbils són un caldo de cultiu per als gèrmens, cosa que en aquests temps no és gens desitjable. Aquest desinfectant i carregador és molt fàcil d’utilitzar. Simplement col·loqueu el dispositiu a dins, poseu el cable de càrrega i tanqueu la tapa. Els llums ultraviolats fan la feina bruta. La carcassa inclou fins i tot uns altaveus perquè pugueu seguir escoltant música o utilitzar l’alarma del telèfon mentre es neteja. +info

Per qui vol fer mil coses mentre cuina

Agitador automàtic de pa amb temporitzador

Algunes de les salses més delicioses requereixen tota la nostra atenció. Però valen la pena! Per a aquelles receptes que demanen estar contínuament rementant, aquí teniu un aparell que us estalviarà no treure els ulls de la cassola. Poseu-lo dins de la paella o l’olla amb qualsevol líquid a foc lent, establiu el temps correcte amb el temporitzador i aneu a fer el milió de coses que heu de fer. La salsa es remenarà sola! Ah, i hi és en diferents colors per fer joc amb la cuina. +info

Per qui vol saber com es troba en cada moment

Aquest anell és més que això. Te una sèrie de sensors al voltant que capten senyals del cos com el ritme cardíac, la respiració, la temperatura, l’activitat o les calories que cremeu. Optimitzeu el vostre estil de vida i tingueu una informació clara del vostre estat corporal. I també podeu afegir un control dels vostres hàbits (cafè, alcohol,…) per ser més conscients de què us va bé i què no. +info

Per qui vol ser a prop en la distància

Llum d’amistat de llarga distància

Aquí teniu un parell de llums que us mantindran a prop de la persona que enyoreu en aquests temps de distanciament. Quan activeu un amb un simple toc de la mà, el seu company emet la mateixa resplendor ambiental, independentment d’on es trobi. Amb cada toc, el llum fa tots els colors de l’arc de Sant Martí de colors. També podeu assignar un color a cada persona estimada perquè, quan toqueu el llum, el vostre s’il·lumini amb la seva tonalitat especial. +info

Per qui necessita meditar

Core Meditation Trainer
En aquests temps és més necessari que mai calmar la ment. Però sovint no és tan fàcil. Aquest dispositiu funciona com un entrenador personal. A l’aplicació seleccioneu una meditació guiada, un paisatge sonor o un entrenament respiratori. Amb l’aparell a les mans el sentireu pulsar suaument, marcant el ritme de la respiració. També us mesura la freqüència cardíaca per determinar si us trobeu en un estat d’ànim tranquil. +info

Per a amigues que estan passant la menopausa


Amb la menopausa arriben els fogots, atacs sobtats de calor, sovint a la nit, que no deixen descansar i són molt incòmodes. El Menopod és un aparell electrònic que proporciona un alleujament gairebé instantani amb la temperatura de refrigeració ideal. Només cal premeu un botó i posar-lo a la part posterior del coll durant un minut. +info

Per qui vol expressar-se amb la samarreta

Light Up Drawing Tees

Aquesta samarreta de cotó permet als nens crear els seus propis dissenys. Te un panell de tinta luminiscent en el qual qualsevol font de llum concentrada, com la llanterna del telèfon o la vareta de llum que ve incorporada, deixarà una empremta brillant. El dibuix s’esvaeix gradualment així que es pot fer un de nou al cap d’uns cinc minuts. +info

Per qui li agrada l’astronomia

Planetari personal

Si us considereu astrònoms aficionats podeu observar el cosmos amb aquest visor de realitat augmentada i audioguia. Inseriu el telèfon i superposarà constel·lacions, galàxies i planetes i factoides a tot el cel nocturn. Com si tinguéssiu el vostre propi planetari personal, aquest dispositiu estel·lar uneix el món real i el digital, i us portarà des del nostre petit punt blau (Carl Sagan dixit) fins als confins de l’univers- +info

Per qui no deixa el telèfon ni per jugar

Joc de telèfons

Game of Phones és un joc de taula que fa uneix les cartes amb els mòbils de qui juga. A les targes trobareu instruccions que cal fer el més ràpidament possible: ensenyar apps que us faci vergonya tenir, mostrar la darrera foto que heu fet, fer cerques a Google… Qui aconsegueixi més punts guanya. Per no deixar el mòbil de costat a les reunions! +info

Per fans de Black Mirror

Product Image 2

Reuneix els teus amics influencers i posa’ls a prova amb un joc basat en l’episodi NOSEDIVE de Black Mirror, aquell on la protagonista anava perdent punts de reputació. Al joc podeu construir la vida perfecta recopilant targetes d’estil de vida i sobretot evitant que la vostra puntuació social caigui. La puntuació social es basa en la resposta que donen els altres jugadors a les experiències que els proposareu amb l’aplicació NOSEDIVE GAME. Hi ha més de 1.000 experiències úniques disponibles. +info

Per qui no es pot llevar al matí

Si us costa molt aixecar-vos al matí quan sona el despertador, i si no feu més que prémer el botó de “10 minuts més”, necessiteu aquesta estoreta. Ruggie és una estora-despertador amb un so més fort que els rellotges normals i que no s’atura fins que no esteu tres segons a sobre. A més, podeu carregar missatges motivacionals per començar el dia amb tot l’ànim que necessiteu. +info

Per qui pateix de les cervicals


Si teletreballar amb el portàtil t’està destrossant les cervicals (basat en fets reals), aquest aparell pot ser una gran solució. És un massatgeador shiatsu amb 8 nodes de rotació i de massatge i calor, i 3 velocitats. També es pot utilitzar a espatlles, esquena, cintura, abdomen i cames. Només 15 minuts al dia, quan tanqueu el portàtil!  +info

Per qui vol tenir les tempestes a casa

Interactive Cloud Lamp

Aquesta escultura interactiva de Richard Clarkson aporta una experiència atmosfèrica a casa vostra. És un espectacle de llum que es sincronitza amb la vostra música: les llums LED que hi ha a l’interior del cúmul s’encenen i canvien al ritme de les vostres cançons preferides. A més, te un comandament a distància perquè el pugueu engegar quan vulgueu. El temps més bonic i musical! +info

Per qui li agrada l’astronomia dolça

Planet Lollipops

A qui li agradin els dolços i l’espai exterior, regaleu-los aquestes piruletes planetàries, amb sis gustos diferents i visualment fora d’aquest món. Cada una és un planeta i te un gust diferent: crema de caramel (Mercuri), crema de mandarina (Venus), cotó de sucre (Terra), pera (Mart), pastís de llima (Júpiter), guaiaba (Saturn), núvol de sucre (Urà), gerds (Neptú), pastís de poma (Plutó) i xiclet (Sol). Els millors gustos de la galàxia! +info

Per fans de l’steampunk

Commuta la placa del commutador

Aquests interruptors de llum mecànics transformen una acció d’allò més avorrida (engegar el llum) en una acció steampunk. Els artefactes estan fets de fusta amb llautó i els detalls gravats amb làser que presenten les línies ornamentals d’un gravat victorià. L’interruptor s’instal·la fàcilment al dormitori, a la sala o al despatx, només posant-lo sobre un interruptor estàndard. +info

Per qui vol aprendre anatomia

Anatomy Virtual Reali-Tee

On és la vesícula biliar? I la melsa? Ajudeu els nens a aprendre anatomia humana mitjançant una samarreta i una aplicació amb realitat augmentada. Descarregueu l’aplicació, passeu el telèfon a tres metres de la samarreta i l’aplicació us ajudarà a explorar els sistemes circulatori, respiratori i digestiu amb l’ajuda de vídeos 360 immersius. +info

Per a les noves generacions de frikis

100 First Words for Little Geeks

Mares i pares frikis, si voleu transmetre a les vostres criatures la vostra passió pel frikimón aquest és el llibre que els heu de regalar. És la primera introducció d’un nadó a termes STEM com Gigawatt, a referències de pel·lícules com la Kriptonita i tota mena de termes que apareixen en llibres i sèries de culte. O us semblaria normal que els vostres bebés només diguin paraules mundanes com “poma” i “gat”? Inconcebible! +info

Per grans lectores

Mocadors literaris

Aquestes bufandes infinites de Tori Tissell són el regal perfecte per amants de la lectura. Cada mocador circular està serigrafiat a mà amb passatges d’alguns dels clàssics de la literatura: Jane Eyre, Sentit i Sensibilitat, Alícia al país de les meravelles… Un mocador fet de punt de cotó, càlid i agradable, que t’abraçarà amb el caliu de la millor literatura. +info

Per qui lluita contra el canvi climàtic

Climate Action Puzzle
Cada divendres, nens de tot el món protesten pels carrers pel canvi climàtic. Aquest trencaclosques de 500 peces, fet en pissarra i tinta a base de soja, representa el moviment “Divendres per al futur” amb un bell detall. Les il·lustracions de Petra Braun presenten diversos activistes que sostenen cartells que diuen “No hi ha planeta B”, “El futur és a les nostres mans” o “Segur que els dinosaures també pensaven que tenien temps”. 2$ de cada venda es donaran a l’ONG American Forests. +info

Per visibilitzar les dones científiques

Great Women of Science Pint Glass

Rosalind Franklin va ser fonamental en el descobriment de l’ADN, però dos homes en van rebre els elogis. El sexisme dins de la comunitat científica la va impedir obtenir el crèdit que es mereixia. Reivindiqueu la contribució de les dones a la ciència amb aquest got il·lustrat amb representacions d’algunes de les dones que van canviar la història amb el seu treball. El got perfecte per brindar per abolir l’efecte Matilda (el fenomen pel qual les dones científiques reben menys crèdit que els seus homòlegs masculins). +info

Per qui vol parlar, fotografiar i gravar

Les vostres butxaques no són prou grans per transportar tots els aparells. Necessiteu alguna cosa que els posi a tots en un dispositiu petit. Aquest bolígraf de mida llapis inclou tota la tecnologia necessària per fer fotos, gravar vídeos i fer trucades en un gadget fàcil de trnasportar. Té incorporat un telèfon, doble càmera (frontal i posterior), llapis, punter làser, gravadora de veu, ràdio, altaveu, gravadora de vídeo, dos micròfons, reproductor de mp3 i mp4  i un canviador de veu (per fer trucades amb la veu disfressada). Es connecta fàcilment al vostre smartphone mitjançant Bluetooth. +info

Per vol imprimir coses (i no només papers)

Polaroid PlaySmart 3D Printer - Lifestyle

Ja fa temps que es parla de les impressores 3D, però aquesta és tan petita i compacta que no fa mandra tenir-la a casa. Aquesta impressora Polaroid te una àrea d’impressió de 12 cm x 12 cm x 12 cm i una alçada de capa de 50 a 300 micres. La seva tecnologia Smart Eye té un algorisme per detectar possibles errors. I és molt fàcil de funcionar. Podeu pujar el model amb una targeta SD, via USB, amb l’aplicació mòbil gratuïta o connectar-vos a la xarxa via wifi i trobar-hi un munt de dissenys disponibles en línia. +info

Per a fans dels primers iMacs

Si teniu un Apple Watch i fa uns anys teníeu un iMac, aquell ordinador que va sorprendre pel seu disseny especial i els colors de la carcassa, us encantarà aquest carregador. Està fent en silicona per no ratllar la pantalla del rellotge, i quan s’està carregant mostra l’hora així que pot servir de rellotge d’escriptori o de tauleta de nit. +info

Per fans del final de Joc de Trons (si és que n’hi ha)

El capítol final de Joc de Trons va ser molt controvertit, per no dir que no va agradar massa. Els grans protagonistes van ser els dracs deixant anar foc sobre el terra. Si voleu reproduir aquelles escenes, però sense que ningú prengui mal, aquí teniu aquest llum de taula tan impressionant. És recarregable així que el podeu portar arreu de casa. I podeu triar entre Drogon i Rhaegal. +info

Per qui vol detectar ovnis

Doncs sí, també existeix un detector d’OVNIs. Aquest que veieu detecta qualsevol anomalia magnètica i electromagnètica. És un magnetòmetre connectat a un microcontrolador. Les 13 llums LED s’encenen en una seqüència circular quan la unitat està en mode de detecció. Quan es detecta una anomalia, els llums parpellegen i la unitat emet un so. El kit de detector d’ovnis està disponible en vermell i blau. +info

 

 

 

 

Marisol López

A %d bloguers els agrada això: