GameBCN, el programa especialitzat en videojocs, acaba la seva cinquena edició i ho fa, com és costum, amb el Demoday on els equips participants presenten els seus jocs. Us expliquem com ha estat aquesta edició!

GameBCN és la incubadora catalana de videojocs promoguda per l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i la consultora d’innovació Peninsula, que ofereix formació i mentoring per professionalitzar els processos de desenvolupament i producció de videojocs i maximitzar-ne les oportunitats de negoci. Els objectius són impulsar un programa de referència europeu per a promoure la creació i el desenvolupament de noves empreses amb visió global, atraure talent que desenvolupi la seva iniciativa emprenedora a Barcelona i Catalunya i generar referents d’èxit internacional. Entre les cinc edicions de GameBCN, un total de 31 equips han tingut l’oportunitat de beneficiar-se del programa.

El dimecres 16 de setembre es va celebrar el Demo Day de GameBCN, en una retransmissió online presentada pel youtuber Roc Massaguer (@outconsumer) i on els equips participants en el programa van presentar els seus projectes davant d’un panell d’experts del sector format per Enric Soler (Socialpoint), Matthieu Brossard (Gameloft) i Javier Untoria (THQ Nordic).

Els 5 videojocs del Demo Day

3bytes: The Pizza Situation

The Pizza Situation és un joc de simulació de xarxes socials on la narrativa surrealista i over-the-top es complementa amb les principals mecàniques del joc: navegar, investigar, assetjar i manipular a través de les xarxes socials. Veus un text sospitós? Guarda-ho! Una imatge comprometedora? Comparteix-la! Pots usar tota la informació: coneix a tots els personatges i converteix-te en un social hitman.

Arrowfist Games: Deflector

Deflector és un roguelike dungeon crawler en el qual hauràs d’enfrontar-te a innombrables monstres a través de mons inimaginables, armat amb el teu bumerang, l’habilitat de deflectar i el poder de barrejar ADN per a aprendre infinitat d’habilitats diferents. Juga, mor i repeteix a través de les frenètiques masmorres!

Ellipsis Games: Ellipsis

La foscor s’ha apoderat de tots els mons, però no tot està perdut: un grup d’herois ha sobreviscut a la caiguda dels mons i estan disposats a posar fi a aquest ocàs infinit. Descendeix a través de les masmorres més amenaçadores d’Ellipsis en aquest Roguelike trepidant per a mòbil, tria el teu propi camí, combina tots els teus poders i fes que torni a sortir el sol una altra vegada!

Hive Five Games: Monster Token

Monster Token és un joc mòbil Free2Play competitiu 1vs1 ambientat en la caça de carismàtics monstres tradicionals, en el qual els jugadors han de posar a prova la seva memòria, habilitat i estratègia per a derrotar al seu rival!

Atrapa monstres clàssics, usa els seus poders, competeix amb els teus amics i fes-te amb el reconeixement de tots els caçadors.

Team Ugly: Ugly

Ugly és un conte de fades pervers amb mecàniques al·lucinants. Intercanvia al protagonista amb el seu reflex per a resoldre trencaclosques, derrotar éssers bestials i descobrir tots els secrets que amaga un palau on res és el que sembla.

 

Us esperem a la 6a edició de GameBCN que començarà a gener de 2021! Si voleu participar-hi, podeu presentar la vostra proposta fins el 20 de desembre.

A %d bloguers els agrada això: