Aquest Halloween se celebra també a Animal Crossing: New Horizons. La revisió del popular joc portada per Nintendo al març de 2020 us permet gaudir d’aquestes novetats. Us expliquem totes les sorpreses d’aquesta nova edició i us proposem recursos i tips per tal de tenir una experiència completa. 

On trobar l’actualització 

L’actualització 1.5.0 és gratuïta i està disponible desde el dia 30 de setembre fins al 31 d’octubre, apareix de forma automàtica a l’inici del joc i podeu decidir acceptar-la o no. Assegureu-vos de tenir una bona connexió a Internet als vostres dispositius Nintendo Switch o Nintendo Switch Lite per una correcta activació. L’esdeveniment de Halloween només durarà unes hores però durant tot el mes d’octubre es poden fer preparatius per poder gaudir de la festivitat. Per exemple acumular llaminadures, decorar l’illa, la vostra casa o dissenyar el vostre nou outfit. 

Trobeu el vostre estil 

Podreu trobar les següents novetats: pintura corporal de to lila, blau, verd i blanc, lents de contacte de color negre, marró, blau, verd, rosa, taronja i groc; i disfresses de mag, ninja, vampir, diable i mòmia, entre d’altres. Per últim, podeu adquirir desenes d’inputs terrorífics per acompanyar la vostra nova indumentària com ara barrets, màscares, botes o banyes. A la sastreria de les Germanes Manetes podreu comprar aquests nous accessoris utilitzant les vostres baies o milles Nook a la Terminal Nook. Es recomana visitar la tenda un cop al dia ja que la línia de productes va variant. Si aneu disfressats durant la nit de Halloween augmenteu la probabilitat que el veïns us donin dolços pel carrer o a l’interior de les cases. 

La nit de Halloween 

L’esdeveniment més esperat estarà disponible el dia de Halloween, el 31 d’octubre, durant unes poques hores, de les 17.00 a les 0.00. El vostre alter ego es podrà reunir amb amb els vostres veïns a la plaça decorada amb motius festius. Començarà el popular joc de trick or treat i si no intercanvieu dolços els habitants de l’illa us poden espantar. Per sort hi ha noves reaccions facials i corporals per expressar emocions com por o sorpresa. El host de la festivitat serà el personatge eventual Soponcio, conegut als països anglosaxons com Jack. Es podran fer ofrenes al patró del Halloween en forma de llaminadures i piruletes per guanyar noves recompenses com receptes i objectes exclusius com una rèplica de la seva màscara o la seva túnica.  

Com aconseguir llaminadures 

Per tal de tenir un rebost ple de llaminadures abans de les festivitats és necessari visitar la tenda MiniNook regentada pels bessons Tendo i Nendo, on es pot consultar la vitrina d’objectes i comprar una llaminadura per dia. El preu dels dolços son 120 baies per unitat. S’han d’intercanviar les llaminadures per piruletes mitjançant la conversa amb els diferents veïns. Les piruletes no es poden aconseguir d’una altra manera per tant es recomanable haver fet l’intercanvi abans de l’esperada aparició de Soponcio. També es poden regalar aquest elements als habitants per obtenir receptes especials. 

Les noves receptes

Les receptes es concreten en els nous projectes de bricolatge de temàtica tètrica disponibles a la nova actualizació. Hi ha tres formes d’aconseguir-les. Podeu visitar als vostres veïns a dins de les seves cases mentre aquests estan fabricant els seus objectes. L’altre manera d’obtenir nous projectes es mitjançant el llançament de pedres amb el vostre tirador als globus voladors de l’illa. Aquí entra el factor de la sort ja que no en tots els globus apareixeran noves receptes. L’última manera de trobar projectes es durant la nit de Halloween a través de l’intercanvi de llaminadures. 

El cultiu de carbasses

La temporada de carbasses s’acciona amb aquesta nova actualització gratuïta i us permet utilitzar-les com a decoració de la vostra casa o parcel·la. Les hortalisses també es poden utilitzar com a materials de fabricació per a noves receptes. A partir del cultiu i la recol·lecció de carbasses es desprenen els següents ítems de nou mobiliari: catifes, safates de llaminadures, espantaocells, fanals, taules, cadires. Les llavors de carbassa es poden adquirir a través de l’encarregat de la floristeria, Gandulio per un total de 140 baies, descompte aplicat durant la festivitat de Halloween. Aquest personatge és un visitant de l’illa i per tant haureu d’esperar que aparegui. També podeu anar a la tenda MiniNook durant el mes d’octubre per comprar-les a un preu de 280 baies. Amb l’eina de la pala podeu plantar les llavors i regarles a diari per tal de que creixin. Aquestes brotaran en un màxim de quatre dies i llavors les podreu collir. En total existeixen quatre tipus de carbasses i tenen diferents aplicacions. Mentre que les de color taronja son les que es destinen als projectes de bricolatge, les grogues, verdes i blanques serveixen per personalitzar objectes de Halloween. Les variants que poden créixer son totalment aleatòries. 

Recursos i tips

A continuació us presentem un recull de recursos per tal d’aprofundir en aquest simulador social i la seva nova actualització 1.5.0. 

Compte d’Instagram sobre consells per Animal Crossing: New Horizons

Compte d’Instagram amb guies sobre Animal Crossing: New Horizons

Canal de Youtube Salva Gamer per estar al dia de les noves actualitzacions gratuïtes i de pagament del joc

Pàgina web oficial de Nintendo, informació sobre les prestacions de les consoles i els seus jocs

Com accedir a NookLink a l’aplicació Nintendo Switch Online

Com actualitzar jocs a Nintendo Switch

 

Judith Trench

A %d bloguers els agrada això: