Cada any us fem un recull dels centres que ofereixen activitats, colònies i campaments relacionats amb la tecnologia. Aquí en podeu trobar uns quants!

Organitzes colònies o
campaments de
tecnologia durant la
Setmana Santa?  

Envia’s un correu a
digital.icec@gencat.cat i
t’afegim en el nostre llistat! 

 

 

Camp Tecnológico

Girls&Tech: Robot Cozmo 

Només el 17% dels estudiants de les carreres tècniques són dones. Aquesta situació preocupa Camp Tecnológico, i per això que posen en marxa aquest taller “exclusiu” (no hi ha segregació, qualsevol nen pot apuntar-se) que vol crear un espai on les nenes no se sentin úniques ni soles en el grup.

Edat: 9 a 14 anys
Dates: del dilluns 6 al dijous 9 d’abril
Horari: 9.00h – 13.00h

Inventor Lab: SumoBot 

Camp Tecnológico ofereix un taller que barreja robòtica, videojocs i introducció a l’electrònica, amb diferents programes i projectes. Això dona als alumnes l’oportunitat de conèixer noves eines que podran utilitzar en moltes de les activitats que duran a terme durant aquells dies.

Edat: 9 a 14 anys
Dates: del dilluns 6 al dijous 9 d’abril
Horari: 9.00h – 14.00h

Unity 3D

Unity és un motor gratuït de videojocs utilitzat per professionals del sector i també per a tots els alumnes que s’apuntin a aquestes colònies. La facilitat d’ús i la seva interfície intuïtiva permetrà que puguin desenvolupar un videojoc compatible en diverses plataformes (PC, iOs, Android, XboxPS4) en 2D i 3D.

Edat: A partir de 12 anys
Dates: del dilluns 6 al dijous 9 d’abril
Horari: 9.00h – 13.00h

BDN Lab

Campus Tecnològic de Setmana Santa 2020 dedicat al món dels Monstres

Durant quatre matins, els vostres fills/es podran elaborar diversos jocs en què divertits monstres seran els protagonistes. Aprendran a dissenyar en 2D i 3D, així com nocions bàsiques de programació. En aquest campus s’utilitzaran les impressores 3D, la màquina de tall làser i la de tall de vinil per fabricar jocs protagonitzats per monstres!

Edat: de 6 a 12 anys
Dates: del dilluns 6 al dijous 9 d’abril
Horari: 9.30h a 13.30h.

Centre Edukative

Casal tecnològic de Setmana Santa en anglès

Si tens fills/es de 4 a 14 anys, et preocupa el seu futur i la seva formació, creus que la tecnologia i la robòtica són àrees importants en la seva formació, vols que passin uns dies de Setmana Santa aprenent de forma divertida, vols que facin activitats de gran qualitat, aquest curs és per a vosaltres. 100% en anglès.

Edat: de 4 a 14 anys
Dates: del dilluns 6 al dijous 9 d’abril
Lloc: Eixample-Esquerre i Sant Martí, Barcelona

Aprentik

Casal tecnològic d’Aprentik de Setmana Santa

Durant les vacances de Setmana Santa, Aprentik ofereix una activitat divertida, educativa i innovadora per passar uns matins diferents! Si tens entre 6 i 15 anys, et conviden a participar en els Casals Tecnològics de Robòtica Educativa d’Aprentik on construiran els seus propis robots, els programaran per assolir els reptes que els plantegen, descobriran conceptes nous de mecànica i electrònica, el funcionament de motors, sensors…. A més a més, cada dia dedicaran una estona a treballar competències transversals​ com la creativitat, la comunicació o el treball en equip.

Edat: de 6 a 15 anys
Dates: del dilluns 6 al dijous 9 d’abril
Horari: 9h a 13h

Codelearn

Casals de programació

Els nens, nenes i joves d’entre 7 i 18 anys es poden apuntar a diferents campus, cursos i activitats on aprenen a treballar amb programes i tecnologies específiques. Els alumnes no només passaran estones divertides i entretingudes, sinó que a més adquiriran coneixements i habilitats que els ajudaran a tenir èxit en un present i futur cada vegada més competitiu. Cada centre Codelearn prepara les seves propostes de Campus. Es pot escollir entre diferents opcions: videojocs, Minecraft, robòtica, electrònica, Rapsberry i diverses tecnologies.

Centres a: Banyoles, Barcelona, Castellar del Vallès, Castelldefels, el Prat de Llobregat, Gavà, Lleida, Manresa, Molins de Rei, Premià de Mar, Ripollet, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Terrassa i Vic.

Edat: de 7 a 18 anys

La Mandarina de Newton

Casal de Setmana Santa ’20: Química i Realitat Augmentada 

Ves a La Mandarina de Newton per descobrir i experimentar amb els elements que ens envolten i a compartir aquest coneixement utilitzant tecnologies per combinar el món físic i real amb el virtual. Perquè no només interpretem el món que ens envolta, també el comuniquem. Els esperen quatre matins plens de ciència, tecnologia, cultura i diversió!

Edat: de 6 a 12 anys
Dates: del dilluns 6 al dijous 9 d’abril
Horari: 9h a 13:30h.

MakerConvent

MakerCamp Primavera

Atreveix-te a utilitzar la tecnologia i la ment per crear espais més verds a la ciutat. Al claustre Convent de Sant Agustí tenen un jardí vertical que any rere any els participants d’aquestes colònies modifiquen i cuiden amb l’objectiu que el claustre sigui un espai més amable i verd. Es treballaran conceptes de jardineria bàsica, creació d’entorns verds, cooperació i autoconstrucció.

Edat: de 10 a 16 anys
Dates: del dilluns 6 al dimecres 8 d’abril
Horari: 9:30h a 13:30h.

Innova’t Educació

Mini-campus tecnològic  

En el mini-campus els alumnes gaudiran treballant amb robots, creats, dissenyats i pensats per als més menuts, com són les Bee-Bots, el Cubetto en Dash & Dot o el Zowi.  A més, crearan escenaris mitjançant el “Lego Coding Espress” de Lego i es divertiran i consolidaran els seus aprenentatges jugant i treballant amb les nostres tauletes.

Edat: de 3 a 5 anys
Dates: del dilluns 6 al dimecres 9 d’abril
Horari: 9h a 13h.

Campus Tecnològic 

En els nostres campus tecnològics oferim l’opció de poder-los tematitzar en funció dels interessos dels nostres participants. A part de treballar amb la robòtica educativa i la programació de videojocs, també introduïm el treball de modelatge en 3D, la seva impressió i/o animació. Els participants podran triar una temàtica en la qual aprofundir, i en el cas que vulguin repetir campus i temàtica s’oferiran nous reptes i projectes seqüenciats.

Edat: de 6 a 17 anys
Dates: del dilluns 6 al dimecres 9 d’abril
Horari: 9h a 13h.

 

*els textos provenen de les webs de les empreses organitzadores

%d