#VideojocsCatalans és una secció mensual del Blog de Cultura Digital que vol posar-vos al corrent de les notícies del sector dels videojocs a Catalunya.

Aquest mes de febrer hem vist el llançament de tres videojocs:

Reknum 

Les companyies catalanes Nape Games i JanduSoft S.L  van llançar Rekum per a PS4 i Nintendo Switch a principis d’aquest mes. El joc, que es basa en una princesa que ha de recollir cristalls per poder superar les sis pantalles del joc, arriba amb un seguit de millores en aquests formats per fer més atractiu, i també més complicat, arribar al final.

International Basketball Manager

Amb un gran seguiment per part dels incondicional al bàsquet, U-Play Online, l’estudi català que ha desenvolupat el joc, ha preparat per aquest mes una nova actualització per millorar les característiques online. No només s’actualitzaran les dades de més de 3.200 jugadors, sinó que també s’han incorporat 4 noves lligues no oficials com Austràlia, Regne Unit, Bèlgica i Portugal.

Read up

Pupgam Studios i Glifing han llançat al mercat Read up un nova aplicació per promoure i millorar les habilitats lectores dels infants, ja sigui a través de l’acompanyament dels pares o de forma autònoma. L’aplicació es basa en el mètode Glifing, el qual ha provat la seva eficiència en el tractament de les dificultats d’aprenentatge de la lectura.

 

La icona indica que el videojoc es pot jugar en català

Maria Vidal Robles 

A %d bloguers els agrada això: