La cancel·lació de l’edició 2020 del Mobile World Congress i del 4YFN no ha aturat la potència de les startups catalanes. Després de la impactant notícia, l’ecosistema emprenedor català s’ha posat en marxa i amb una velocitat increïble ha creat el Tech Spirit Barcelona, un nou esdeveniment de ‘start-ups’, impulsat per Barcelona Tech City amb la col·laboració d’entitats i administracions. L’esdeveniment tindrà lloc a la Llotja de Mar del 24 al 27 de febrer i acull més de 50 conferències i activitats organitzades per diverses associacions, empreses i clusters, de manera transversal o sectorial.

La cultura no podia restar aliena a aquest moviment, i per això des de l’Institut Català de les Empreses Culturals hem organitzat diverses conferències i taules rodones dins el marc del Tech Spirit Barcelona:

Dilluns 24 de febrer

Esmorzars Label Lab | Music Tech Spirit – Les start-ups de la música  
Dins el marc del Tech Spirit Barcelona s’ha creat el Music Tech Spirit, una jornada on es trobaran les empreses de la indústria musical més innovadores del sector i que tindrà lloc durant tot el dilluns a la seu de SGAE amb diverses xerrades i meetings. Per assistir a aquesta jornada us heu d’inscriure aquí.

La jornada començarà amb un esdeveniment que te lloc cada mes, organitzat conjuntament per APECAT (Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics Catalans) i el Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) de l’ICEC, anomenat Label Lab, i que aquesta vegada consistirà en una taula rodona on es debatrà com han afectat els últims avenços tecnològics a les noves formes de creació i reproducció de la música, i els reptes de futur que haurà d’afrontar el sector en els propers anys.

Hi participen: Jose Luis Zagazeta, CEO de La Cupula Music | Sonosuite; Miquel Tolosa, CEO de MonkingMe i Jordi Puy, CEO de Unison Rights.
Moderada la taula: Marisol López, Directora de l’Àrea de Cultura Digital de l’ICEC.

Dimarts 25 de febrer

ICEC amb ACCIÓ: Cultural Start-up: creativity & technology look to the future 
Sovint sentim a parlar de la cultura de les start-ups, però coneixem les start-ups de la cultura? A Catalunya hi ha un bon ecosistema de start-ups relacionades amb l’art, la cultura i la creativitat que poden modificar no solament la manera en què fem i vivim la cultura, sinó també la manera de treballar i de projectar de les empreses. Cinc start-ups culturals ens presenten les seves propostes i debaten sobre el futur de la creativitat i la tecnologia.

Hi participa: Julia Soria, cap de contractació d’Acqustic; Miquel Tolosa, CEO de MonkingMe; Toni Mondragón, CEO d’Escape Radar i Pere Rius, COO &  de Lince Works.
Modera la taula: Edgar Garcia, Director de l’Àrea de Desenvolupament Empresarial de l’ICEC.

ICEC amb ACCIÓ: Blockchain and culture – Perspectives and opportunities
La cadena de blocs (blockchain) és, més que un canvi tecnològic, un canvi de paradigma, de com entendre les relacions i la confiança en un món connectat. Però més enllà de modificar les finances, la salut o el comerç, també està esdevenint una peça important en el món de l’art, la cultura i la creativitat. Quina relació poden tenir aquestes realitats? Quines oportunitats aporta el blockchain a la cultura? I què pot aportar la creativitat a la tecnologia blockchain?

Hi participa: Toni Mateos, Fundador i CTO de Freeverse; Jordi Puy, CEO d’Unison i Àlex López, Fundador i CTO de Seven Row.
Modera la taula: Montse Guàrdia, Directora d’Alastria Blockchain Ecosystem

Aquestes dues taules tindran lloc a la Llotja de Mar. Per participar a aquestes activitats us heu d’inscriure aquí.

Us hi esperem!!!!

A %d bloguers els agrada això: