Escrivim aquestes línies amb els ulls vermells de tant bucejar per la xarxa a la cerca de regals diferents, divertits, sorprenents, tecnològics, geeks… en fi, dels que us poden agradar!!! N’hi ha per tots els tipus de freaks de la vostra vida, així que segur que algun el voldreu regalar… o que us el regalin!!!!

També podeu fer una mirada a les recomanacions que us vam fer els anys anteriors. Segur que alguna encara us sorprèn.

I com sempre, us recomanem acompanyar sempre els vostres regals d’un llibre, alguna pel·lícula, molta música, entrades de teatre o algun videojoc. Compartiu cultura al Nadal!

Per qui somnien en anar a Mart


Si teniu al voltant algú que llegeix totes les notícies relacionades amb SpaceX i la possibilitat de viatjar a Mart, aquesta bola li encantarà. És com la típica bola de neu però hi ha una imatge de Mart amb la topografia detallada, i quan es belluga veiem una tempesta de sorra marciana al voltant d’uns astronautes. Un símbol que l’espai continua sent l’última frontera! +info

Per connectar els amors llunyans


Si teniu un amor lluny i voleu que sàpiga que hi penseu, regaleu-li aquest conjunt de polseres tàctils de llarga distància. Pots enviar missatges d’amor a llarga distància amb aquestes polseres que es connecten via Bluetooth amb el mòbil. Quan hi vas tocs a l’una, l’altra s’il·lumina i vibra. L’any passat ja us vam posar un regal amb el mateix funcionament, una caixa amb un bonic cor, que encara podeu recuperar. +info

Per qui te problemes per dormir


Somnox és un robot que ajudarà a dormir a qui te problemes d’insomni. D’una banda, emet un ritme que fa que la respiració s’adapti i el cos es relaxi. També emet música i sons calmants, mentre que la seva forma s’adapta al cos. Tot plegat fa que se n’hagin venut més de 100.000 robots, tot i que no és precisament barat! Però què no faríem perquè aquella persona torni a dormir com un roc! +info

Per addictes al mòbil


Aquests dies hi ha dinars i sopars i tots coneixem algun familiar o alguna amistat que no pot deixar estar el mòbil ni mentre menja. Per aquests casos, aquí teniu un regal perfecte: una gàbia on guardar els mòbils mentre duri la celebració, tancats amb pany i forrellat! També pot ser útil en altres ocasions on el mòbil fa nosa. +info

Per qui no pot parlar fins després del primer cafè


Aquest despertador de Barisieur és perfecte per aquella gent que “no és persona” fins després del primer cafè o te. Comença a fer bullir l’aigua quan s’apaga l’alarma i fins i tot es pot guardar llet en un compartiment refrigerat. Només cal posar el despertador a l’hora d’anar a dormir i tindreu un despertar perfecte. +info

Per qui sempre te fred (o calor)


Ja sabem que hi ha gent a qui costa molt entrar en calor o a l’inrevès. Aquest podria ser un bon regal. L’Embr Wave és un braçalet de calefacció i refrigeració amb tecnologia de la NASA que estimula els termoreceptors de l’interior del canell per refredar o escalfar-nos 5 graus. Mai més passar fred o calor a casa!  +info

Per qui vol cantar fins que arribi l’alba


Si teniu algú que vol cantar-vos fins que arribi l’alba, aquest és el regal perfecte. Tindreu a les mans la possibilitat d’organitzar un karaoke en qualsevol moment, sigui on sigui amb aquest micròfon. S´hi pot integrar el mòbil per escollir la cançó i mostrar la lletra. Ah, i enregistra els moments èpics!!! +info

Per les festes més robotitzades

Aquest creador de còctels robot es convertirà en el protagonista de totes les vostres festes. Poseu-hi les ampolles de licor, utilitzeu l’aplicació per triar un còctel (n’hi ha milers per triar) o feu la vostra creació, i mireu com la beguda s’elabora amb la precisió d’un mestre en menys de 30 segons. Un regal sorprenent i divertit! +info

Per qui vol veure món

Product Image 3

D’acord, és una bola del món normal, amb un llum LED a dins perquè en pugueu gaudir a la nit i somniar amb els països que voleu visitar. Però també us ensenyarà les 88 constel·lacions que brillen per sobre dels nostres caps. I amb l’aplicació de realitat augmentada, podrem interactuar amb dinosaures i animals, veure fites històriques i explorar el clima en diferents parts del món. El món a les vostres mans! +info

Per qui es preocupa per la seva visió

Per aquella gent molt preocupada per la seva visió (una mica hipocondríaca, anem a dir-ho clar) i amb poc temps per anar al metge aquí teniu el regal perfecte: l’EyeQue Personal Vision Tracker. Patentat pel MIT, guardonat al CES, us permet conèixer la vostra graduació, fer-ne un seguiment, i també la de la gent amb qui el volgueu compartir. +info

Per criatures STEAM


Si voleu que les criatures de la casa s’interessin pel que ara se’n diu STEAM (Ciències, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques), aquí teniu un kit fantàstic perquè explorin els fonaments de l’art, la ciència i les tecnologies robòtiques. Podran dissenyar i crear fàcilment un nombre infinit de projectes i a més els mòduls són compatibles amb Lego. +info

Per qui no pot esperar a la 4a temporada d’Stranger Things

Crosley CR8005D-SR BN Exclusive Cruiser Deluxe Turntable - Stranger Things

Per als fanàtics de l’Upside Down, obteniu aquest tocadiscos Stranger Things de Crosley. Lleuger, fàcilment transportable (és com una maleta), fàcil d’utilitzar, amb altaveus integrats i Bluetooth, perquè pugueu escoltar tant vinils com música digital. +info

Per qui es vol il·luminar dalinianament

Si us desperteu a la nit amb gana no us recomanem que us mengeu el llum de la tauleta de nit. Tampoc aquest, que està fent amb farina real però farcit de LEDs i piles. Per si voleu tenir somnis dalinians! +info

 

Per qui es vol relacionar màgicament amb els dispositius electrònics

Amb aquesta mena de polianell podreu controlar els vostres dispositius electrònics com si tinguéssiu una vareta màgica i escriure textos només donant cops a una superfície plana. Cada anell te un acceleròmetre que recull els vostres moviments, els tradueix en ordres i els envia a l’ordinador o la tablet. +info

Per qui vol fer animació stop-motion

HUE Animation Studio (contents)

Si els petits de casa tenen ganes de començar en el món de l’animació stop-motion, aquest pack els encantarà. Te tot el necessari per fer les pel·lícules, fins i tot una càmera i un software per al tractament. Deixeu que les plastilines cobrin vida!!!! +info

Per fans d’Star Trek


Aquest porter electrònic té la llicència oficial Star Trek i us farà sentir al pont de l’Enterprise cada cop que algú truqui a la porta. A més, s’activa amb el moviment i quan algú (humà, venusià o klingon) creua la porta emet un só que reconeixereu com icònics de la nau. El segle 23 a la vostra porta! +info

Per qui vol deixar de ser gris (per ser blanc)


I parlant de portes… Perquè sigui Nadal no cal que tothom us entri a casa. Sobretot els Barlogs!!! Feu com Gandalf a Lord of the Rings i manteniu els convidats no desitjats lluny de casa vostra, ja siguin els sobres, els i les exs o venedors no desitjats (que esperem que no us arrosseguin amb ells en el darrer moment!). +info

Per qui vol controlar el multivers

Si sou fans de Marvel ja sabreu que Thanos va fer-se amb les sis pedres de l’infinit i les va col·locar en el seu guant per tal de controlar el multivers. La cosa (SPOILER ALERT!!!) no va acabar bé i francament no sabem si deixaríeu passar Thanos per l’estora de Gandalf. Però qui no voldria tenir el guantellet de l’infinit per salvar l’univers o (esperem que no) per destruir-lo? +info

Per qui voldria cridar Batman

Segur que us ha passat que en algun moment de la vida us encantaria tenir la Bat-senyal i cridar Batman perquè us donés un cop de mà, potser amb coses tan poc importants com posar un prestatge o fixar el moble de la cuina. Doncs aquí teniu una fantàstica Bat-senyal que us ajudarà a complir el vostre somni! L’aparició de Batman no està assegurada. +info

Per qui vol començar en el món de la impressió 3D

Per qui te ganes d’introduir-se en el món de la impressió 3D, us presentem la SparkMaker Original SLA. Impressió en alta resolució, fàcil d’utilitzar, premeu el botó d’impressió i la vostra creació començarà a prendre forma. SparkMaker utilitza diferents resines adequades als diferents objectes que vulgueu crear. En aquest pack us venen unes quantes perquè en feu proves!+info

Per fans de Hodor

HODOR Door Stop

Si heu vist la 8a temporada de Joc de Trons ja coneixeu el secret darrera el nom d’aquell personatge grandot i fidel que només diu una paraula: Hodor. En aquest cas, entendreu el sentit d’aquest regal que segur que farà somriure tots els fans de la mítica sèrie. +info

Per als shakespearians fans de Yoda

Què passaria si Star Wars fos una obra de teatre escrita per Shakespeare? Aquí tens la resposta, en mètrica i vers, indicacions teatrals, i alguns easter eggs que podeu buscar. Cada escena i personatge de la pel·lícula apareix a l’obra, juntament amb una vintena d’il·lustracions en forma de xilografia que representen una versió isabelina de la galàxia Star Wars. Quina llum passa per la finestra de Yoda? +info

Per fans de Watchmen

Entre els seguidors de la nova sèrie de Watchmen hi ha els que estan amb els superherois i els seguidors de la Kaballeria. Si sou dels segons, demostreu-ho amb aquesta màscara de Rorschach. I el dibuix es modifica amb la respiració! Impressionant. +info

Per ments poderoses

Resultat d'imatges de Puzlebox Orbit Mobile Edition

El Puzzlebox Orbit és un helicòpter controlat per la ment.El podeu fer volar concentrant-vos en el dron i deixant en blanc la vostra ment. Se suposa que, a més de deixar amb la boca oberta els amics, l’aparell serveix per donar un reforç positiu, desenvolupar habilitats d’atenció i relaxació mental. +info

 

 

 

 

Marisol López

%d