Com cada any, fidels a la cita ens arriben les festes nadalenques. I com cada any tenim dubtes i atacs d’estrès amb felicitacions, menús, regals… Doncs fora estrès! També com cada any aquest blog us recomana un bon grapat d’apps per fer més fàcils, divertides i sorprenents aquestes festes nadalenques!

Per organitzar les trobades familiars i d’amics

Com felicitar? Què cuinar? Heu de rebre gent a casa? No sabeu què fer per dinar el dia de Nadal o Sant Esteve? Aquestes apps us treuran del problema!

Invitation Card Maker App

Aquesta aplicació és de les que us servirà durant tot l’any, perquè no només serveix per convidar al dinar de Nadal sinó per qualsevol festa que vulgueu organitzar. Busqueu la plantilla que més us agradi, editeu-la fàcilment i trieu si preferiu enviar-la per email als convidats, compartir-la per xarxes socials (compte amb l’aforament!) o crear una versió per imprimir i enviar-les de forma tradicional, per correu amb sobre i segell. La trobareu per iOSAndroid

Guest List Organizer Pro

Si esteu organitzant una gran festa de Nadal nivell Buckingham Palace, necessitareu saber a qui heu convidat i qui ha confirmat l’assistència. Per això necessitareu Guest List Organizer, que us permet importar els contactes de la llibreta d’adreces i també enviar invitacions per correu electrònic. Per no fer curt de menjar, que us falti algun amic invisible ni que us apareguin polissons a sota el tió!!!! Només és per iOS.

Cartel Catalunya la cuina de sempre

Si teniu dubtes sobre com fer els canelons o el pollastre farcit que recordeu de casa de l’àvia, descarregueu-vos aquesta aplicació (només per Android) i aprendreu a cuinar més de 1.000 receptes, des de les més tradicionals fins a plats senzills que us convertiran en una estrella de la cuina. Amb fotografies de cada pas us permetrà recuperar els millors plats de la cuina catalana sense cap dificultat.

Sous Chef: Timers & Recipes

El dia de Nadal cal preparar mil plats amb temps diferents de cocció. Cal estar molt a l’aguait que res no se’ns passi! Per això teniu l’aplicació Sous Xef Countdown Timer. Té 5 temporitzadors configurables per tenir controlat cada cocció de cada plat. Només el trobareu per iOS però podeu provar Kitchen Timer com a alternativa per Android.

Wine Picker find the best wine

Si mai sabeu quin vi escollir, deixeu que Wine Picker us ajudi. Si sou a un restaurant i l’aplicació el coneix, podrà suggerir-vos un vi de la seva llista per acompanyar l’àpat que trieu. Si no, també podeu dir a l’aplicació el tipus de menjar que aneu a prendre i us n’oferirà suggeriments. Serveix tant per sopars a casa com fora. I està disponible per iOS i Android

Plates by Splitwise

Si teniu molts dinars de Nadal fora de casa amb companys de feina i amics, necessitareu una app que us ajudi a dividir el compte del restaurant. I aizò és el que fa Plates! Calcula i divideix una factura per un màxim de 10 persones, i fins i tot pots calcular quina propina hauríeu de deixar. Només trobareu Plates per iOS. Una app alternativa és Settle Up, disponible per iOS, Android i Microsoft.

Christmas RADIO

I finalment, per amenitzar el dinar i sobretot la sobretaula posterior, aquí teniu una aplicació que us permetrà sintonitzar més de 140 emissores de ràdio d’arreu del món que reprodueixen només música nadalenca. Per evitar la lluita de quina playlist de Spotify sonarà, si la de nadales o la de trap! Hi ha versions per iOSAndroid

Per fer les millors felicitacions

Un clàssic de les festes nadalenques! Podeu felicitar els Nadals posant la vostra cara i la de quatre amics i familiars a aquests divertits i ballarins elfs. El trobareu per iOSAndroid.

Cartel Santa Yourself

Una evolució de l’anterior. Podreu fer saber a tothom que formeu part de l’equip d’elfs que ajuden el Pare Noel amb els regals de Nadal. També amb divertits balls per felicitar alegrement les festes! Només per Android.

JustWink Greeting Cards

Una aplicació que no serveix només per felicitar els Nadals sinó qualsevol tipus de celebració. Te molts dissenys per triar, s’hi pot afegir àudio i descarregar la felicitació com un vídeo per enviar-lo. Només per iOs.

Per controlar els regals

Elfster Secret Santa Generator

Elfster us pot ajudar a organitzar els regals d’amic invisible amb els col·legues de la feina, els amics o la família. Podeu compartir també una llista de desitjos (per regalar sobre segur) i si no teniu ni idea de què regalar també en dona idees. Per iOSAndroid.

The Christmas List

Per no oblidar cap regal de Reis i també per controlar la despesa! Podeu veure què heu anat comprant per a qui i quant heu gastat. Només per iOS. Si teniu Android també podeu fer servir Christmas Gift List.

Per sorprendre la canalla

Message from Santa!

Sorpreneu les criatures de la casa amb una trucada de vídeo del Pare Noel. Per fer-ho més màgic, es poden personalitzar les trucades per incloure els seus noms. A més, amb l’aplicació podreu saber per on passa el Pare Noel i quin temps fa al Pol Nord per si alguna tempesta de neu fa que el repartiment de regals s’endarrereixi! La trobareu per iOS  i Android.

baixa  SantApp

Amb la llum i el so del mòibl, SantApp crea la sensació que Santa Claus és, en aquest precís instant, caminant pel saló de casa per repartir els regals. Només haureu de deixar el mòbil a la sala, tancar la porta, i anar a buscar les criatures que es quedaran meravellats en sentir com el pare Noel deixa els regals. Però ja sabem que no es pot obrir la porta!!! Ah, també hi ha una versió amb els Reis Mags. Disponible per iOS i Android.

Segueix el Pare Noel amb Google

Com cada any en aquestes dates, Google posa en marxa una app que et permet saber a quin lloc del món és Santa Claus. Per tenir controlat quan has d’anar a dormir abans que arribi. L’app inclou també petits jocs. Només a Android però també hi ha versió web.

I finalment… res de tancar els mòbils durant el dinar de Nadal! Poseu en marxa el Xmas Mode i feu un pessebre amb tots els mòbils de la família. Preciós!

 

Bones festes!

 

 

 

Marisol López.

A %d bloguers els agrada això: