#VideojocsCatalans és una secció mensual del Blog de Cultura Digital que vol posar-vos al corrent de les notícies del sector dels videojocs a Catalunya. Aquí teniu les novetats de desembre:

Arise: A Simple Story

Arise: A Simple Story es defineix pels seus autors, Piccolo Studio, com un viatge a través del temps i les emocions. Acompanyat d’una música i direcció artística d’ensomni, endinsa’t en aquest món de records feliços, però tambe trists. Juga-hi sol o acompanyat amb PS4, Xbox One o PC.

SuperEpic: The Entertainment War

L’estudi Undercoders ha publicat el seu nou joc, on un ós rentador i la seva companya llama hauran de salvar a la societat d’una malèfica corporació que controla les ments. Tot això acompanyat d’un estil metroidvania, humor i minijocs debloquejables amb un codi QR. El joc ja està disponible per a PC, Nintendo Switch, Xbox One i PS4.

Fight’n Rage

El joc d’estètica arcade dels 90 de Sebasgamesdev arriba a PlayStation 4 gràcies als Blitworks. El beat’em up Fight’n Rage, que ja es podia jugar a Nintendo Switch i Xbox One, arriba a la plataforma de Sony després de la bona crítica rebuda. El joc compta amb diferents finals depenent de les accions que realitzis mentre jugues, armes i equipament diferents, batalles 1 contra 1 i altres reptes per a jugadors pro.

Dreamball

Rampage Game Studios és un estudi de Barcelona format per 3 estudiants, i ens presenten el seu primer videojoc, Dreamball. Es tracta d’un joc esportiu on els personatges responen a la física ragdoll i hauran de marcar a la porteria contraria. El podeu trobar disponible per a PC, Xbox One, Nintendo Switch i PS4.

Continuen els premis per a Gris

Gris, el multipremiat joc de Nomada Studio i Conrad Roset, ha rebut dos reconeixements més aquest mes de desembre. D’una banda, en els premis que atorga anualment Apple, ha estat guardonat com a millor joc per a Mac. I finalment ha rebut el premi al millor videojoc d’impacte als Game Awards 2019. Moltes felicitats!

D’altra banda, el joc de l’estudi indie del sud de California Heart Machine, Hyper Light Drifter, ha estat premiat millor videojoc per a iPad. El porting va córrer a càrrec de l’estudi català Abylight. Enhorabona!

La icona indica que el videojoc es pot jugar en català

A %d bloguers els agrada això: