#VideojocsCatalans és una secció mensual del Blog de Cultura Digital que vol posar-vos al corrent de les notícies del sector dels videojocs a Catalunya. Aquí teniu les novetats de novembre:

Lost Wing

L’estudi de videojocs catalanoholandès 2Awesome Studio ens presenta aquest joc de curses amb naus espacials, Lost Wing. Guanya als teus adversaris, suma punts i puja al més alt de la taula de classificació, i tot això en un escenari d’estil neon sci-fi amb música electrònica. Pots jugar-hi al PC, Nintendo Swtich, PS4 i Xbox.

Code the Robot. Save the Cat

L’estudi Learny Land ens porta un nou joc educatiu ple de diversió i enfocat als més petits. Amb Code the Robot. Save the Cat aprendràs les bases de la programació a la vegada que ho passes bé resolent trencaclosques. Disponible per iOS.

Inferno 2

L’estudi 2Awesome Studios també ens va presentar fa uns mesos Inferno 2, però ara arriba a Xbox amb novetats! El videojoc és un twin-stick shooter d’acció amb més de 80 nivells, que ara ja està disponible per a 2 jugadors. Explora tots els nivells i equipa amb armes la teva nau. Disponible per a PS4, Switch i Xbox One.

Scriptum VR (nova sala)

El joc de realitat virtual Scriptum de l’estudi Adver2Play presenta una nova sala, i se suma a les altres tres scape rooms amb les que ja comptava. En aquesta ocasió hauràs de resoldre una sèrie de trencaclosques i misteris per tal de trobar la pilota de beisbol que has perdut a casa del veí. El joc, que està disponible per a iOS i Android, estarà a Steam a partir de desembre.

Revista Microoci.com

Aquest mes us recomanem la Microoci.com, la revista digital on podràs trobar totes les novetats sobre el món dels videojocs i l’entreteniment en català. No et perdis els seus articles i notícies sobre videojocs, cinema, sèries i col·leccionisme i les entrevistes a personatges destacats catalans.

 

La icona indica que el videojoc es pot jugar en català

A %d bloguers els agrada això: