Sovint associem l’estiu amb el bon temps, les vacances i l’oportunitat de gaudir de festivals. I en canvi, amb la tardor torna la rutina i els dies curts i grisos. Però eh! continua havent un bon grapat de festivals, fires i esdeveniments on anar durant els propers tres mesos arreu de Catalunya. A continuació us fem un recull de les activitats més destacades d’aquesta tardor!


Resultat d'imatges de serielizados logoSerielizados Fest. El Festival Internacional de Series de Barcelona ens portarà les estrenes de la temporada i els showrunners més importants del moment.
Barcelona. 25 – 29 de setembre.


Resultat d'imatges de swab logoSwab Barcelona Art Fair. Fira d’art contemporani on cal destacar la programació del Swab Performance o la xerrada ARTSY, navegant l’àmbit digital: sobre els canvis i desafiaments trobats per galeristes, col·leccionistes i curadors en línia.
Barcelona. 26 – 29 de setembre.


Resultat d'imatges de cinephone logo barradasCinephone.  Festival d’àmbit internacional i temàtica lliure on es poden veure curtmetratges de qualitat fets exclusivament amb smartphones.
L’Hospitalet de Llobregat. 28 de setembre.

 


360 BCN VR Fest. Mercat 360º que presenta les últimes novetats en realitat virtual i augmentada, amb conferències de professionals, una zona per provar les noves propostes en videojocs RV/RA/RM i sessions de cinema premiat en festivals de realitat virtual.
Barcelona. 3 – 5 d’octubre.


Resultat d'imatges de festival cinema sitges logoFestival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. El festival comptarà amb una secció oficial dedicada a la realitat estesa, conferències, curts i instal·lacions. Si voleu més informació, aquí en parlem.
Sitges. 3 – 13 d’octubre.


VAG Experience. Esdeveniment cultural sobre videojocs i art digital amb conferències sobre videojocs, gènere i emprenedoria, exposicions; tallers i un concert amb la banda sonora del videojoc GRIS.
Amposta. 4 – 5 d’octubre.


MIRA Digital Arts Festival. Festival enfocat en l’intersecció entre la cultura i l’art digital. Hi haurà shows audiovisuals tradicionals i fulldome, instal·lacions d’art, screenings, conferències i workshops.
Barcelona. 5 – 9 de novembre.


Mr Game. Fira de videojocs i oci digital a Reus on podreu trobar realitat virtual, jocs arcade, simuladors, videojocs de ball, gaming PC, videojocs per a nens i molt més.
Reus. 8 – 10 de novembre.


Lluèrnia. Festival del foc i de la llum com a protagonistes, que evoquen l’entorn volcànic d’Olot, amb la participació d’artistes visuals i professionals creatius d’àmbits diversos en instal·lacions efímeres.
Olot. 9 de novembre.


LOOP Festival. El festival de videoart LOOP analitzarà enguany el treball d’artistes i cineastes contemporanis que estan contribuint a donar forma al debat cultural i al pensament crític entorn de l’espai exterior.
Barcelona, 12 – 24 de novembre.


Nice One Barcelona. El que fins ara coneixíem com a Barcelona Games World s’expandeix per presentar nous mons d’entreteniment digital més enllà dels videojocs.
L’Hospitalet de Llobregat. 28 de novembre – 1 de desembre.


b’Ars – Fira internacional d’arts i VFX és la fira dels efectes especials, que vol donar a la indústria VFX un nou enfocament reunint el talent creatiu de la indústria d’una manera divertida i lúdica.
Barcelona. 6 – 7 de desembre.

 

 

Marcel Gómez Macià

A %d bloguers els agrada això: