#VideojocsCatalans és una secció mensual del Blog de Cultura Digital que vol posar-vos al corrent de les notícies del sector dels videojocs a Catalunya. Aquí teniu les novetats de setembre:

Indiecalypse

https://i0.wp.com/www.jandusoft.com/wp-content/uploads/2019/05/screenshot06.jpg?w=1080&ssl=1

Jandusoft tornen amb Indicalypse, un videojoc on t’hauràs de posar a la pell d’un equip de desenvolupadors de videojocs indies. Escollin un dels tres personatges seleccionables -un músic, un programador i una artista-, hauràs de superar minijocs carregats d’humor negre, alhora que veus com les seves personalitats van degenerant. Estarà disponible aviat a Switch, PlayStation i Xbox, ja que ha aconseguit finançar-se a través de Kickstarter en menys de 48h.


Emma: Lost in Memories

https://i0.wp.com/i.ytimg.com/vi/6P2YJ-sG0jU/maxresdefault.jpg?w=1080&ssl=1

SandBloom Studio ens presenta Emma: Lost in Memories, un videojoc de tipus puzle de plataformes 2D on, per avançar de nivell, hauràs de superar unes pantalles on les superfícies que toques van desapareixent. El joc, el que pretén, és fer una reflexió delicada sobre la perduda de memòria. Disponible per PC, iOS i Android.

Scriptum

Scriptum és la proposta de l’estudi Adver2play. Es tracta d’un escape room de realitat augmentada que presenta tres escenaris diferents: un entorn futurista, un ambientat en el nadal on hauràs d’escapar de l’habitació abans que et trobi el Pare Noel i una proposta més clàssica on un escriptor en donarà les pistes necessàries per sortir. El joc està disponible en català i es pot descarregar a Google Play i a l’App Store.

Zeus Begins

https://i0.wp.com/steamcdn-a.akamaihd.net/steam/apps/1092850/ss_e4bd342ad88ec59d56a2d84ff0f164e68d1202c2.1920x1080.jpg?w=1080&ssl=1

El solo developer The Dude Games ens presenta Zeus Begins, una proposta en 16 bits amb un aire retro, on hauràs d’ajudar a Zeus a tornar a l’Olimp i derrotar a Cronos. Amb un estil de joc clàssic, hauràs de derrotar a diferents bosses per anar avançant de pantalla. El trobaràs disponible a Steam.

Quatre Barres. Terra, espasa i coratge

Quatre Barres és un Interactive Comic Game, és un nou concepte, on s’ajunta l’experiència d’assaborir les pàgines d’un còmic físic (en aquesta cas la llegenda de Guifré el Pelós al més pur estil “300” creada per l’il·lustrador i escriptor Frank Calicó) amb les possibilitats interactives que aporten les últimes tecnologies amb els mòbils com la AR i mixta amb les mècaniques de joc dels enigmes Escape Rooms (observació, enginy i capacitat de recerca). Resol enigmes, desbloqueja recompenses i siguis el millor en el Rànquing final. Han iniciat fa uns dies un crowdfunding obert a TotSuma amb diferents recompenses, entre elles arribar a ser un personatge del còmic.

 

La icona indica que el videojoc es pot jugar en català

A %d bloguers els agrada això: