#VideojocsCatalans és una secció mensual del Blog de Cultura Digital que vol posar-vos al corrent de les notícies del sector dels videojocs a Catalunya. Aquest estiu hem vist el llançament de sis videojocs:

Etherborn

Etherborn és el primer joc d’Altered Matter, un joc de plataformes basat en l’exploració i la comprensió de les estructures que canvien la gravetat. Un ésser sense veu acaba de néixer en un món on una veu sense cos el crida, esperant la seva arribada. Cal que el personatge arribi a aquesta veu etèria per entendre completament la seva pròpia existència.

Killsquad

Després de l’èxit d’Invizimals, Novarama torna amb Killsquad i ho fa per la porta gran: el títol ha estat presentat a l’E3 de San Francisco! Es tracta d’un joc de rol on els jugadors hauran de posar-se a la pell d’uns sicaris per completar missions i aconseguir botins. El videojoc ofereix la possibilitat de jugar de manera individual i multijugador.

Very Little Nightmares

Després de Little Nightmares, Alike Studio (l’estudi responsable de Love You To Bits i Bring You Home), ens presenta la seva preqüela, Very Little Nightmares. És un joc d’aventures per a mòbil on hauràs de resoldre una sèrie de trencaclosques per ajudar la Six a escapar d’una mansió tenebrosa. El títol va guanyar el premi a millor joc per a smartphone a Gamelab 2019.

ESports Life Tycoon

Esports Life Tycoon és l’últim joc dels creadors de Youtubers Life. Converteix-te en el director general del teu propi equip d’eSports i puja al màxim del campionat. Contracta els jugadors estrelles per aconseguir els teus objectius, entrena’ls, i cuida el seu estil de vida saludable. Contracta també psicòlegs, gestors de màrqueting i tot el necessari perquè el teu equip esdevingui una llegenda.

Deck Hunter Fernando Ruiz, desenvolupador que treballa sota el nom de L_Draven, ens presenta Deck Hunter, un videojoc estil roguelike ambientat en el món maleït de Klanojh. Hauràs de construir una baralla de cartes, fer combos i derrotar criatures fantàstiques amb l’objectiu d’ajudar l’heroi Avery a enfrontar-se a Glatta, la deessa de la ira, i poder restablir l’equilibri.

Com funciona el cos humà?   Els desenvolupadors Learny Land ens presenten Com funciona el cos humà? amb el qual podreu descobrir com funcionen els vostres òrgans i músculs. Es tracta d’un joc educatiu on es pot aprendre lliurement, fent preguntes i trobant les respostes. Podràs interaccionar amb el teu personatge alimentant-lo, fent-lo córrer o tallant-li les ungles.

La icona indica que el videojoc es pot jugar en català

A %d bloguers els agrada això: