Un any més, una gran representació catalana serà present entre els ponents i artistes del Sónar i Sónar+D. Us hem recollit tota la presència catalana tant als concerts com a xerrades, formacions i startups. El Sónar parla català!

Durant el Sónar Dia podreu trobar les actuacions de:


Aleesha
Resultat d'imatges de alvva sonar
Alvva
Resultat d'imatges de bad gyal
Bad Gyal

Berlinist presents
Gris Game Live
Cecilio G - Sónar Barcelona 2019
Cecilio G
Resultat d'imatges de cosmic d'alessandro sonar
Cosmic D’Alessandro
Resultat d'imatges de cristina checa desert
Desert + Desilence
Resultat d'imatges de shopkeeper
Hamill Industries & Shelly:
Audible Spectrums
Karcelen - Sónar Barcelona 2019
Karcelen

La Diabla
Lil Moss & Friends - Sónar Barcelona 2019
Lil Moss & Friends
Macromassa - Sónar Barcelona 2019
Macromassa
Mans O - Sónar Barcelona 2019
MANS O
Ouchhh + Za!: Superstrings - Sónar Barcelona 2019
Ouchhh + Za!: Superstrings
Shelly - Sónar Barcelona 2019
Shelly
Titi Calor - Sónar Barcelona 2019
Titi Calor
Ylia - Sónar Barcelona 2019
Ylia

Al Sónar Nit actuaran:

$kyhook - Sónar Barcelona 2019
$kyhook
Enry-K - Sónar Barcelona 2019
Enry-K
Phran - Sónar Barcelona 2019
Phran
Tutu - Sónar Barcelona 2019
Tutu


Entre les conferències programades hi trobareu xerrades de:

També hi haurà workshops de:

Dins de la programació del SonarHub, hi participen:

A més a més, hi podreu veure i sorprendre-us amb diverses AV Experiences:


Alba G. Corral: End(O)

Onionlab

Sergio Caballero: SonarSpoiler
Broomx - Sónar+D Barcelona 2019
Broomx

StartupHub és el programa de Sonar+D adreçat a les startups, inversors, mentors i empreses del sector de tecnologies creatives que posa el focus en el desenvolupament empresarial i la connexió amb actors estratègics del món dels negocis. En aquest programa participen 21 startups, de les quals 10 són catalanes: Acqustic, Antfluence, Aulart, Cooncert, FuturaVR, SonoSuite, Switchaction, Univrse Framework i Windowsight. Algunes d’aquestes empreses compten ja amb un finançament de l’ICEC en forma de préstec participatiu.

Tota aquesta informació la trobareu també al díptic que han preparat des de Catalan Arts, la marca d’internacionalització de l’ICEC. Una informació que trobaran a la bossa tots els acreditats a aquesta edició del Sonar perquè els sigui més fàcil descobrir els artistes catalans dins de la programació del festival.

Us deixem amb música! I és que l’equip de Catalan Arts ha preparat una llista de reproducció d’Spotify per anar escalfant motors, amb tots els artistes catalans que pujaran als escenaris del Sonar 2019. Una fantàstica preparació del festival i una llista que esperem que us acompanyi tot l’estiu!

A %d bloguers els agrada això: