#VideojocsCatalans és una secció mensual del Blog de Cultura Digital que vol posar-vos al corrent de les notícies del sector dels videojocs a Catalunya.

Aquest mes de maig hem vist el llançament de tres videojocs:

Koral

Després d’Infernium, el desenvolupador Carlos Coronado ens presenta Koral, un videojoc en 2D ambientat en el fons marí i que ha estat creat en un veler. Es tracta d’un títol molt accessible i fàcil de jugar que es basa en la resolució de puzles mentre et desplaces amb l’ajuda dels corrents marins. A més, conté una part didàctica on es consciencia sobre la protecció del corall i la posidònia, o el perill de la pesca amb dinamita. Per ara, el trobareu disponible per a PC i Switch.

Petoons Party

Petoons Party arriba a Steam! Guardonat com a Millor Joc Infantil als PlayStation Talents Awards de 2017, és un joc intuïtiu i fàcil per a un màxim de 4 jugadors. Petoons Party, que combina imatges d’alta qualitat i animacions divertides, posa els jugadors en la pell dels Petoons, un grup de 7 criatures simpàtiques que han de salvar l’Illa de Kimera de la malvada Kitra.

Alita: Unbreakable Warrior

L’equip de Jellybit, format per estudiants del grau de Disseny i Desenvolupament de Videojocs de la Universitat Politècnica de Catalunya, han presentat l’ARPG Alita: Unbreakable Warrior, un videojoc basat en el personatge de manga d’estètica ciberpunk que emana escenes d’acció i sang a parts iguals. Ha estat creat a partir d’un motor propi i els artistes encarregats de la part gràfica han format part de l’equip en tot moment.

 

 

 

La icona indica que el videojoc es pot jugar en català

%d bloggers like this: