#VideojocsCatalans – Maig 2019

#VideojocsCatalans és una secció mensual del Blog de Cultura Digital que vol posar-vos al corrent de les notícies del sector dels videojocs a Catalunya.

Aquest mes de maig hem vist el llançament de tres videojocs:

Koral

Després d’Infernium, el desenvolupador Carlos Coronado ens presenta Koral, un videojoc en 2D ambientat en el fons marí i que ha estat creat en un veler. Es tracta d’un títol molt accessible i fàcil de jugar que es basa en la resolució de puzles mentre et desplaces amb l’ajuda dels corrents marins. A més, conté una part didàctica on es consciencia sobre la protecció del corall i la posidònia, o el perill de la pesca amb dinamita. Per ara, el trobareu disponible per a PC i Switch.

Petoons Party

Petoons Party arriba a Steam! Guardonat com a Millor Joc Infantil als PlayStation Talents Awards de 2017, és un joc intuïtiu i fàcil per a un màxim de 4 jugadors. Petoons Party, que combina imatges d’alta qualitat i animacions divertides, posa els jugadors en la pell dels Petoons, un grup de 7 criatures simpàtiques que han de salvar l’Illa de Kimera de la malvada Kitra.

Alita: Unbreakable Warrior

L’equip de Jellybit, format per estudiants del grau de Disseny i Desenvolupament de Videojocs de la Universitat Politècnica de Catalunya, han presentat l’ARPG Alita: Unbreakable Warrior, un videojoc basat en el personatge de manga d’estètica ciberpunk que emana escenes d’acció i sang a parts iguals. Ha estat creat a partir d’un motor propi i els artistes encarregats de la part gràfica han format part de l’equip en tot moment.

 

 

 

La icona indica que el videojoc es pot jugar en català

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.