#VideojocsCatalans – Abril 2019

#VideojocsCatalans és una secció mensual del Blog de Cultura Digital que vol posar-vos al corrent de les notícies del sector dels videojocs a Catalunya.

Hem afegit aquesta icona Resultat d'imatges de icona en catalàper marcar els videojocs als quals podeu jugar en català.

Aquest mes d’abril hem vist el llançament de tres videojocs:

SlabWell Resultat d'imatges de icona en català

Undercoders presenta Salbwell, el misteri de l’Alpaca de Kaktun. En alguna banda de la selva amazònica hi ha el tresor més gran creat per la humanitat: l’Alpaca de Jade. Sam i Jacky, dos lladres professionals, s’embarquen en una aventura per recuperar el mític artefacte, decidits a superar els reptes i resoldre els misteris que l’han mantingut amagat durant segles. Slabwell és un joc de trencaclosques original amb més de 100 nivells plens d’enigmes i, trampes i noves mecàniques a cada pas. Amb manera història i multijugador cooperatiu

Bitlogic Resultat d'imatges de icona en català

Bitlogic, el joc d’OXiAB, és un joc d’aventures i acció elegantment clàssic però amb gràfics adaptats als nous temps. En ell controles a Bit, el teu avatar personal en un món cyberpunk virtual ple de perillosos enemics, passadissos ocults i misteris digitals.

Smoots World Cup Tennis Resultat d'imatges de icona en català

Kaneda Games presenta Smoots World Cup Tennis, un joc de tennis multijugador amb personatges personalitzables. El títol conté 66 tornejos al voltant del planeta i 6 mini jocs desbloquejables. El joc permet personalitzar completament el personatge escollint el seu propi estil de joc i aparença física. Inclou modes multijugador locals per a un màxim de 4 jugadors. El joc va sortir a Steam en 2016 i ara es pot jugar amb XBox.

També us volem presentar un parell de mitjans que han aparegut darrerament dedicats als videojocs de i des de casa nostra:

El Tecnològic

La Revista d’El Tecnològic és un projecte periodístic independent que actualment col·labora amb El Tecnològic, un portal web especialitzat en tecnologia i videojocs. Es tracta d’una revista bimensual en paper i també en format digital sobre videojocs que aposta sobretot pel contingut de proximitat, promovent l’activitat de la indústria catalana i videojocs que podem gaudir en català. Hi trobareu articles d’opinió i actualitat, reportatges, entrevistes, ressenyes i col·laboracions d’altres portals referents de la comunitat catalana aficionada als videojocs.

Actualment ja han llençat el tercer número de la revista, amb la portada dedicada a Ubisoft Barcelona. Trobareu més informació sobre el projecte a la seva pàgina web, on també podreu aconseguir els exemplars en paper o les edicions digitals.

Lúdica

La revista web Lúdica aposta per la crítica cultural dels videojocs amb un tractament profund, però també divulgatiu, i pels reportatges sobre la creació i els esdeveniments a Catalunya. Es va estrenar el 4 de març després de més d’un any de gestació i funciona amb un model de subscripció a través de la nova plataforma de micromecenatge aixeta.cat. Els impulsors de la revista són Joan Galí i Marc Angrill, periodistes amb experiència com a redactors i gestors de diverses publicacions culturals. La resta de l’equip, per ara, són Joan-Albert Ros, redactor a Vadejocs i ARA Play, i el duo 15’ DE JOC, un programa sobre videojocs a YouTube presentat per Jaime de la Torre i Xavi Ramiro (president de l’Associació Professional d’il·lustradors de Catalunya).

Videojocs de Nintendo Switch en català!

[ESPECIAL] Jocs de Nintendo Switch en català

I Nintenhype, la comunitat catalana de Nintendo, ha fet un nou recull de jocs per a la Nintendo Switch als quals podeu jugar en català, amb informació com un resum de la història del joc, el preu, mètode d’adquisició i tot allò que us pot ajudar a fer-ne la tria. No us els perdeu!!!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.