Eagle Flight

Un altre joc d’Ubisoft, editat el 2016. A Eagle Flight, 50 anys després que els humans hagin desaparegut de la faç de la Terra, la natura s’ha imposat. Com una àguila, pots volar pel cel de París, capbussar-te pels estrets carrers, sentir el soroll del vent i sobrevolar famosos edificis, des de la Torre Eiffel fins Notre-Dame. I tot això en realitat virtual!

Overwatch

Overwatch és un joc de Blizzard de 2016, un shooter en primera persona multijugador, que es juga en diferents escenaris. El febrer de 2019 es va afegir París com un dels escenaris d’assalt. El jugador pot entrar al Cabaret Luna (on canta l’òmnica Luna, una de les protagonistes de l’univers Overwatch), recórrer els carrerons plens de coloms i croissants, i moure’s al voltant del Sena, de la torre Eiffel… i de la famosa catedral.

Kingdom Hearts 3D

Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance és un videojoc de la saga Kingdom Hearts creat per Square Enix i Disney Interactive per a la videoconsola Nintendo 3DS el 2012. La saga Kingdom Hearts barreja personatges de Disney amb els de la saga Final Fantasy. La història se centra en un jove anomenat Sora, qui s’endinsa en una èpica batalla en contra de la foscor. En aquest joc, Sora i el seu amic Riku ha de passar l’examen per convertir-se en Mestres de la Clau Espasa. Com a part de l’examen, Sora i Riku són enviats a mons destruïts pels Sensecor. La seva missió és despertar aquests mons, un dels quals és París, La cité des cloches, on troben Esmeralda i Quasimodo, els personatges de la pel·lícula de Disney El Geperut de Notre Dame.

Aviary Attorney

Aviary Attorney és un videojoc d’aventura que te lloc el 1848 a París, amb una imatge basada la creació del caricaturista francès Jean-Jacques Grandville i amb música de Saint-Saens. El jugador pren el paper de Jayjay Falcon, un falcó antropomòrfic que actua d’advocat defensor, investigant delictes i recopilant proves al voltant de París per defensar clients davant un tribunal. Per resoldre un dels misteris haurà d’anar a Notre-Dame a que l’ajudi el Germà Remus, un llop.

The Hunchback of Notre Dame: Topsy Turvy Games

The Hunchback of Notre Dame: Topsy Turvy Games és un joc publicat el 1996 per Disney Interactive per a Nintendo Game Boy i Microsoft Windows. Era una sèrie de minijocs lligat a la pel·lícula de Disney, específicament a l’escena del festival dels bojos i on tenen un paper les tres simpàtiques gàrgoles.

 

 

Marisol López

%d bloggers like this: