Cada any us fem un recull dels centres que ofereixen activitats, colònies i campaments relacionats amb la tecnologia. Aquí en podeu trobar uns quants!

colc3b2nies_2019_setmana_santa

Camp Tecnológico

Inventor Lab: Star Wars, amb Scratch i Lego Wedo

“Mitjançant LEGO WEDO construiran diferents robots inspirats en la famosa saga. SKRATCH els introduirà en la programació de videojocs realitzant un “space invaders”. KODU els permetrà realitzar les primeres exploracions d’altres planetes, recreant i programant el seu simpàtic rover.”

Edat: 7 a 8 anys
Dates: del dilluns 15 al dijous 18 d’abril
Horari: 9.00h – 14.00h

Inventor Lab: Cotxe Autònom, construeix vehicles autònoms i competeix en el circuit amb Robots i Lego Mindstorms  

“Muntaran un vehicle mitjançant LEGO MINDSTORM. L’activitat consistirà en córrer en una gran competició amb vehicles autònoms. Per arribar a la meta els primers hauran de ser ràpids i hàbils, el robot haurà de sortejar un circuit ple d’obstacles. Programaran una petita placa electrònica per cronometrar i comptar les voltes completades. Crearan un videojoc en què el trànsit és un impediment. Arribar al final no serà fàcil, i menys si la policia et segueix de prop.”

Edat: 9 a 14 anys
Dates: del dilluns 15 al dijous 18 d’abril
Horari: 9.00h – 14.00h

Minecraft: Fortnite 

“Als alumnes se’ls imparteix Minecraft Educatiu amb el qual poden desenvolupar la col·laboració, interacció i resolució de problemes d’una forma dinàmica i integral. Aquesta plataforma d’aprenentatge permet, mitjançant la construcció de projectes col·laboratius, el desenvolupament de diverses habilitats en un entorn original, motivador i actiu mitjançant blocs de programació.”

Edat: 9 a 14 anys
Dates: del dilluns 15 al dijous 18 d’abril
Horari: 9.00h – 14.00h

Inventor-Lab-Star-Wars-wpcf_298x230.jpgInventor-Lab-coche-autonomo-wpcf_298x230.jpgminecraft-fortnite-wpcf_298x230.jpg

BDN Lab

Campus Tecnològic de Setmana Santa 2019: Converteix-te en superheroi!

“Durant quatre matins, els/les vostres fills/filles es posaran en la pell d’un superheroi creant la seva disfressa i guanyant superpoders. Per aconseguir-ho faran servir tecnologies de fabricació digital disponibles al BDN Lab com la impressió 3D, el tall làser i el tall de vinil, a més de programar videojocs i fer servir robots.”

Edat: de 6 a 12 anys
Dates: del dilluns 15 al dijous 18 d’abril
Horari: 9.30h a 13.30h.

Centre Edukative

Casal tecnològic de Setmana Santa en anglès

Si tens fills/es de 4 a 14 anys, et preocupa el seu futur i la seva formació, creus que la tecnologia i la robòtica són árees importants en la seva formació, vols que passin uns dies de Setmana Santa aprenent de forma divertida, vols que facin activitats de gran qualitat, aquest curs és per a tu i per als teus fills/es. 100% en anglès.”

Edat: de 4 a 14 anys
Dates: del dilluns 15 al dijous 18 d’abril
Lloc: Eixample-Esquerre, Gràcia i Sant Martí, Barcelona

Aprentik

Casal tecnològic d’Aprentik de Setmana Santa

“T’has plantejat mai què passaria si un robot pogués saber si una cosa és dolça o salada? I si fos capaç de diferenciar olors? I els seus sentiments, com serien? Podria sentir-se feliç i alegre? I tenir por? Tot això és el que us proposem pel Casal Tecnològic d’Aprentik de Setmana Santa. Quatre dies on crearem una història relacionada amb els sentits i les emocions dels robots! Ens convirtirem en autèntics filòsofs per donar voltes sobre aquestes qüestions i moltes d’altres i acabarem fent d’enginyeres i enginyers per dotar els nostres robots del que els manca! Ho aconseguirem?”

Edat: de 6 a 15 anys
Dates: del dilluns 15 al dijous 18 d’abril
Horari: 9h a 13h.

Codelearn

Casals de programació

Els nens, nenes i joves d’entre 7 i 18 anys es poden apuntar a diferents campus, cursos i activitats on aprenen a treballar amb programes i tecnologies específiques. Els alumnes no només passaran estones divertides i entretingudes, sinó que a més adquiriran coneixements i habilitats que els ajudaran a tenir èxit en un present i futur cada vegada més competitiu. Cada centre Codelearn prepara les seves propostes de Campus. Es pot escollir entre diferents opcions: videojocs, Minecraft, robòtica, electrònica, Raspberry i diverses tecnologies.

Centres a: Banyoles, Barcelona, Castellar del Vallès, Castelldefels, el Prat de Llobregat, Gavà, Lleida, Manresa, Molins de Rei, Premià de Mar, Ripollet, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Terrassa i Vic.

Edat: de 7 a 18 anys

La Mandarina de Newton

Laboratori del joc

“Seran quatre matins temàtics en els quals investigarem la ciència i la tecnologia que hi ha darrere dels jocs, des dels més tradicionals fins als més actuals. Descobrirem, comprendrem i aplicarem els principis de la física o les matemàtiques, des de la mecànica fins a l’electrònica. Experimentarem i crearem, programarem amb Scratch i Makey Makey i, sobretot, ens divertirem!”

Edat: de 6 a 12 anys
Dates: del dilluns 15 al dijous 18 d’abril
Horari: 9h a 13:30h.

MakerConvent

MakerCamp Primavera

“La fusió entre moda, elements per vestir i electrònica ens ofereix una finestra a la invenció de gadgets que ens transporten a possibles futurs. Crear elements interactius, gorres electròniques casolanes, leds que s’encenen, ventiladors que refresquen, sistemes d’avís o ulleres imprevisibles, tot un nou món d’experimentacions s’obre quan barrejem electrònica i els elements comuns que ens rodejen per poder interactuar amb el nostre entorn de multiples formes diferents.”

Edat: de 12 a 16 anys
Dates: del dilluns 15 al dimecres 17 d’abril
Horari: 9:30h a 13:30h.

Properament:

Campus i colònies d’Innova’t Educació

*els textos provenen de les webs de les empreses organitzadores

A %d bloguers els agrada això: