#VideojocsCatalans és una secció mensual del Blog de Cultura Digital que vol posar-vos al corrent de les novetats dels llançaments i de les iniciatives de la indústria catalana dels videojocs. Aquí teniu els videojocs catalans d’aquest mes de desembre!

Gris

Art. No hi ha millor manera de descriure aquest joc de puzzles i plataformes que ja és ara un dels jocs més bonics que s’han fet mai. Una experiència visual per part dels desenvolupadors de Nomada Studio amb l’il·lustrador Conrad Rosset. Trending Topic mundial el dia del seu llançament, amb valoracions del 10/10 en alguns mitjans internacionals especialitzats, amb premsa generalista com el Washington Post dient “GRIS és un dels jocs visualment més sorprenents d’aquest any o de qualsevol altre any”, considerat internacionalment com un dels jocs de l’any. 

Winter Warfare i Winter Camp

El nadal arriba als jocs de Digital Legends! Afterpluse ha llençat el seu nou esdeveniment Winter Warfare, una nova actualització que té com objectiu capturar els efectes reals que produeix l’hivern a la guerra. El fred extrem i la visibilitat reduïda seran noves amenaces! The Respawnables, en canvi, celebra el nadal amb el seu popular esdeveniment Winter Camp, on els jugadors poden adoptar mascotes, abrigar-se amb jerseis de l’àvia i fer batalles de boles de neu!

ReadUp

ReadUp de Glifing desenvolupada per Pupgam Studios, converteix la lectura en un joc amb el qual els nens poden practicar i millorar les seves habilitats lectores. Quant més llegim, més ens agrada. Amb aquest joc promouen l’interès per la lectura als més petits de la casa, i a més en català!

Protesto! Videojocs des de una perspectiva de gènere

Protesto! no és un videojoc, però ens ha semblat interessant i necessari introduir-ho en aquesta secció. Dones amb experiència en tots els àmbits dels videojocs exposen en aquest llibre de AnaitGames com el gènere suposa una barrera en aquesta indústria i com elles mateixes han començat a promoure un canvi sobre aquest problema que és estructural i no exclusiu dels videojocs.

A %d bloguers els agrada això: