Com cada any, hem surfejat per la xarxa per trobar els millors regals (o, com a mínim, els més sorprenents en la línia d’aquest blog!) per a aquestes festes nadalenques. No trobareu ni els altaveus intel·ligents, ni les pantalles ultraplanes, ni les mil versions de Monopoly o Cluedo, ni les samarretes enginyoses, ni les tasses divertides, ni les darreres càmeres de fotos o patinets o robots aspiradors… Hem volgut ser més originals. Esperem que us agradin!!!

També podeu fer una mirada a les recomanacions que us vam fer l’any passat i l’anterior. Segur que alguna encara us sorprèn.

I com sempre, us recomanem acompanyar sempre els vostres regals d’un llibre, alguna pel·lícula, molta música, entrades de teatre o algun videojoc. Compartiu cultura al Nadal!

Per qui li agraden els videojocs adorablesResultat d'imatges de ori naru plush 4

Si no heu jugat a Ori and the Blind Forest ja esteu trigant. Un joc que parla d’esperits del bosc i on jugues amb Ori i Naru, els bonics personatges que aquí veiem fets de peluix. Es poden separar, Ori brilla en la foscor i Naru pot servir de coixí. +info

Per connectar els amors llunyans

Si teniu un amor lluny, regaleu-li aquesta caixa amb un cor pixelat. Amb l’app corresponent podeu enviar-li missatges i quan aquests li arribin el cor girarà i el missatge es podrà llegir a l’interior de la caixa. Un regal molt bonic i romàntic, com el que va ser l’èxit de l’any passat, uns llums de sobretaula que podien encendre a distància per fer saber l’altra persona que estaves pensant en ella. +info

Per qui viu el Nadal de cap a peus

Santas Globe

Què us semblen aquestes sabates tan nadalenques, amb un Pare Noel i un arbre de Nadal als talons? Impressionants, oi? A l’altre peu hi ha un ninot de neu i el trineu ple de regals. No ens direu que no són un regal molt especial! +info

Per mares de dracs

image 0

Qualsevol Khaleesi estaria contenta amb aquests ous de drac, un regal perfecte. Segons la descripció, estan fets de màgia i escates de drac. No recomanem fer una foguera per veure si el Drogon hi surt!!! +info

Pels superherois de la tecnologia

Avengers Hero Inventor Kit
Som fans de Littlebits, un sistema de creació de projectes electrònics pensats, en principi, per a nens. I enguany han llançat aquesta fantàstica creació: el braç d’Iron Man, que poden compartir nens i grans. Un gran exemple d’STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, art, matemàtiques) programable i interactiu. +info

Per amants dels robots (que no tinguin aracnofòbia)

Vam conèixer aquest adorable bitxet quan feia d’actor a un espectacle del Festival TNT. I ara us el portem per si ens el voleu regalar! Un robot programable, intel·ligent i adorable a parts iguals. Això sí, no apte per gent amb aracnofòbia! +info

Per qui els agrada saber què mengen

Per aquella gent que vol saber què està menjant, aquesta sofisticada bàscula de cuina és perfecta. No només pesa els aliments. Et dona informació nutricional: nombre de calories, de colesterol, de proteïnes… més de 2000 opcions! +info

Per fredolics amants de la música

Aquí teniu un sistema fantàstic de no passar fred a l’hivern. Un gorro de llana  que no només manté el cap calent, sinó que també permet escoltar música i fer trucades. Funciona amb wifi i baterial recarregable i es pot rentar. Ah, i hi ha diversos colors! +info

Per grans lectores

image 0

Ens ha enamorat aquest vestit amb una cita del nostre llibre preferit i portades de llibres tot al voltant. I és customitzable, així que si envieu els llibres que més us agraden formaran part del vostre vestit!!!! També hi ha la versió Sherlock Holmes o Alícia+info

Per qui va de festival en festival

Els Vibes High Fidelity Concert Earplugs et permeten anar de concert en concert sense que les teves oïdes pateixin pel volum que en general imperen als festivals de música. Redueixen el so en 22db sense que es perdi la qualitat de la música. Pensats en diferentes mides i amb una caixa perquè es puguin portar sempre a sobre. Ajuda a que els amants de la música no sordegin! +info

Per qui vol començar amb la música electrònica

DIY Synth Kit
Els creadors ho expliquen com el pack per qui li agradi Kraft(werk) 😜. Aquest kit permet construir tres mini-sintetitzadors diferents, afegint una dimensió DIY a la música electrònica. Pots hackejar i experimentar amb els circuits per personalitzar el teu sintetitzador encara més. +info

Pels qui volen barrejar món físic i digital

Game of Phones

És Nadal, o Sant Esteve, o qualsevol altre dia en una reunió amb família o amics. Tothom té els mòbils sobre la taula. Un bon moment per fer-los servir per aquest joc, Game of Phones, on heu de realitzar amb el telèfon els reptes que us diuen les targes. +info

Per amants del pixel i la música

Busqueu un altaveu Bluetooth? Aquest és genial. No només el so és de super alta qualitat (primordial!), sinó que també compta amb una àmplia gamma de pantalles LED de colors. A més, és despertador, dona informació meteorològica, funciona amb Alexa o Siri i podeu crear la vostra imatge en pixel art perquè decori la pantalla! +info

Per donar la benvinguda als nostàlgics del K7

Personalized Mixtape Doormat

L’estoreta de l’entrada de casa diu molt de qui hi viu. En aquest cas, diu que hi viu un amant dels mixtapes, les cintes de cassette amb barreges de temes que eren tan populars el segle passat (el que ara són les llistes d’Spotify!). És personalitzable! +info

Per passar una tarda de Netflix i sofà

Binge Watching Survival Kit

Hivern, fred, pluja i Nadal. Ve de gust passar la tarda al sofà veient episodi rere episodi de la sèrie preferida. Per fer les tardes del que en anglès diuen binge-watching, aquí teniu un kit de supervivència que contè coses tan “impresdincibles” com una moneda per decidir a cara o creu si veiem el proper episodi, un llevataques, mitjons, coberts plegables… +info

Per a la gent a qui li agrada l’olor de paper quan llegeix


Paddywax fan espelmes que acompanyen les vostres lectures preferides. La de la foto és per llegir Jane Austen, però també n’hi ha que acompanyen les lectures d’Oscar Wilde, Lleó Tolstoi, Charles Dickens o Mark Twain. +info

Per tenir els vinils com el primer dia


En un moment tan digital, els vinils han tornat amb força. I per mantenir la sonoritat i l’estat del vinil arriba Deep Groove Record, un sistema de neteja que permet deixar els discos perfectes, tot en una caixa que es pot tancar i guardar per a la propera utilització. +info

Per qui sempre perd els auriculars


Si coneixeu la típica persona que mai no sap on ha deixat els auriculars i acaba buidant el bolso (i amb sort els troba al fons fets un garbuix) aquest regal serà ben rebut. Uns auriculars que es tornen una polsera, així que ni es perden ni s’emboliquen. +info

Per fer millors fotografies amb el mòbil

Pictar One Mark II iPhone Camera Grip

Per a tota aquella gent que s’ha passat anys estudiant fotografia per acabar fent les fotos amb el mòbil i enyora controlar el resultat, aquí teniu el Pictar One Mark II. Serveix per agafar bé el telèfon però també te una app i uns botons que controlen conceptes com l’obturador, compensen l’exposició, etc. +info

Per als retrogamers

Per als retrogamers de la vostra vida, aquí teniu un regal perfecte: la consola Atari Flashback 8 Gold, amb 2 joysticks sense fils i 120 jocs precarregats. Entre aquests jocs podem trobar clàssics com els Asteroides i també jocs nous. +info

Per qui tot va sobre rodes

Resultado de imagen de Razor Jetts Heel Wheels
Segur que heu vist nens amb rodetes a les bambes, que passen en un moment de caminar a patinar, oi? Doncs vosaltres també ho podeu fer gràcies als Jetts Heel Wheels. Hi ha una versió turbo, també! +info

Per recordar les èpoques de les jukebox

Crosley Slimline Jukebox - Oak
Aquesta fantàstica jukebox admet fins a 80 CDs (que no vinils). Així que treieu la pols a la caixa on guardeu els compacts, desconnecteu Spotify, i aneu escoltant un a un els vostres discos preferits. Un regal retro i preciós (i caríssim). +info

Per als fans de les figuretes

Si us agraden les figuretes de Lego, ara us posarem de molt bon humor. Perquè aquí hi són tots els vostres personatges preferits: superherois Marvel  i DC, clàssics de cinema, personatges de Joc de Trons… Trieu i remeneu! Segur que en regalaríeu unes quantes! +info

Per qui viatja molt

Hi ha molts tipus de coixins per al coll per viatjar. Però cap tan pràctic com aquest. No només és superlleuger i es pot fer servir per al coll o com a antifaç. A més el pots portar gairebé com una bufanda quan vas cap al tren o l’avió. Per aquella gent que viatja molt i sempre arriba amb son i mal de cervicals. +info

Per acabar amb l’excusa “m’he quedat sense bateria”

Product 15572 product shots1 image
Si teniu aquells familiars i amics que sempre arriben tard i no avisen perquè, ups, sempre es queden sense bateria, o algú que pensi viatjar lluny (al Japó?) i hi hagi la possibilitat que es quedi sense bateria, aquí teniu aquest carregador que funciona amb energia solar. I també és una llanterna! +info

Per qui te moltes coses per fer abans de morir

Els anglesos en diuen “bucket list” de les llistes de “coses que vull fer abans de morir”. Aquí teniu 100 en un cartell. Aneu rascant aquelles que ja heu fet i veieu quines us falten per complir. Una bona manera de tenir ben a la vista els propòsits per al proper any! També hi ha la versió “pel·lícules per veure” i “llibres infantils per llegir“. +info

Per amics de Scotty

Star Trek TNG Bluetooth ComBadge – $69.95

A Star Trek van tenir telecomunicadors molt abans que nosaltres tinguéssim smartphones (o després, si penses que la sèrie te lloc al futur… ehmm… deixem-ho). El cas és que ara pots atendre trucades i parlar mitjançant aquest pin de la flota espacial. I també escoltar música! Es connecta amb el telèfon per Bluetooth. +info

Per qui il·lumina per allà on passa

No se si teniu diamants a les sabates, com deia la cançó. Però amb aquestes tindreu tota la lluentor! Les sabates tenen uns leds que s’il·luminen quan es camina amb elles. Meravelloses i màgiques! I fan joc amb aquesta faldilla, també amb leds! +info

Per fans de Super Mario

L’any passat us vam recomanar uns imants de Super Mario per a la nevera. Us sembla poca superfície? Doncs aquí teniu uns vinils que podeu posar a la paret i tenir tota l’habitacio tunejada. +info

Per qui estan tot el dia fent (i enviant) mems

Tens amics que et responen constantment amb mems? Els encantarà aquest divertit joc per a adults, on has de crear el millor títol per a cada foto. Te expansions amb més i més fotos! Podeu estar fent mems totes les festes. +info

Per fer millors selfies


MyGadget Selfie Light és un anell de llum amb 36 leds que es situa a la part de dalt del mòbil i dona més llum per fer selfies més professionals. Te tres tipus diferents de flash i es recarrega amb un USB. Funciona amb qualsevol smartphone amb càmera frontal. Regala millors selfies! +info

Pels qui sempre s’estan pujant les ulleres


Per aquella gent que sempre s’està pujant les ulleres perquè li rellisquen nas avall, aquest serà un gran regal. Senzillament aplicar-ho a les ulleres i s’enganxen a la cara. I no patiu perquè és bo per a la pell. Està fet amb ingredients 100% naturals! +info

Per qui te moltes idees

Aquesta llibreta, Rocketbook Wave Smart Notebook, és màgica!!! Escriu el que vulguis, omple-la amb idees, notes, deures, projectes… i un cop plena (i les notes desades mitjançant l’aplicació corresponent) només cal posar-la al microones i tornarà a estar neta i llesta perquè tornis a omplir-la de creativitat. Nosaltres la tenim! +info

Per conèixer el millor amic


L’any passat us vam posar en aquesta llista la possibilitat de regalar una anàlisi d’ADN. Enguany, el món ha fet un gir més i podeu regalar una anàlisi de l’ADN… del gos! Només amb una mica de saliva podreu saber la raça (més de 250 races de gos diferents, incloses el llop i el coiot), el seu arbre genealògic fins als avis, la prova de més de 160 malalties i molt més. +info

Pels qui volen dissenyar els seus videojocs

Dissenyey els vostres videojocs! Amb aquest tauler i l’app pots veure com el món del videojoc pren vida a mesura que vas creant i animant els espais, personatges i objectes. A més de jugador seràs responsable de l’art, disseny, guió, programació i edició del joc. I després convida els teus amics a jugar-hi! +info

Per que el mateix millor amic jugui (sense tu)

I parlant de gossos… ja sabem que la gent que en te se’ls estima infinit i vol el millor per als seus millors amics. Però de vegades el gos vol jugar i nosaltres no tenim temps de fer-li cas. Per això s’ha inventat GoBone, un os smart i interactiu que funciona amb una aplicació. Fet de materials resistents (i si el gos el trenca la part de fora és reemplaçable) GoBone modifica el seu funcionament segons l’edat, el pes, la raça i l’estil de joc per exercitar al teu gos. +info

Marisol López

A %d bloguers els agrada això: