#VideojocsCatalans és una secció mensual del Blog de Cultura Digital que vol posar-vos al corrent de les novetats dels llançaments i de les iniciatives de la indústria catalana dels videojocs. Aquí teniu els videojocs catalans d’aquest mes de novembre!

Com es fan les coses?

Els nens són molt curiosos i sempre pregunten d’on venen les coses, com es fan… Amb “Com es fan les coses?”, trobareu una manera divertida i educativa de satisfer la seva curiositat. Planet Factory ofereix als nens la possibilitat d’explorar com es fan els objectes quotidians i els aliments a través de jocs, animacions i petites explicacions.

V.O.I.D.

L’estudi independent de videojocs NAPE GAMES ha desenvolupat un joc divertit i desafiant que pretén traslladar les mateixes experiències que han marcat una generació a l’actualitat. Es tracta d’un shooter de plataformes protagonitzat per Alfa i Omega, que junts viatjaran a través del temps per a aconseguir la pau i derrotar als invasors que amenacen la Terra.

Youtubers Life OMG Edition

Youtubers Life torna i s’estrena a PS4, Xbox One i Nintendo Switch ampliant el contingut del joc original, llençat el febrer de 2017. El joc de l’estudi U-Play Online, que ha aconseguit vendre més d’un milió de copies a PC, et permet assumir el rol d’un Youtuber i anar escalant poc a poc fins arribar a la fama. Pots editar gameplays, cuinar receptes, fer música… guanya popularitat i subscriptors fins ser com els teus bloggers preferits.  

 

A més, l’estudi català 2Awesome Studio anuncia el seu primer títol com a indie Publisher amb el llançament del joc The Bug Butcher, desenvolupat pels austríacs Awfully Nice Studios, a Nintendo Switch. 

A %d bloguers els agrada això: