#VideojocsCatalans és una secció mensual del Blog de Cultura Digital que vol posar-vos al corrent de les novetats dels llançaments i de les iniciatives de la indústria catalana dels videojocs. Aquí teniu els videojocs catalans d’aquest mes d’octubre!

Midnight Scenes – Episode 2midnightscene

Després d’haver treballat en el disseny de l’art conceptual a base de píxels d’alguns videojocs, com el famós Thimbleweed Park de Ron Gilbert, l’Octavi Navarro també crea els seus petits projectes com el nou Midnight Scenes – Episode 2Aquesta segona entrega ens torna a endinsar en una història fosca protagonitzada pel Dr. Richard P. Griffin i un viatge que ens recorda a les millors històries de terror dels anys 60. Si t’agraden les aventures gràfiques amb la millor essència dels anys 90, aquest és el teu joc.

 

The Respawnable – Zombieszombies

The Respawnables, el shooter Free-To-Play desenvolupat per Digital Legends Entertainment, introdueix un element nou al joc amb motiu de Halloween: hordes de zombies! Per més encantadors que semblin cal anar amb compte. Per a ells, els jugadors no som més que deliciosos paquets farcits de cervells. Sota el nom Zombies vs Zombies, el nou model de joc permetrà als jugadors acabar amb els morts vivents, utilitzant armes dissenyades exclusivament per aquesta missió. A més, Digital Legends torna a col·laborar amb War Child, una ONG dedicada a protegir, educar i defensar els drets dels infants en zones de conflicte. Per donar suport a la campanya de War Child 2018, s’activarà a The Respawnables un artilugi capaç tant de guarir aliats com d’atordir enemics amb la mateixa munició. “The Healer” estarà disponible durant la la campanya Armistice per a tots els jugadors que vulguin contribuir a aquesta causa, i els fons recaptats es donaran a War Child per ajudar a millorar les vides dels nens afectats per la guerra.

 

International Basketball Managerbasket

Els experts en simuladors digitals U-Play Online han tornat a treballar en el desenvolupament d’un manager esportiu online: International Basketball Manager. L’usuari ha d’assumir el rol de mànager i controlar totes les funcions de la cúpula directiva d’un equip de bàsquet, i preparar els entrenaments i les alineacions. A més, IMB compta amb les llicències oficials de competicions com la NBA, l’Euroliga i la Lliga Nacional ENDESA, entre d’altres. Ja està disponible per PC a Steam i per Android a Google Play. Aconsegueix portar al teu equip cap al èxit!

 

Super Hyperactive Ninjahyperactive

Aquest octubre arriba la versió per a Nintendo Switch de Super Hyperactive Ninja, l’exitós joc de plataformes protagonitzat per un ninja addicte als cafès, fruit dels desenvolupadors barcelonins Grimorio of Games, que al maig passat ja van sortir per PlayStation 4, Xbox One i PC. Recorda d’abastir-te bé de cafeïna abans de jugar-hi.

 

Ice Cream Surfericecream

Ja està disponible la versió remasteritzada del shoot’em-up de Dolores Entertainment, Ice Cream Surfer, en edició física per PlayStation 4 i PlayStation Vita. El videojoc, que va sortir al 2015 per iPhone, iPad i Nintendo Wii U, és un refrescant i divertit matamarcians retro on ajudes el Surfer Gelat i els seus amics a derrotar al malvat Broccoli i el seu exèrcit de verdures.

 

Turtle Rangertortuga

De la mà dels desenvolupadors Shadow Company Games arriba un joc per conscienciar a grans i petits: Turtle Rangers. Les tortugues surten del mar per incubar les seves cries sota el sol de la platja, però els depredadors estan a l’aguait. És missió dels jugadors defensar-les dels altres animals, dels residus i dels propis humans fins que les tortugues i els seus fills tornin al mar. L’objectiu del joc és fer entendre el perill que corren aquests animalons cada dia a les costes del Cap Verd i donar l’oportunitat de contribuir a la seva protecció.

 

 

Sergi Palomo

A %d bloguers els agrada això: