L’estiu ha acabat i costa acostumar-se de nou a la feina, però no tot està perdut! Aquest divendres 21 de Setembre comencen les Festes de la Mercè, i Barcelona s’omple d’activitats culturals diverses orientades a gaudir un cop haver començat de nou la rutina. Entre tots aquests esdeveniments també trobem un lloc per a la cultura digital, i nosaltres us proposem un itinerari per tal que no us en perdeu cap!

99400348798

Espillsde Playmodes

Durant la Mercè, al parc de la Ciutadella, ha aparegut un cristall màgic i a dins hi apareixen tota classe de sons i figures de llums que es mouen depenent del moviment de tothom qui l’envolta. Una barreja d’art i la tecnologia més avançada de la mà de Playmodes.

Dies: Divendres, Dissabte i Diumenge
Horari: de 21.00 h a 02.00 h
Localització: Parc de la Ciutadella. Zona Cascada i Llac- Glorieta

 

 

 

99400348789

Mare Naturad’OnionLab

Un espectacle visual amb la natura com a protagonista que ens convida a reflexionar sobre el lloc que ocupa el medi ambient a la vida i a valorar els recursos que ens aporta. Tota una creació d’OnionLab i l’artista Xavi Bové conjuntament amb la composició musical de Zèsar Martínez Zinkman.

Dies: Divendres, Dissabte i Diumenge
Horari: de 21.00 h a 02.00 h
Localització: Parc de la Ciutadella. Zona Cascada i Llac – Font

 

 

 

99400605710

Amadeus: News Horizons, de Eyesberg Studio

Un viatge espacial dins la nau Amadeus amb la important missió de salvar un planeta. L’aventura, plena de perills, recerques i noves experiències, comptarà amb l’ajuda d’uns animals fantàstics. Tot això sense moure’t del Museu de Geologia, on hi ha muntat el mapping interactiu “Amadeus: News Horizons” en un ambient fantàstic i divertit. Una instal·lació lumínica i musical.

Dies: Divendres, Dissabte i Diumenge
Horari: de 21.00 h a 02.00 h
Localització: Parc de la Ciutadella. Zona Museus – Geologia

 

99400348793

Sferade XXA Arquitectura & MID

Una esfera formada per 315 bombetes led amb un disseny vintage de gran bellesa que reacciona als estímuls sonors. Tota la maquinària que controla la sincronització de la llum amb el so està amagada darrere una superfície de miralls reflectors i només ofereix la visió hipnòtica d’aquest disseny arquitectònic.

Dies: Divendres, Dissabte i Diumenge
Horari: de 21.00 h a 02.00 h
Localització: Parc de la Ciutadella. Zona Cascada i Llac – Illeta

 

 

 

99400348788

Multilayerde Nueveojos

Entre la vegetació del Parc de la Ciutadella han integrat una videoinstal·lació tridimensional, creada a partir d’una superposició de capes semitransparents que busquen jugar amb el moviment i cridar l’atenció als passejants.

Dies: Divendres, Dissabte i Diumenge
Horari: de 21.00 h a 02.00 h
Localització: Parc de la Ciutadella. Zona Cascada i Llac – Lateral Cascada
 

 

 

99400348790

Bust Cantairede Jordi Teixidó

Fa més d’un segle que és al parc, i aquest any, per fi, obre els ulls i desperta. El bust cantaire ve de la mà de Jordi Teixidó, que gràcies a la projecció i el mapatge dona vida al bust de Marià Aguiló i l’anima a cantar durant les nits al Parc.

Dies: Divendres, Dissabte i Diumenge
Horari: de 21.00 h a 02.00 h
Localització: Parc de la Ciutadella. Zona Cascada i Llac – Marià Aguiló

 

 

 

99400348785

El llac de la llumde MID

El llac de la Ciutadella serà cada nit una composició paisatgística formada per una vintena de barques lluminoses que reaccionen al so i els seus respectius reflexos. Tota una tecnologia desenvolupada per artistes que, durant els 5 minuts que dura l’espectacle, dona encara una mica més de bellesa al parc.

Dies: Divendres, Dissabte i Diumenge
Horari: de 21.00 h a 02.00 h
Localització: Parc de la Ciutadella. Zona Cascada i Llac – Llac

 

 

 

99400298058.jpgOda des del celdins de Foc i Llum a la Mercè 

Durant la nit, la façana de l’Ajuntament ens proporciona una experiència visual protagonitzada per la ciutat de Barcelona. Tot un espectacle d’efectes lumínics i videomapatge recollit amb el títol d’un poema de l’escriptor i crític literari David Castillo, que representa millor que mai l’esperit de Barcelona.

Dies: Divendres, Dissabte , Diumenge i Dilluns
Horari: Div. 21.15 h a 23.45 h / Dis. 20.30 h a 23.45 h / Diu. 22.30 h a 23.45 h / Dill. 20.45 h a 22.00 h

 

 

 

99400606075

L’oníric món de dinsa càrrec de la Companyia Holoqué 

La companyia Holoqué ens porto un espectacle on els protagonistes no són persones, ni animals, ni objectes… són hologrames! Seguim a en Hakan, que comença el seu camí per buscar la llum que s’ha apagat al seu interior, i ens endinsem amb ell per un recorregut ple de sorpreses i nous personatges ben estrambòtics.

Dies: Diumenge i Dilluns
Horari: Diu. 12.00 h a 22.30 h / Dill. 12.00 h a 21.30 h

99400392962

BAM (Cultura Viva)dins del programa Barcelona Acció Musical 

Aquest any torna BAM – Cultura Viva, una sèrie d’espectacles musicals en viu al recinte de la Fabra i Coats.. Un punt de trobada on es busca l’experimentació i les relacions entre diferents bandes per tal de promoure la cultura i reflexionar mentre et diverteixes participant a diverses activitats per a totes les edats. El recinte també convida a diversos grups musicals innovadors de tot el panorama estatal i de arreu del món.

Dies: Divendres i Dissabte
Horari: Div. 18.00 h / Dis. 12.30 h
Localització: Fabra i Coats

 

Sergi Palomo

A %d bloguers els agrada això: