En el marc del Gamelab, el dimecres 27 de juny es va celebrar el Demo Day, una jornada en què els cinc grups incubats per GameBcn van exposar els seus projectes davant d’un jurat. Els voleu conèixer?

 


Giant Fox – Rise Of Titans

Rise of Titans (RoT) és un massive online TCG (Trading Card Game). Encarna els déus de l’antiguitat en un món d’éssers mitològics. Tres civilitzacions úniques i fins 120 cartes col·leccionables amb les que personalitzar les teves baralles de cartes. Aprofita les habilitats especials de les teves criatures prenent avantatge del terreny, però compte, ja que pots utilitzar encanteris per canviar l’entorn.

Herobeat Studios – Endling

Endling és una aventura gràfica de desplaçament horitzontal per PC, que explica la història d’una guineu criada en captivitat tractant de sobreviure, amb els seus cadells, en la naturalesa d’un futur distòpic on la sobreexplotació dels recursos naturals ha posat en perill la vida.


Impressivent Entertainment – Dungeons and Dancers

Dungeons & Dancers és un joc de puzzles musicals que posarà a prova els teus reflexes en una divertidíssima barreja entre fantasia èpica i la escena musical actual. Selecciona el teu personatge preferit i endinsa’t a les Mixmorres, masmorres musicalment maleïdes, plenes de trampes rítmiques i enemics que intentaran tallar-te el rotllo. Que no pari la festa!

Three Art Media – Robot4z

Robot4z és un joc de plataformes i trets cooperatiu 2D fins per a 4 jugadors. Cada jugador realitza un rol estratègic en el joc, ja sigui un tanc que rep tots els danys o un sanador que dona suport als seus companys, el rol que juguis tindrà un impacte en l’experiència general de cada partida. ¡Haureu d’ajudar-vos els uns als altres per tenir èxit al joc!


Titutitech – Oh My Godheads

Oh My Godheads! es un títol multijugador frenètic on quatre jugadors esgrimeixen espases afilades, llencen pastissos explosius i celebren la mort dels seus enemics. Escull entre una àmplia varietat de personatges per fer-te amb el cap del Deu i emportar-te’l a la teva base mentre Ell descarrega la seva ira contra tu i tots aquells que t’envolten.

Descripcions extretes del web de GameBCN

A %d bloguers els agrada això: