Sant Esteve de les Roures és avui dia un dels pobles de Catalunya que alberga més cultura digital per m2. És per això que veiem necessari dedicar un post per recollir l’actualitat en el poble.

Què és Sant Esteve⁉💡
St. Esteve de les Roures és un poble fictici nascut arran d’un informe de la Guàrdia Civil en què es parlava d’aquest poble inexistent. Segons l’informe, Sant Esteve de les Roures, va ser un dels indrets catalans on els ciutadans van fer ús de la violència l’1 d’Octubre.

La reacció dels usuaris de Twitter no es va fer esperar i van començar a sortir a la llum una gran quantitat de comptes que van donar vida al poble a la xarxa: el metro, el tanatori, l’alcalde, la perruquería,… tot allò que us podeu imaginar! I, sens dubte, no podia faltar la cultura digital!!!

La comunitat digital de Sant Esteve de les Roures no ha parat de créixer. Tenim clusters, cybers, aplicacions, festivals, empreses de videojocs,.. fins i tot una moneda virtual! En aquesta pàgina podeu trobar el llistat de comptes de Twitter complet!

Encara que de moment ningú s’ha llançat a crear el compte de “Cultura Digital” de Sant Esteve de les Roures…😜🙄

Nosaltres hem fet un recull de la cultura digital que podeu trobar al poble i també us destaquem les 10 notícies del món tecnològic més importants de la població!Les 10 notícies que no us podeu perdre de Sant Esteve de les Roures

Keycap Digit One Emoji Després de mesos d’espera, la fibra de @parlem_telecom per fi ha arribat al poble. Però no és l’única, el poble ja gaudeix de la RouresFIBRA, l’internet d’alta velocitat! + info Parlem. +info RouresFIBRA

Keycap Digit Two Emoji L’empresa de videojocs Don’t like Porras presentarà a Sònar Roures una experiència en 3D i música avançada. +info:

Keycap Digit Three Emoji Wikiroures, la wikipèdia del poble, cataloga 2017 entitats diferents. +info.

Keycap Digit Four Emoji S’inaugura el centre tecnològic del sud d’Europa: el Clúster Tecnològic Silicon Roures, que se situa a 9km del poble. + info.

Keycap Digit Five Emoji L’empresa Robotics 1714 S.L crea la primera màquina sedicios-o-matic. Se sospita que es vendrà exclusivament al  + info

Keycap Digit Six Emoji Google Sant Esteve de les Roures presenta una nova eina que permetrà reconèixer música des dels nostres dispositius mòbils. Ja la teniu disponible a Google Play! + info.

Keycap Digit Seven Emoji Amazon Sant Esteve de les Roures ha integrat la moneda virtual del poble “rourecoin”, a partir del qual podreu adquirir qualsevol producte. +info.

Keycap Digit Eight Emoji En motiu del dia d’Star Wars, Les Roures Sound Festival, el festival de música independent de Sant Esteve de les Roures, va anunciar que estan negociant que John Williams formi part del seu cartell. +info.

Keycap Digit Nine Emoji S’inaugura la zona esportiva hi-tech del Campus Tencològic de Silicon Roures. +info.

Keycap Ten Emoji S’instal·la un sistema d’intel·ligència artificial al poble. Des del compte de Twitter diuen que ha estat creada per ajudar als humans. Esperem que no facin com a la Xina… +info.


INFORMACIÓ PRÀCTICA

Com accedir a Sant Esteve de les Roures?

Podeu arribar al poble amb el servei de Tram de Sant Esteve adquirint la targeta T-Roures. També podeu fer ús de la xarxa de metro i seguir el control aeri.

DbeOkAYXcAU2fq1

Com veieu, la imaginació dels habitants de Sant Esteve no té límits. Aquesta llista d’Albert Cuesta ja recull més de 500 comptes i continua creixent!

Marta Izquierdo

A %d bloguers els agrada això: