Mesa de trabajo 1.jpg

El passat 10 de maig ha tingut lloc a l’auditori del Canòdrom – Parc de Recerca Creativa la jornada informativa “Ajuts i finançament per a projectes de videojocs”. Edgar Garcia, director de l’Àrea de Desenvolupament Empresarial, i Àlex Pi, cap de finançament de la mateixa Àrea de l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICEC) van explicar les diferents eines de finançament per al sector: els préstecs participatius digitals, les aportacions reintegrables i les consultories cultura. Després, Antònia Andúgar, directora de l’Àrea de Mercats de l’ICEC, va explicar els objectius de l’Àrea i les subvencions per a projectes d’internacionalització d’empreses de videojocs.

També es va poder comptar amb la presència d’Elena Cidón de Red.es, que va presentar el “Programa de Impulso al Sector del Videojuego”, la nova línia d’ajuts dotada amb 5 milions d’euros per finançar projectes de desenvolupament, comercialització i internacionalització de videojocs posada en marxa pel Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital. També va poder resoldre els dubtes que els assistents tenien sobre terminis, condicions, pressupost…

Aquest va ser el programa de la jornada:

09:30 h Arribada i registre (30’)
10:00 h Benvinguda i explicació de la jornada (5’)

Marisol López, Directora de l’Àrea de Cultura Digital de l’ICEC

10:05 h Eines de finançament per a videojocs de l’ICEC: Préstecs participatius digitals, Aportacions reintegrables i Consultories (45’)

-Presentació. Edgar Garcia Casellas, Director de l’Àrea de Desenvolupament Empresarial de l’Institut Català de les Empreses Culturals i Àlex Pi, cap de finançament de l’Àrea de Desenvolupament Empresarial de l’ICEC 

10:50 h Torn Q&A (10’)
11:00 h Presentació Subvenció a projectes d’internacionalització d’empreses de videojocs (20’)

– Presentació. Antònia Andúgar, Directora de l’Àrea de Mercats de l’ICEC

11:20 h Torn Q&A (10’)
11:30 h COFFEE BREAK (’30)
12:00 h Presentació del “Programa de Impulso al Sector del Videojuego” (80’)

– Presentació. Elena Cidón, Coordinadora d’Economia Digital de Red.es i Ferran Puntí, vocal de DEV

13:20 h Torn Q&A (10’)
13:30 h Tancament de la jornada

Podeu veure el vídeo de la jornada aquí i les presentacions ((PDF) aquí.


⚠⚠⚠⚠
ENCARA VOLS SABER MÉS SOBRE COM AJUDEM AL FINANÇAMENT DEL SECTOR DE LA CULTURA DIGITAL?

CONSULTA EL NOSTRE DÍPTIC D’AJUTS!

 

%d bloggers like this: