Aquest és un post referent a les colònies de Setmana Santa. Aquí teniu la informació actualitzada de les colònies d’estiu 2018.

Cada any us fem un recull dels centres que ofereixen activitats, colònies i campaments relacionats amb la tecnologia. Aquí en podeu trobar uns quants!

Voleu aparèixer en el llistat? Envieu-nos un correu a digital.icec@gencat.cat


Edukem-nos

Stop motion

“El stop motion és una tècnica d’animació, on a partir de moltes imatges es crea un vídeo. Els nens aprendran, de manera divertida i senzilla, aquesta tècnica a través de diferents recursos (lego, plastilina, objectes quotidians, etc.)”.

Edat: 6 a 11 anys
Dates: Del dilluns 26 al dimarts 27 de març.
Horari: 10.00h a 13.00h

Parc d’atraccions

“A través de la robòtica i la programació durant dos dies construirem un parc d’atraccions. S’utilitzaran diferents recursos (Lego WeDo, Dash&Dot, Scratch…)”.

Edat: 6 a 11 anys
Dates: Del dimecres 28 al dijous 29 de març.
Horari: 10.00h a 13.00h


Innova’t educació

Campus Tecnològic de Setmana Santa 2018

“Oferim la possibilitat de tematitzar els diferents Campus de vacances. Tanmateix a part de continuar treballant la robòtica educativa i la programació de videojocs en aquesta edició introduïm el treball del modelatge en 3D, la seva impressió i/o animació. Els participants podran triar una temàtica per aprofundir entre: robòtica educativa, robòtica avançada, creació de videojocs o creació 3D”.

Robòtica amb Lego
Robòtica Avançada
Creació de videojocs
Creació 3D

Edat: Primària i/o Secundària
Dates: Del dilluns 26 al dijous 29 de març.
Horari: 9.00h a 13.00h.

Campus Tecnològic Infantil de Setmana Santa 2018

“Amb l’ús de les noves tecnologies, la robòtica educativa i les nostres dinàmiques creatives crearem uns entorns amens i propicis per treballar de forma cooperativa i els principals valors de la cultura de la pau a partir de diferent eixos conductors. Els alumnes gaudiran tot treballant amb robots, creats i dissenyats pels més petits de la casa, com són els Pleos o les Bee–bots. Crearan escenaris amb la innovadora metodologia “Build to Espress” de Lego i es divertiran i consolidaran els seus aprenentatges jugant i treballant de forma cooperativa amb les nostres tablets”.

Edat: P3, P4 o P5
Dates: Del dilluns 26 al dijous 29 de març.
Horari: 9.00h a 13.00h.

 


Camp Tecnológico

Inventor Lab: Misión espacial con Scratch y Lego Wedo

“La missió espacial amb Scratch i Lego Wedo portarà els més joves a un lloc llunya mentre aprenen tecnologia i es familiaritzen amb l’espai. Durant el taller, els nens i les nenes aprendran els conceptes més bàsics de la programació mitjançant blocs mentre realitzen videojocs de temàtica espacial amb Scratch, divertides figures espacials amb Lego WeDo que hauran de programar perquè la força els acompanyi i desenvolupar una missió a Mart amb el rover de Kodu, programant l’exploració i controlant-lo mitjançant una placa micro:bit.

Edat: 2on i 3er de Primària (7 a 9 anys)
Dates: Del dilluns 26 al dijous 29 de març.
Horari: 9.00h a 14.00h.

Inventor Lab: Misión Marte con Robots Lego EV3

En aquest curs els alumnes i les alumnes aprendran a utilitzar el set de LEGO MINDSTORMS amb una missió a Mart. Construiran un rover tipus Curiosity el programaran per explorar el seu entorn, els sensors li donaran informació i li permetrean buscar el camí correcte. A més, crearan un videojoc de temàtica espacial tipus arcade amb un sidescroller mitjançant Tynker. Programaran un space invader sobre la matriu de led d’una placa electrònica micro:bit.

Edat: 4rt a 6è de Primària (9 a 14 anys)
Dates: Del dilluns 26 al dijous 29 de març.
Horari: 9.00h a 14.00h.

Minecraft Star Wars

“’En una apartada gal·làxia on els rebels juguen a Minecraft…’, així començarà el nostre taller de Minecraft, on podràs gaudir del teu joc preferit tematitzat en la mítica saga d’Star Wars. Construiràs edificis d’algun dels planetes de la saga mitjançant eines externes i modificaràs el joc perquè eñs teus blocs tinguin l’aspecte d’Star Wars, crea la teva pròpia espasa làser i modifica la teva armadura perquè llueixi com la d’un soldat imperial”.

Edat: 3er a 6è de Primària i 1er de la ESO (8 a 12 anys)
Dates: Del dilluns 26 al dijous 29 de març.
Horari: 9.00h a 14.00h.


TBKIDS. TECHNOEASTER

“TbKids ofereix “Campus” vacacionals  tecnològics i creatius utilitzant la gamificació (jocs tecnològics) com a eina d’aprenentatge per fomentar els conceptes de STEAM i el treball en equip. L’objectiu és desenvolupar competències tecnològiques i habilitats personals en un ambient creatiu i vacacional.

Edat: Totes les edats
Dates: Del dilluns 26 al dijous 29 de març.


CODELEARN

Codelearn ofereix diversos cursos durant la Setmana Santa en les seves diverses seus.

Videojocs

Minecraft

Robòtica

Electrònica

 

Marta Izquierdo

%d bloggers like this: