4YfN.jpg_821202306Barcelona acull, per cinquè any consecutiu, el 4YFN (Four Years From Now), un dels congressos d’startups de l’ecosistema mòbil i digital més importants del món. Va néixer al costat del Mobile World Congress com una fórmula per destacar la innovació i la creativitat tecnològica, així com ajuntar sota un mateix sostre a emprenedors, inversors, empreses, institucions públiques i organitzadors d’esdeveniments.

4YFN ofereix activitat personalitzades de networking, tallers d’habilitats tècniques, xerrades, eines de connectivitat i programes d’innovació amb l’objectiu d’afavorir la bona salut del sector tecnològic.

Per l’edició d’enguany, que tindrà lloc del 26 al 28 de febrer al recinte firal de Montjuïc, l’esdeveniment disposarà de 8.600m2, més de 650 expositors i es preveu que hi assisteixin 19.000 professionals.

L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) hi serà present per tercer any consecutiu amb un estand sota la seva marca d’internacionalització, Catalan Arts, que estarà a disposició de les empreses catalanes de cultura digital, per tal d’impulsar la seva notorietat a nivell internacional.

Les empreses emergents catalanes assistents al 4YFN 2018 seran les següents:

 1. Acqustic una plataforma online per sol·licitar concerts sota demanda.
 2. Barspin: desenvolupadora independent de Barcelona que actualment es troba treballant en el videojoc BMX: The Game.
 3. Comomola Studios: desenvolupadora d’aplicacions per mòbils orientades cap al públic infantil.
 4. eStreams.tv: portal especialitzat en streamings d’oci interactiu i e-sports.
 5. isnotTV: plataforma de cerca i recomanació de contingut audiovisual amb característiques de xarxa social.
 6. Libelista: web que crea un entorn online comú amb la voluntat de visibilitzar la feina de prescripció dels llibrers i llibreres de proximitat.
 7. Monking Me: aplicació per a la reproducció de música per streaming, gratuïta i sense restriccions.
 8. Playmoss: eina digital que permet crear llistes de reproducció d’àudio i vídeo amb música de YouTube, Vimeo, Spotify i Bandcamp.
 9. PlayStark Games: desenvolupadora de videojocs, creadors d’Agents: Biohunter, un nou tipus de joc competitiu.
 10. Sekg: eina online de playtesting per desenvolupadors de videojocs.
 11. Tap Tap Tales: desenvolupadora de videojocs educatius que han obtingut un Préstec Participatiu Digital, l’ajut financer que l’ICEC va posar en marxa ara fa 3 anys per ajudar a la creació de startups en el camp de la cultura digital.
 12. Tviso: servei per trobar series, pel·lícules i programes de televisió que pugin veure’s de forma legal per internet.

A més, l’estand també acollirà GameBCN, la incubadora de videojocs que l’ICEC ha creat amb Península i l’Ajuntament de Barcelona, i StartingLab, la incubadora de projectes interactius de la Universitat Pompeu Fabra amb el suport de l’ICEC.

Durant els dies de la fira, tècnics de l’ICEC mantindran reunions, presentaran les polítiques de suport i els instruments financers del Departament de Cultura per a les empreses creatives i treballaran per fer d’enllaç entre els professionals internacionals i les startups catalanes.

A %d bloguers els agrada això: