Arriben les festes i, com cada any, hem buscat i remenat hores i hores per la xarxa per trobar-vos els regals més curiosos, tecnològics, interessants per aquestes festes. Hem intentat anar més enllà dels típics telèfons, tablets, robots netejadors, assistents, altaveus… i trobar-vos opcions interessants i inspiradores. Ja ens direu què us semblen!

Us recomanem acompanyar sempre els vostres regals d’un llibre, alguna pel·lícula, molta música, entrades de teatre o algun videojoc. Compartiu cultura al Nadal!

Per cuinar amb un mòbil i un botó

Tasty One Top és una placa d’inducció intel·ligent que s’ajusta automàticament per preparar el plat seleccionat a una aplicació per a smartphone que inclou gairebé 2.000 receptes. Una vegada que es selecciona una recepta, començarà a cuinar només prement un botó. També  pot fregir, saltar, rostir a la graella i ofegar, i fins i tot per cuinar a foc lent. +info

Pels qui pensen que estem fets de la matèria dels estels


Aquest pòster mostra com era el cel el dia que vas nèixer. És personalitzat, és clar, i fet amb la mateixa tecnologia i mapes del cel que fan servir els planetaris. No es pot demanar un regal més personal! O sí? Mireu el següent! +info

Per regalar-te en Lego

Vols regalar-te en figureta de Lego? En aquesta pàgina pots pujar una imatge, tunejar-la, i t’envien la figureta en un marc, amb els complements que hagis triat i la frase que vulguis. Ok, encara no envien a Catalunya però properament segur, o qui sap si teniu amics al Regne Unit? Igualment, ens encanta! +info

Per amants dels videojocs retro

Si us agraden els videojocs retro però voleu posar una mica de joc físic a la vostra vida, aquest puzzle us encantarà. Amb imatges de consoles, controladors i videojocs antics, 1000 peces per passar una llarga estona sense mirar cap pantalla. +info

Pels qui miren pel·lícules al mòbil


Ja mirem pelis i series al mòbil, però si la pantalla et sembla petita, aquí tens una absurditat que funciona. És una caixa amb una lupa. Així de senzill. Amplia la imatge del teu mòbil al doble i pots veure-ho tot més gran (i sense haver d’aguantar el mòbil a la mà). Un regal útil i bufó fins i tot apagat. I retro! +info

Pels qui calculen el temps

Aquest rellotge, ja veieu, no te busques ni números digitals. Fa servir codi binari, el codi que fa anar els ordinadors, per marcar el temps. Sembla complicat però només cal una mica de pràctica (i és realment bonic). +info

Per recordar tots els passwords


A cada lloc et demanen crear un password. Uns són de més de 7 lletres, d’altres d’un màxim de 5, d’altres han de tenir majúscules, números i símbols, d’altres només accepten lletres… Si ja no saps com recordar-los tots, aquí tens una llibreta on apuntar-ho. Així de bàsic. No és molt segur, no ens enganyem. Caldrà amagar-la (i recordar on, potser a una caixa forta amb un password…). +info

Una guardiola per viatjar a l’espai


Si vols algun dia anar a fer una volta per l’espai exterior, ja pots començar a estalviar. Aquí tens una guardiola perfecta, que es ven també com una escultura per amants dels cohets. Amb un astronauta i tot. L’artista, Scott Nelles, també ha creat la versió platell volant amb la família d’extraterretres que venen de visita (sense cap intenció de conquerir el planeta!). +info

Per als cinèfils

Un preciós cartell de cinema antic que canvia de color i on pots deixar missatges per als cinèfiles i cinèfiles de la teva vida. Un regal de pel·lícula! +info

Per sentir els baixos de la música només tu


Si sou dels que gaudiu en un concert quan l’estòmac nota el cop dels baixos, aquí teniu un subwoofer personal. És a dir, vosaltres notareu els baixos però és silenciós per a la resta de la gent gràcies a un sistema psicoacústic. +info

Per a DJs on the go


Si el que t’agrada és fer de DJ a les festes amb els mòbils (i les llistes!) dels amics, aquí tens un sound mixer perfecte. Només has de connectar els smartphones, mp3 o portàtils i començar a mesclar com un professional. Bé, potser no tant però segur que animes qualsevol festa! +info

 

Per re-evolucionar la cuina

Saveurs MOLÉCULE-R - Molecular Gastronomy Kit - Cuisine R-Evolution
La gastronomia molecular és l’aplicació de la ciència a la cuina. Un fenomen que ha revolucionat la forma de cuina i el que mengem. Aquí tens un pack que combina menjar, química i art. Per sorprendre el paladar! Ah, i també hi ha versió per fer mojitos,  convertir qualsevol menjar en perles o esferificar el que vulguis. +info

Per hipocondríacs aguts

Si us esteu tot el dia pensant que agafareu mil malalties i quan algú us explica que està malalt us n’allunyeu per si de cas, el PhoneSoap és el vostre regal. Poseu el mòbil dins d’aquesta caixa i, amb llums ultravioletes, us el desinfecta. Es pot fer servir tant sovint com vulgueu. +info

Per senyors científics

Si heu de fer un regal al típic senyor que va sempre amb americana i corbata i que és fan de la conquesta de l’espai, aquesta corbata li encantarà. Té imprès el  codi font Apollo 11 Guidance Computer (AGC) que es va fer servir per portar el cohet a la Lluna. Fet per l’enginyera Margaret Hamilton, per cert. Inspirador! +info

Per conèixer els teus avantpassats

Fer l’arbre genealògic mirant fotos velles i parlant amb els avis està superat. Ara pots enviar una prova d’ADN i te’n retornen tota l’explicació d’on provens, et troben familiars llunyans (si s’han fet la prova, és clar) i t’informen de temes de salut lligats a la genètica, com probabilitats de tenir segons quines malaties. +info

Per futurs makers

Perquè aprendre a crear i a programar també és molt divertit, si voleu que els més joves de la família acabin sent makers podeu començar amb el Makey Makey. Una forma molt senzilla de connectar i programar per fer projectes que funcionen i són molt sorprenents (com un piano de plàtans). Molt recomanable! +info

Per iniciar-se en els electrotextils

Aquest pack us permetrà endinsar-vos en el món dels electrotextils. Podreu aprendre els bàsics de l’electrònica i de programació d’Arduino (molt fàcil, ho hem provat!) i podreu fer una polsera de leds i una bossa de roba interactiva. Ens enviareu fotos de les vostres creacions? +info

Pels fans del Do It Yourself

Si teniu ganes d’inciar-vos en el món maker, aquest pack d’inicació en Arduino us encantarà. Té de tot el que cal per començar i també un tutorial per fer les primeres passes. Ànim que no és tan difícil! +info

Pels qui adoren l’olor dels llibres


Si ets d’aquella gent que entén la part pràctica dels ebooks però enyora “l’olor del llibre nou quan l’obres per primer cop” aquí t’ho resolen amb espelmes que fan olor de llibre, de biblioteca, de llibreria… o d’algunes escenes literàries com Winterfell, el despatx de Sherlock Holmes o les classes de Harry Potter. I ara ja pots agafar l’ebook! +info

I també espelmes amb olor a Apple nou!


Diuen que l’olor és el que ens apropa més ràpidament i d’una manera més intensa als records. En aquest cas, l’olor ens vol portar, també, a la inspiració que corre per Cupertino. Inspire Mac Candle No. 2 és un dels regals més divertits (i barat) per qualsevol fanàtic d’Apple amb motiu del 10è aniversari de l’iPhone. L’aroma de l’espelma recorda l’obertura d’una caixa de qualsevol aparell d’Apple, amb notes afegides de bergamota, llimona i estragó. que diuen que ajuden a aclarir la ment, ordenar el desordre i estimular la creativitat. És una edició limitada! +info

Per retransmetre la teva vida en directe

Recordeu la peli El Cercle, on la protagonista portava una càmara que emetia a xarxes socials la seva vida en directe? Si et va semblar envejable pots fer-te amb aquesta Polaroid Cube Live Streaming amb wifi i estabilització d’imatge. Per portar quan fas surf o esquí o et tires en paracaigudes… o per retransmetre qualsevol altra cosa que pensis que és interessant per als teus amics (tot i que ells potser no hi estiguin d’acord). +info

Per al teu millor amic (si aquest és un gos)


El Furbo WiFi Dog Cam, un aparell per a gossos frikis. Té una càmara perquè vegis què fa la teva mascota per casa. A més, te un sistema d’àudio que t’avisa si el gos borda perquè li puguis parlar per calmar-lo. Ah, i si es porta bé li pots donar les seves llaminadures preferides a distància. Tot això controlat amb una app. +info

Per fans de Harry Potter

Us hem parlat sovint de Harry Potter i de com apropar-se al món de Hogwarts. Si teniu algú a prop que ho sàpiga tot de la saga de mags i muggles segur que aquest regal li encantarà i que la sopa de galets li semblarà molt més bona. Un calder de ceràmica amb cullera inclosa i tapadora per guardar els fums de la poció (o millor de la sopa) calentons!!! +info 

Per futures Wonder Women

Diuen que a les pel·lícules de superherois falten models femenins perquè les nenes s’hi emmirallin així que aquí tenim una superheroïna: Wonder Woman. Un pack Lego per jugar a les aventures de l’amazona de l’univers Marvel, on també hi ha la moto “invisible” i la plataforma per arreglar-la. +info

Per qui vol una arcade i te un pis petit

Si sempre has volgut tenir una recre a casa però tens un minipis i no t’hi cap, aquí tens la solució: la minirecreativa. Te 300 jocs instal·lats així que tindràs un munt d’hores d’entreteniment retro! +info

Per donar-ho tot a les festes

Resultado de imagen de the singing machine bluetooth karaoke

Va, reconeixeu que canteu a la dutxa o pel carrer amb els cascos. Si és així, si al metro moveu els llavis intentant no fer soroll, aquest regal us encantarà. Un petit karaoke amb pantalla, llums de disco i dos micros per deixar anar l’estrella del pop-rock que porteu a dins. I will survive! +info

Per ensenyar què eren els discos

Resultado de imagen de music box record player fisher price

Doncs si ens posem retros, aquí teniu un tocadiscos dels del segle passat. Si voleu que els nens que us envolten entenguin alguna cosa sobre els vinils o d’on surt la música (i no només de l’ordinador o el mòbil) aquest és un regal nostàlgic. Te 5 discos amb 10 cançons. +info

La nina connectada

Fa un any us vam parlar de joguines connectades. Ara us parlem d’una nina, la Luvabella, i es troben més comentaris dient que és terrorífica que no pas bufona o futurista. I és que han intentat que sigui tan real que fa por: expressions facials reals, te pessigolles, li batega el cor… quant més jugues més paraules aprèn. Porta 4 accessoris interactius. +info

I l’osset connectat

I el mateix us diem del Teddy Ruxpin, qui va ser el primer osset animatrònic, que ha tornat renovat. Aquest osset que explica contes, mou la boca, i te uns ulls de LCD que tenen 40 animacions diferents per expressar carinyo, sorpresa, riure, fredor… i que la veritat el fan bastant aterridor. +info

Cozmo, el robot adorable (o no)


Ja l’any passat us vam parlar del Cozmo, el robot emocional amb personalitat i amb una intel·ligència artificial que reconeix objectes, els mou, s’enfada, s’adorm… és adorable i com que els Reis no ens el van portar l’any passat insistim enguany!!!! Mireu el vídeo i ens entendreu. +info

 

Per fans de Pokémon

Si a la família o al grup d’amics teniu fans de Pokémon i els voleu treure una estona del món virtual aquests dies de reunions en el món real, el regal perfecte és el Monopoly versió Pokémon. Seràs capaç d’atrapar-los tots? +info

Per fans de la GameBoy

Un regal baratet i efectiu: una col·lecció d’enganxines que converteixen qualsevol nevera en una gran GameBoy. A la pantalla pots deixar missatges o fer recordatoris del que falta a la nevera. +info

Per fans de Super Mario

Similar però per fans de la saga del fontaner més famós del món. Omple la nevera amb 80 imans de canonades, xampinyons i interrogants. Juguem? +info

 

 

Marisol López

A %d bloguers els agrada això: